1. Hjem
  2. Om os
Ecolabs globale hovedkvarter

Om os

Ecolab er verdens førende inden for vand-, hygiejne- og energiteknologier og -tjenester. Rundt omkring i hele verden vælger virksomheder inden for catering, forarbejdning af fødevarer, hotelbranchen, sundhedsvæsenet, industrien samt olie- og gasmarkederne Ecolabs produkter og tjenester til at holde deres miljø rent og sikkert, drive deres virksomhed effektivt og nå deres mål for bæredygtighed.

Kontakt kundeservice

Ring til os

Ecolab ApS 
Høffdingsvej 36, 2500 Valby, Danmark

Ecolab ApS Kundeservice 
Telefon: +45 43 31 04 76 |  Reception: +45 36 15 85 85 | Fax: 45 36 15 85 48| E-mail: dk@ecolab.com

Nalco Water Denmark Kundeservice
Telefon: +45 36 92 77 93 | Fax: +4580 60 60 50 | Email: custserv.denmark@nalco.com

Fortæl os om dig selv
Hvor er du placeret?
Hvordan kan vi nå dig?
Hvad kan vi hjælpe med.

Bekymringer vedrørende datasikkerhed? Se vores Privatlivspolitik​​​​​​​.

 

 

Partnerskaber som hjælper til med at løse globale udfordringer

Det er det, vi er bedst til hos Ecolab. Vores 49.000 partnere er med til at gøre verden renere, mere sikker og sundere ved at levere omfattende løsninger og on-site service til at fremme sikker mad, opretholde rene miljøer, optimere vand- og energiforbrug samt forbedre driftsmæssig effektivitet hos kunder på næsten tre millioner lokationer i mere end 170 lande.

VI ER ALLE DE STEDER, HVOR DET BETYDER NOGET

Vores innovative produkter og services berører praktisk talt alle aspekter af hverdagen og anvendes i hospitaler, hoteller, restauranter, skoler, produktionsanlæg, raffinaderier og mange andre steder i hele verden. Mange af verdens mest genkendelige mærker er afhængige af, at Ecolab hjælper dem med at sikre driftsmæssig effektivitet, produktintegritet og omdømme af mærkevarer.

VORES TILGANG GØR OS TIL NOGET SÆRLIGT

Med en dedikeret indsats for personlig service, som ikke findes andre steder, samt en række innovative teknologier og forskningsbaserede løsninger hjælper vi til positiv økonomi og bæredygtige resultater hos vores kunder, virksomheder og de samfund, vi arbejder i.

PERSONLIG LEVERET SERVICE

Vores medarbejdere er fundamentet for vores forretningsmodel. Alle medlemmer af Ecolabs team bidrager til vores formål.

Vi starter med vores kunder. Ecolabs ultimative konkurrencemæssige fordel er vores brancheførende salgs- og servicestyrke. Enhver kundeudfordring er unik, og det er årsagen til, at vores 27.000 medarbejdere i felten danner partnerskaber med kunder i deres virksomheder og leverer rådgivning og service hos kunden. Vores eksperter anvender en grundig proces til at samle data, bruger avanceret teknologi, nytænker processer og leverer løsninger, som håndterer vores kunders unikke økonomiske, sociale og miljømæssige udfordringer.

Bag enhver repræsentant i felten er der et team af forskere, ingeniører, juridiske specialister og andre eksperter, der arbejder hårdt for at håndtere kunders udfordringer, udvikle nye løsninger og dække de behov, der opstår.

INNOVATIVE LØSNINGER

Vi får rigtigt meget indsigt fra vores kunder gennem de udfordringer, de har, og de resultater, de bestræber sig på at opnå. Denne viden driver vores innovation. Den succes, vi har med vores innovation, vurderes ved at se på, hvor godt vores løsninger støtter vores kunders mål.

Med vores talentfulde team af forskere og vores avancerede innovationscentre er Ecolab førende i branchen med at udvikle nye effektive løsninger, der hjælper kunder med at forbedre deres forretning og skabe en positiv miljømæssig påvirkning.

Det er denne investering i ekspertise, forskning, udvikling og innovation, der driver vores evne til at forblive i forreste linje, når det handler om at håndtere de mest presserende og komplekse forretningsmuligheder, som kunder og samfund står overfor.

