Kort om Ecolab

kundeplaceringer

Næsten 3 millioner
kundelokationer

history

+100 års innovations-
historie

patenter

Mere end 10.000 patenter

associates

48000+ partnere

Herunder 26.000 salgs- og servicepartnere og 1.100 videnskabsfolk, ingeniører og tekniske specialister

donations

18,5 millioner USD doneret

Gennem donationer af produkter i naturalier, Ecolab Foundation og virksomhedernes gaver samt medarbejderes gaver og frivilligt arbejde i 2023

Beskytter mennesker og livsvigtige ressourcer

Det er det, vi er bedst til hos Ecolab. Byggende på et århundredes innovation leverer vores 48.000 partnere omfattende videnskabsbaserede løsninger, datadrevet indsigt og service i verdensklasse for at fremme fødevaresikkerheden, hjælpe med at opretholde rene og sikre miljøer, optimere vand- og energiforbruget for millioner af kunder i mere end 170 lande rundt om i verden.

Hjælper kunder til succes 

Fra restauranter og hoteller til elværker og fabriksvirksomheder – Ecolabs mere end 25.000 salgs- og servicepartnere (den mest omfattende og bedst trænede arbejdsstyrke inden for direkte salg og service) hjælper kunder med at løse deres udfordringer inden for rengøring, desinfektion samt vand- og energistyring. Mange af verdens mest genkendelige mærker er afhængige af, at Ecolab hjælper dem med at sikre driftsmæssig effektivitet, produktintegritet og omdømme af mærkevarer. Se Industrier vi betjener.

Personlig service

Ecolabs ultimative konkurrencemæssige fordel er vores brancheførende salgs- og servicestyrke. Enhver kundeudfordring er unik, og det er årsagen til, at vores 25.000 medarbejdere i felten danner partnerskaber med kunder i deres virksomheder og leverer individualiseret rådgivning og service. Vores eksperter anvender en grundig proces til at samle data, bruger avanceret teknologi, nytænker processer og leverer løsninger, som håndterer vores kunders unikke økonomiske, sociale og miljømæssige udfordringer.

Bag enhver repræsentant i felten er der et team af forskere, ingeniører, juridiske specialister og andre eksperter, der arbejder hårdt for at håndtere kunders udfordringer, udvikle nye løsninger og dække de behov, der opstår. Se Vores løsninger.

Innovative løsninger

Ecolab har en lang innovationshistorie. Vores strategi er baseret på kemi, digital teknologi og service, så vi kan levere eksponentiel kundeværdi. Vores team af 1.200 forskere, ingeniører og tekniske specialister fremstiller de allerbedste løsninger i sin klasse, og de er ansvarligt indhentet og udviklet med nøje opmærksomhed på menneskelige og miljømæssige konsekvenser. Med vores ekspertise i kerneteknologier – herunder antimikrobielle stoffer, administration og monitorering, personlig og almen hygiejne, polymer, overfladeaktive stoffer, opvaskemiddel i fast form, vandforvaltning samt dataanalyse – hjælper vi vores kunder med at forbedre operationel effektivitet, produktkvalitet og sikkerhed. Læs mere om vores ekspertise og innovation.

Kunders succeshistorier

Find ud af, hvordan Ecolab danner partnerskaber med vores globale kunder, så vi kan levere omfattende løsninger, datadrevet viden og service på stedet for at fremme sikker mad, opretholde rene miljøer, optimere brugen af vand og energi samt forbedre den driftsmæssige effektivitet.

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen begivenheder fundet


Sådan styrkede vi vores kunder i 2023:​​​​​​​

Vores vandbrand

aboutuspicnalco

Nalco Water

Nalco Water – en Ecolab virksomhed – leverer innovative løsninger til vandbehandling og vandforvaltning, procesforbedringer samt forureningsbekæmpelse, idet de optimerer produktkvalitet og driftsomkostninger for vores kunder, samtidigt med at de reducerer deres indflydelse på miljøet.