INNOVATION PÅ ARBEJDE

Microscope, hard hat and inspection icons
Innovation verden stoler på 

Vores innovative og målrettede problemløsere, med rodfæste i videnskab, hjælper med at gøre verden renere, sikrere og sundere. Vi leverer omfattende programmer og løsninger med fokuseret, datadreven indsigt og uovertruffen service for at fremme fødevaresikkerhed, opretholde rene og sikre miljøer, optimere vand- og energiforbrug og forbedre driftseffektivitet og bæredygtighed for vores kunder. I næsten 100 år, hvor vi har hjulpet kunder med at forbedre deres drift og håndtere løsninger med rent vand, fødevaresikkerhed og desinfektion, sundheds- og klimaudfordringer, har vi registreret tusindvis af patenter og udviklet utallige løsninger på verdens største udfordringer. 

INNOVATIONSSTRATEGI

Ecolab's Innovationsstrategi er baseret på:

WellChem lab in Sugar Land Texas
Teknologi

Udvikling af innovative løsninger, programmer og systemer, som er kendt for at levere effektive, rene, sikre og sunde løsninger.

Rep with Service Pad_Computer in background
Viden

Tilbyder øget synlighed i brugsdata, prognoseanalyser, elektronisk servicerapportering og vidensbaseret problemløsning.

ECOLAB_3222019_POWERPLANT_0068.tif
Service

Forbedring af operationel effektivitet, produktkvalitet, sikkerhed og bæredygtighed gennem branchens førende service.

GLOBALT FOKUS

Verdens mest presserende udfordringer har brug for verdens bedste problemløsere

Water drip icon
Vand

Vi administrerer mere end 1 billioner gallons vand for vores kunder, der udnytter vores ekspertise og løsninger til betydeligt at reducere og genbruge vand og beskytte denne værdifulde ressource.

Knife and fork icon
Fødevarer

Vores eksperter er på forkant med fødevaresikkerhed med løsninger, der spænder fra gård til bord og hjælper med at forhindre mere end 7,6 millioner fødevarebårne sygdomme årligt. 

Handwashing icon
Sundhed

Vi hjælper med at forhindre spredning af sygdomme ved at reducere 1,8 millioner infektioner og ved at rengøre 66 milliarder hænder hvert år ved at de steder, hvor vi samles og helbredes, bliver renere og sikrere.

Tree Icon
Klima

Vi hjælper vores kunder med at spare mere end 44 billioner BTU'er energi og undgå 3,5 millioner tons drivhusgasemissioner årligt.

EKSPERTISE OG INNVATIONSFAKTA

1.200

R&D-forskere, ingeniører og tekniske specialister

13.900

samlet års innovationserfaring

16

Globale centre for forskning

10.000

patenter

EKSPERTISE I AKTION

Videnskaben om indvirkning

No Events found

eROI logo
Udvikling af eksponentiel værdi for vores kunder

Vores løsninger hjælper kunderne med at nå ambitiøse forretnings- og miljømål. Måling er en vigtig komponent i vores proces, og gennem vores proprietære eROI℠-værditilgang, måler vi vores indvirkning og kvantificerer vores kunders investeringsafkast.

RESSOURCER OG FORPLIGTELSER

Smart Water Navigator logo water conservation goals
Smart vandnavigator