Ecolab lancerer skyplatformen ECOLAB3D™ til komplet industriel vandforvaltning i virksomheder

Fremmer prognoseanalyser og innovativ 3D TRASAR™ teknologi, der hjælper virksomheder med at mindske vandforbruget og skabe driftspræstationer i verdensklasse

04. september, 2019
Ecolab3D for Water Management

ST. PAUL, Minn.--(BUSINESS WIRE)-- Ecolab Inc., den globale leder inden for vand-, hygiejne- og energiteknologier og -tjenester, fremmer sit globale 3D TRASAR™ fodaftryk og udnytter avanceret digital teknologi gennem deres skyplatform ECOLAB3D™ for at hjælpe virksomheder med at forbedre præstationer og reducere vandforbruget.

ECOLAB3D er en skybaseret digital platform, der er udviklet med støtte fra Microsoft og Accenture, der samler data fra Ecolabs procedurekontrol og overvågningssystemer, automatiseringsværktøjer og andre systemer for at skabe alarmer i realtid og optimere fabriksdrift og benchmark-præstationer på tværs af fabriksområder. Platformen er designet til at muliggøre tilpassede løsninger, der adresserer kundernes specifikke forretningsbehov, fra føde- og drikkevarer til kraftværker, fabrikker og hospitaler.

Til vandforvaltning benytter ECOLAB3D avanceret digital teknologi til at optimere komplekse vand- og produktionssystemer. Den udnytter de digitale realtidskapaciteter, den innovative kemi og fjernovervågning gennem Ecolab's 3D TRASAR teknologi, en industriførende og gennemgribende vandpræstationsløsning, der hjælper med at drive driftspræstationer på globalt plan, til af forbedre udnyttelsen af aktiver og reducere vandforbruget.

"ECOLAB3D til vandforvaltning er en integreret skyplatform, der giver virksomheder et overblik over deres vandøkosystemer på tværs af deres virksomhed," sagde Natasha Chen, seniorvicedirektør for Global Platforms for Ecolab. "Platformen er designet til at forvandle indsigter til handlingsorienterede resultater, der hjælper virksomhederne med at skabe en større værdi og nå deres bæredygtigheds- og driftsmål."

Ecolabs industriførende 3D TRASAR teknologi bygger på 30 års anvendelse og indsamler mere end 90 milliarder datapunkter årligt fra mere end 40.000 vandovervågningssystemer rundt omkring i verden. ECOLAB3D kombinerer disse data med oplysninger fra andre forbundne enheder og tredjepartskilder og anvender analyse til at hjælpe med at forudse og håndtere problemer, før de opstår.

I samarbejde med Ecolabs team af 130 dedikerede ingeniører på Ecolab Global Intelligence Center, omfatter ECOLAB3D's tjenester til vandforvaltning 24/7 fjernovervågning og analysefunktioner til hurtigt at identificere muligheder på tværs af anlæg og industrier og løser risici forbundet med vand og andre driftsproblemer på tværs af en kundes drift.

"Den voksende mangel på ferskvand på verdensplan er fortsat et af de mest presserende problemer i vores tid," sagde Ecolabs president og teknisk direktør Christophe Beck. "Ved at udnytte digital teknologi kan vi hjælpe med at forbedre måden, hvorpå virksomheder overvåger, forvalter og reducerer vandforbruget, så driftspræstationen forbedres, og den negative virkning på naturen minimeres. Kvaliteten af vores data og vores årtiers industriekspertise vil revolutionerer måden, hvorpå industrien forvalter og sparer vand."

Judson Althoff, koncerndirektør på Microsoft, udtalte, "Omfanget og hastigheden på verdens klimaforandringer har i stigende grad tydeliggjort, at industrier bliver nødt til at gøre mere. Ecolab er pionerer, hvad angår ny måder at hjælpe virksomheder verden over med at accelerere måden, hvorpå de takler vandmangel. Vi er stolte af vores samarbejde med Ecolab og deres valg af Microsoft Azure til at støtte de tjenester, de tilbyder kunderne."

Manish Panjwani, en administrerende direktør hos Accenture og virksomhedens leder for teknologisk konsulentvirksomhed for nordamerikanske ressourcer, sagde, "Vi ser frem til at hjælpe Ecolab og deres kunder med at benytte hurtige teknologifremskridt til at hjælpe med at bevare vores verdens dyrebare naturlige ressourcer."

For flere oplysninger om ECOLAB3D kan man besøge ecolab.com/ecolab3d.

Om Ecolab
Ecolab (ECL) er en betroet partner med sine næsten tre millioner kunder og er globalt førende inden for teknologier og services inden for vand, hygiejne og energi, som beskytter mennesker og vigtige ressourcer. Med en årlig omsætning på 15 milliarder USD og 49.000 partnere leverer Ecolab omfattende løsninger og services på stedet for at fremme sikre fødevarer, vedligeholde rene miljøer, optimere vand- og energiforbrug og forbedre den operationelle effektivitet for kunder i markederne for fødevarer, sundhed, energi, hoteller og industri i mere end 170 lande i hele verden.

Følg os på Twitter @ecolab, Facebook facebook.com/ecolab, LinkedIn Ecolab eller Instagram Ecolab Inc.

(ECL-P)

Roman Blahoski
Ecolab
651 250 4385
roman.blahoski@ecolab.com

Relaterede nyheder