Nalco Water Eksperter

Vores Nalco Water eksperter udvikler løsninger for sikkerhed og succes på tværs af alle vores virksomheder, og når kunder over hele verden. De holder foredrag på globale konferencer, hvor de deler best practice med og lærer best practice af andre ledere inden for deres område, og de sætter skub i innovation og samarbejde, som er med til at gøre verden mere ren, sikker og sund.


Two associates examining the contents of glass containers.

Vand- og klimaekspert

Fordi vores verden kæmper med et skiftende klima og vandmangel, hjælper Ecolab's ekspertise virksomheder med at fremme bedste praksis indenfor vandforvaltning for at understøtte robust drift, fremme innovation og beskytte vores verdens vandforsyning.

EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot Back of House, BOH Kitchen

Eksperter inden for fødevaresikkerhed

En sikker fødevareforsyning er afgørende for at brødføde klodens befolkning. Ecolab samarbejder med virksomheder over hele verden med at indføre bedste praksis for fødevaresikkerhed, programmer og løsninger til at hjælpe med at holde fødevarer og samfund sikre fra jord til bord.

Pair of hands being washed under a running faucet in a restaurant or kitchen sink.

Eksperter indenfor offentlig sundhed

Fra laboratoriet, hvor vi studerer nye patogener, til restauranter, hoteller og hospitaler, hvor vi spiser, opholder os, arbejder og plejer, bringer Ecolab omfattende, videnskabsbaserede løsninger til at fremme god hygiejne i vores kunders drift og hjælper med at forhindre spredning af infektion.

Ecolab Digital Innovation Experts looking at a computer screen

Eksperter i digital innovation

Digital teknologi er i centrum for at transformere den måde, vi driver forretning på. Ecolab hjælper vores kunder med at udnytte prognose-analyser, fjernservice og viden i realtid for at nå vand- og energimål og maksimere driftsydelsen.

Ecolab Life Sciences-eksperter

Life Sciences-eksperter

Vores Life Sciences-eksperter brænder for patientsikkerhed, kundetilfredshed og overholdelse af retningslinjerne.