Genopfindelse af den måde, hvorpå vand forvaltes

Fra det tidspunkt, hvor vand indgår på anlægget, til det tidspunkt, hvor det returneres til miljøet, er det en vital komponent i vores kunders forretninger. Vi bruger ekspertise og innovation til at hjælpe kunder med at forvalte deres vand - og måle succes én dråbe ad gangen.

eROI er det eksponentielle investeringsafkast vi leverer til vores kunder via forbedret ydeevne, operationel effektivitet og bæredygtig indvirkning.

Måling er en kritisk komponent i vores proces for at levere eksponentielle resultater. Det er en tilgang, som gør det muligt for vores kunder at spore den den samlede værdi af Ecolabs løsninger – fra stigende produktivitet og ydeevne til at minimere de driftsmæssige omkostninger, drive en effektiv forretning, samtidig med at man opnår sine mål om bæredygtighed og gøre en positiv forskel i verden.

Seneste nyheder

 

VAND ER NØGLEN TIL VORES EKSISTENS.

Hos Nalco Water hjælper vi organisationer over hele verden med at beskytte denne vigtige ressource. Vi samarbejder med virksomheder på tværs af en masse forskellige industrier og brancher og arbejder side om side for at udvikle løsninger til deres specifikke vandbehov og forretningsmål.

 

Rent vand til fremtidige generationer

Se med, når John Holden fra den nationalt syndikerede serie “Earth” på Discovery Channel besøger Naperville, Illinois for at undersøge, hvordan Nalco Water hjælper virksomheder med at spare vand til vores planet.

Kunders succeshistorier

Find ud af mere om, hvordan vi hjælper med at løse vores kunders udfordringer

No Events found

System Assurance for Paper Mills

Nalco Water Paper customers rest assured knowing they are protected 24/7/365 with our System Assurance Center (SAC) service. When an issue arises in the mill, our SAC service kicks in as an extra layer of protection providing around-the-clock system monitoring and helping our customer's operations run smoothly.

The Nalco Water SAC alerts the local team when levels in boilers are low. Allowing us to trouble shoot with customers remotely and return levels back to normal quickly.

Featured Mining Programs

No Events found

Videogalleri

Sikrer en lys fremtid for geotermi

Vi har en interesse i at hjælpe den geotermiske industri med at reducere sit miljøaftryk - og samtidig levere den størst mulige effektivitet og pålidelighed.

Featured Mineral Processing Solutions