aboutuspicnalco

Om Nalco Water

Som verdens førende leverandør af vandbehandling og procesforbedringer går Nalco Water i partnerskab med kunder, der søger innovative løsninger på vand- og ressourcebegrænsninger. Som Ecolab-virksomhed tilslutter vi os helt og holdent den fælles vision om at være den globale leder inden for vand-, hygiejne- og energiteknologi og dertil knyttede tjenester. Vi leverer og beskytter alt det, der er vigtigt.

integratedwatermanagement
Nalco Water er innovation

Hos NALCO Water er vi dybt engageret i forvaltning af vand. Hver drift er unik. Derfor ser Nalco på hver kundes forretningsmål og vandbehov som noget helt unikt, og udvikler derefter metoder til at gøre deres systemer mere effektive.

3dtrasarwatersaver
Fremme vandteknologi

3D TRASAR™ teknologi har revolutioneret vandforvaltning ved at give vores kunder mulighed for at få fuld adgang til deres vandsystemer i realtid. Ved at kombinere kemi, fjernservices, overvågning og automatisk styring kan teknologien hjælpe kunderne med at hæve effektivitetsniveauet og reducere vand- og energiforbruget.

resinsmarket
Finde løsninger til vand- og procesrelaterede udfordringer

Vores ekspertise inden for vand er en uforlignelig del af vores partnerskab med kunderne, og vi kan løse selv de vanskeligste opgaver. Vi arbejder med en lang række virksomheder fra kommercielle bygninger, forarbejdning af fødevarer, bilindustrien, elproduktionsanlæg, kemikalier og primære metaller til behandlingsindustrien som f.eks. papirfremstilling og minedrift.