Vores innovation består i at kombinere kemi, digital teknologi og service, som leverer eksponentiel kundeværdi

Vores team af 1.200 forskere, ingeniører og tekniske specialister fremstiller de allerbedste løsninger i sin klasse, og de er ansvarligt indhentet og udviklet med nøje opmærksomhed på menneskelige og miljømæssige konsekvenser. Med vores ekspertise i kerneteknologier – herunder digitale løsninger, antimikrobielle stoffer, administration og monitorering, personlig og almen hygiejne, polymer, overfladeaktivt stoffer, opvaskemiddel i fast form, vandforvaltning samt dataanalyse – hjælper vi vores kunder med at forbedre operationel effektivitet, produktkvalitet og sikkerhed.

Når vi udvikler produkter, holder vi nøje øje med bæredygtighed, og vi fokuserer på ansvarlig anvendelse af indholdsstoffer, menneskers sundhed og miljømæssige konsekvenser igennem hele produktets levetid. Det er vores forpligtelse at tage nutidens udfordringer op og at udvikle nye løsninger, som sikrer, at vores kunder er på forkant.

Ecolabs ekspertise

Forskning, udvikling og ingeniørarbejde

For at være i stand til at opfylde vores forpligtelse i forhold til innovation har vi et globalt team af eksperter og tekniske specialister inden for en række områder – herunder kemi, metallurgi, mikrobiologi, entomologi, kemiteknik, emballage, maskinteknik, digital-/softwareudvikling og elektroteknik.

Vores innovationer giver succes hos kunderne

No Events found

1200

Forskere, ingeniører og tekniske specialister

90+

Produktionsanlæg

16

Globale teknologicentre

9400+

Patenter