Kort om Ecolab

kundeplaceringer
Næsten 3 millioner
kundelokationer
history
95 års innovations-
historie
patenter
Mere end 9.400 patenter
associates
45.000 partnere

Herunder 25.000 salgs- og servicepartnere og 1.200 videnskabsfolk, ingeniører og tekniske specialister

donations
Mere end 13 milioner USD doneret

gennem The Ecolab Foundation, virksomhedsbidrag og frivillige arbejdstimer i 2019

Partnerskaber, der hjælper os med at løse globale udfordringer

Det er det, vi er bedst til hos Ecolab. Vores 44.000 partnere leverer omfattende løsninger, datadrevet indsigt og personlig service for at fremme fødevaresikkerhed, fastholde rene og sikre miljøer, optimere vand- og energiforbrug og forbedre den driftsmæssige effektivitet og bæredygtighed hos næsten tre millioner kunder i mere end 170 lande.

Vi er dér, hvor det betyder noget

Fra restauranter og hoteller til elværker og fabriksvirksomheder – Ecolabs mere end 25.000 salgs- og servicepartnere (den mest omfattende og bedst trænede arbejdsstyrke inden for direkte salg og service) hjælper kunder med at løse deres udfordringer inden for rengøring, desinfektion samt vand- og energistyring. Mange af verdens mest genkendelige mærker er afhængige af, at Ecolab hjælper dem med at sikre driftsmæssig effektivitet, produktintegritet og omdømme af mærkevarer. Se Industrier vi betjener.

Personlig service

Ecolabs ultimative konkurrencemæssige fordel er vores brancheførende salgs- og servicestyrke. Enhver kundeudfordring er unik, og det er årsagen til, at vores 25.000 medarbejdere i felten danner partnerskaber med kunder i deres virksomheder og leverer individualiseret rådgivning og service. Vores eksperter anvender en grundig proces til at samle data, bruger avanceret teknologi, nytænker processer og leverer løsninger, som håndterer vores kunders unikke økonomiske, sociale og miljømæssige udfordringer.

Bag enhver repræsentant i felten er der et team af forskere, ingeniører, juridiske specialister og andre eksperter, der arbejder hårdt for at håndtere kunders udfordringer, udvikle nye løsninger og dække de behov, der opstår. Se Vores løsninger.

Innovative løsninger

Ecolab har en lang innovationshistorie. Vores strategi er baseret på kemi, digital teknologi og service, så vi kan levere eksponentiel kundeværdi. Vores team af 1.200 forskere, ingeniører og tekniske specialister fremstiller de allerbedste løsninger i sin klasse, og de er ansvarligt indhentet og udviklet med nøje opmærksomhed på menneskelige og miljømæssige konsekvenser. Med vores ekspertise i kerneteknologier – herunder antimikrobielle stoffer, administration og monitorering, personlig og almen hygiejne, polymer, overfladeaktive stoffer, opvaskemiddel i fast form, vandforvaltning samt dataanalyse – hjælper vi vores kunder med at forbedre operationel effektivitet, produktkvalitet og sikkerhed. Læs mere om vores ekspertise og innovation.

Vores formål og vision

Vi står sammen i kraft af vores formål, som er at gøre verden til et renere, sundere og mere sikkert sted, idet vi hjælper virksomheder med at få succes, samtidigt med at vi beskytter mennesker og livsvigtige ressourcer. Vores vision er at være globalt førende inden for vand, hygiejne samt antimikrobielle teknologier og services, idet vi leverer og beskytter det, der er livsvigtigt: rent vand, sikker mad og sunde miljøer.

Når vores kunder har succes, har vi succes.

 

Ecolab er der, hvor det gør en forskel. For det vi gør, og hvordan vi gør det, gør en forskel alle steder.

Kunders succeshistorier

Find ud af, hvordan Ecolab danner partnerskaber med vores globale kunder, så vi kan levere omfattende løsninger, datadrevet viden og service på stedet for at fremme sikker mad, opretholde rene miljøer, optimere brugen af vand og energi samt forbedre den driftsmæssige effektivitet.

2018 Corporate Sustainability Report Colgate-Palmolive toothpaste facility image
Colgate-Palmolive: Sparer på vandet og fremmer produktivitet

Colgate-Palmolive gik sammen med Ecolab om at forbedre effektiviteten og bæredygtigheden i deres rengørings- og desinfektionsproces på fabrikken Mission Hill i Guanajuato, Mexico.

2018 Corporate Sustainability Report ADM Archer Daniels Midland facility image
ADM: Vi hjælper med at spare 2.3 milliarder gallon vand

ADM implementerede Ecolabs teknologi og automatisering i deres globale virksomheder for at kunne reducere driftsomkostninger, samtidigt med at de kunne nå deres bæredygtighedsmål.

2018 Corporate Sustainability Report SAP data center customer image
SAP: Optimering af sikkert vand på datacentre

SAP arbejdede med Ecolab for at indføre en holistisk tilgang til vandbehandling, som minimerer risikoen for Legionella-bakterier.

 

Vores vandbrand

aboutuspicnalco
Nalco Water

Nalco Water – en Ecolab virksomhed – leverer innovative løsninger til vandbehandling og vandforvaltning, procesforbedringer samt forureningsbekæmpelse, idet de optimerer produktkvalitet og driftsomkostninger for vores kunder, samtidigt med at de reducerer deres indflydelse på miljøet.