Vores formål og værdier

Vi forenes af vores kraftfulde formål af de værdier, der guider os i vores arbejde og af den grænseløse opfindsomhed, som hjælper os med at løse vores kunders problemer. Vi er Ecolab, og sammen gør vi verden til et bedre sted.

Det arbejde vi laver betyder noget

Vi gør verden mere ren, sikker og sund. Vi beskytter livsvigtige ressourcer. Vi sikrer, at vand og energi er tilgængeligt alle steder. Vores produkter og services forhindrer sygdomme og infektioner, sørger for, at fødevareleverancer er sikre, beskytter de steder, hvor mennesker spiser, sover, arbejder, leger og helbredes. Vi rører ved det, som er fundamentalt for livskvalitet: Vi sørger for, at mennesker er sunde. Vi forbedrer velvære. Vi giver sikkerhed, så livet kan leves fuldt ud. Vi hjælper vores kunder med at få succes. Reducerer risici og bekymringer. Frigør dem, så de kan vokse.

Hvordan vi arbejder, betyder også noget

Vi arbejder med et formål. Når der er et mål, så når vi det. Når der er et problem, så løser vi det. Vi arbejder sikkert. Vi er omhyggelige med alt, hvad vi laver. Vi stræber efter at gøre det rigtige, hvad er retfærdigt, hvad er ærligt. Vi får ting til at ske sammen -  i teams. Teams, der er gjort stærke vha. forskellige perspektiver. Vi finder inspiration og energi i det vi gør og hvordan, vi gør det. I at vokse, lære og fejre sammen. I at gøre en forskel og tjene et større formål.

Ecolab er der, hvor det gør en forskel. For det vi gør, og hvordan vi gør det, gør en forskel alle steder.

Vores indvirkning

I 2017 hjalp vi vores kunder med at:

Rent vand
Rent vand

Konserverer mere end  171 milliarder  gallon vand

Håndterer  1,1 billioner gallon (4,2 billioner liter) behandlingsvand og drikkevand

Konserverer drikkevand for mere end  590 millioner mennesker

Vi arbejder på at hjælpe vores kunder med at spare  300 milliarder  gallon vand om året i 2030

 

Vores vision for rent vand
Sikker mad
Sikker mad

Producerer sikkert  44% af den globale mælkeforsyning

Producerer sikkert mere end  25% 
af verdens forarbejdede levnedsmidler

Understøtter rene køkkener, der serverer  45 milliarder  måltider i restauranter

Vi arbejder på at hjælpe vores kunder med at forebygge mere end  1 million  fødevare-bårne sygdomme hvert år

 

Vores vision for sikker mad
Vedvarende energi
Vedvarende energi

Konserverer mere end  12 billioner  BTU'er

Reducerer vand- og energifodaftryk af  40% af verdens produktion af råolie

Genererer mere end  20% af
verdens energi

Og vi sigter mod at reducere CO2 med  10%  i
vores egen virksomhed i 2020

 

Vores vision for
vedvarende energi
Sunde miljøer
Sunde miljøer

Vasker mere end  40 milliarder  hænder

Henrykker gæster med mere end 
800 million rene hotelværelser

Holder  6 million  stuer på hospitaler og langtidsplejefaciliteter rene

Og vi arbejder for at hjælpe hospitaler med at reducere risikoen for infektioner relateret til sundhedspleje (HAI'er) for op til  10.000 mennesker

 

Vores vision for sunde miljøer

Vores vand- og energivaremærker

nalcoabout
Nalco Water

Nalco Water – en Ecolab virksomhed – leverer innovative løsninger til vandbehandling og vandforvaltning, procesforbedringer samt forureningsbekæmpelse, idet de optimerer produktkvalitet og driftsomkostninger for vores kunder, samtidigt med at de reducerer deres indflydelse på miljøet.

nalcochampabout
Nalco Champion

Nalco Champion – en Ecolab virksomhed – leverer on-site services og teknologidrevne løsninger til naturgasindustrien, råolieindustrien og den petrokemiske industri, idet de leverer videreudvikling af genanvendelse, produktion og processer, som hjælper vores kunder med at optimere olie- og gasproduktionen i hele verden.