aboutuspicnalco

Om Nalco Water

Nalco Water, en Ecolab-virksomhed, og en global leder inden for vand- og processtyringsløsninger, arbejder med kunder på tværs af en lang række industrier for at hjælpe med at opfylde deres specifikke bæredygtigheds-og forretningsmål. Med en tilstedeværelse på mere end 100.000 kundeanlæg, kombinerer vores løsninger forbundet kemi, digital innovation og omfattende ekspertise for at minimere vand- og klimapåvirkninger og samtidig maksimere resultaterne til en optimeret totalpris. Vores netværk af mere end 50.000 tilsluttede vandanlæg giver over 90 milliarder datapunkter hvert år, hvilket giver os mulighed for at give vores kunder indsigt, handlinger og værdi på tværs af hele deres drift. Som en Ecolab-virksomhed er vi på linje med vores virksomheds ambition om at gøre verden renere, sundere og sikrere ved at levere og beskytte det, der er vigtigt.

integratedwatermanagement

Nalco Water er innovation

Hos Nalco Water er vandforvaltning vores passion. Hver drift er unik. Derfor ser Nalco på hver kundes forretningsmål og vandbehov individuelt, og udvikler derefter metoder til at gøre deres systemer mere effektive.

3dtrasarwatersaver

Fremme vandteknologi

3D TRASAR™ teknologi har revolutioneret vandforvaltning ved at give vores kunder mulighed for at få fuld adgang til deres vandsystemer i realtid. Ved at kombinere kemi, fjernservices, overvågning og automatisk styring kan teknologien hjælpe kunderne med at hæve effektivitetsniveauet og reducere vand- og energiforbruget.

resinsmarket

Finde løsninger til vand- og procesrelaterede udfordringer

Vores ekspertise inden for vand er en uforlignelig del af vores partnerskab med kunderne, og vi kan løse selv de vanskeligste opgaver. Vi arbejder med en lang række virksomheder fra kommercielle bygninger, forarbejdning af fødevarer, bilindustrien, elproduktionsanlæg, kemikalier og primære metaller til behandlingsindustrien som f.eks. papirfremstilling og minedrift.