INNOVATION PÅ ARBEJDE

Microscope, hard hat and inspection icons

Innovation verden stoler på

Vores innovative og målrettede problemløsere, med rodfæste i videnskab, hjælper med at gøre verden renere, sikrere og sundere. Vi leverer omfattende programmer og løsninger med fokuseret, datadreven indsigt og uovertruffen service for at fremme fødevaresikkerhed, opretholde rene og sikre miljøer, optimere vand- og energiforbrug og forbedre driftseffektivitet og bæredygtighed for vores kunder. Igennem vores mere end 100 år, hvor vi har hjulpet kunder med at forbedre deres drift og adressere løsninger til rent vand, fødevaresikkerhed, sanitet, samt sundheds- og klimaudfordringer, har vi registreret tusindvis af patenter og udviklet utallige løsninger på verdens største udfordringer. 

INNOVATIONSSTRATEGI

Innovationsstrategi

Ecolab's Innovationsstrategi bygger på:

WellChem lab in Sugar Land Texas

Teknologi

Udvikling af innovative løsninger, programmer og systemer, som er kendt for at levere effektive, rene, sikre og sunde løsninger.

Rep with Service Pad_Computer in background

Viden

Tilbyder øget synlighed i brugsdata, prognoseanalyser, elektronisk servicerapportering og vidensbaseret problemløsning.

ECOLAB_3222019_POWERPLANT_0068.tif

Service

Forbedring af operationel effektivitet, produktkvalitet, sikkerhed og bæredygtighed gennem branchens førende service.

GLOBALT FOKUS

Globalt fokus

Verdens mest presserende udfordringer har brug for verdens bedste problemløsere.

Water drip icon

Vand

Vi administrerer mere end 1 billioner gallons vand for vores kunder, der udnytter vores ekspertise og løsninger til betydeligt at reducere og genbruge vand og beskytte denne værdifulde ressource.

Knife and fork icon

Fødevarer

Vores eksperter er på forkant med fødevaresikkerhed med løsninger, der spænder fra jord til bord, og hjælper med at holde 1,4 milliarder mennesker sikkert bespist med fødevarer af høj kvalitet. 

Handwashing icon

Sundhed

Vi hjælper med at forhindre 2,1 millioner infektioner og renser 60 milliarder hænder hvert år, så de steder, vi samles og helbredes, holdes renere og sikrere.

Tree Icon

Klima

Vi hjælper vores kunder med at spare mere end 47 billioner BTU'er energi og undgå 3,8 millioner tons drivhusgasemissioner årligt.

EKSPERTISE OG INNVATIONSFAKTA

1.200

Forskere, ingeniører og tekniske specialister

13.900

Års opsamlet innovationserfaring

20

Globale centre for forskning

11.000

Patenter

EKSPERTISE I AKTION

Ekspertise i aktion

Videnskaben om indvirkning

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen begivenheder fundet

eROI logo

Udvikling af eksponentiel værdi for vores kunder

Vores løsninger hjælper kunderne med at nå ambitiøse forretnings- og miljømål. Måling er en vigtig komponent i vores proces, og gennem vores proprietære eROI℠-værditilgang, måler vi vores indvirkning og kvantificerer vores kunders investeringsafkast.

RESSOURCER OG FORPLIGTELSER

Ecolab Smart Water Navigator logo

Smart vandnavigator