1. Hjem
  2. MSDS

Sikkerhedsdatablade

Sikkerhedsdatablade (MSDS) giver oplysninger om et stof eller en blanding til brug ved håndtering af kemikalier på arbejdspladsen. Ikke alle sikkerhedsdatablade fra Ecolab, Nalco Champion og Nalco Water er tilgængelige på nettet.

I tilfælde af en ulykke, et udslip eller en anden kemikalienødsituation, bedes du ringe til den relevante lokale nødkontaktperson.

Kontakt kundeservice

Ring til os

Ecolab ApS 
Høffdingsvej 36, 2500 Valby, Danmark

Ecolab ApS Kundeservice 
Telefon: +45 43 31 04 76 |  Reception: +45 36 15 85 85 | Fax: 45 36 15 85 48| E-mail: dk@ecolab.com

Nalco Water Denmark Kundeservice
Telefon: +45 36 92 77 93 | Fax: +4580 60 60 50 | Email: custserv.denmark@nalco.com

Fortæl os om dig selv
Hvor er du placeret?
Hvordan kan vi nå dig?
Hvad kan vi hjælpe med.

Bekymringer vedrørende datasikkerhed? Se vores Privatlivspolitik​​​​​​​.

 

ECOLAB SIKKERHEDSDATABLADE - EU

Sikkerhedsdatablade fra Ecolab for Europa er tilgængelige på nettet. Følg linket nedenfor for at søge efter et europæisk sikkerhedsdatablad fra Ecolab.

ECOLAB sikkerhedsdatablad

Sikkerhedsdatablade fra Ecolab for Nordamerika, Mellemøsten/Afrika (MEA) og udvalgte lande i Latinamerika og lande og lande i Asien-Stillehavsområdet er tilgængelige på nettet. Gå ind på Ecolabs sikkerhedsdatablad-portal for at søge efter disse sikkerhedsdatablade fra Ecolab.

Nalco Water sikkerhedsdatablad

Sikkerhedsdatablade fra Nalco Water er ikke tilgængelige på nettet. Klik nedenfor for at anmode om et MSDS fra Nalcos kundeservice.

NALCO CHAMPION sikkerhedsdatablad

Sikkerhedsdatablade fra Nalco Champion er ikke tilgængelige på nettet. Klik nedenfor for at anmode om et sikkerhedsdatablad fra Nalco Champion kundeserviceafdelingen.