Mediecenter

Ecolab (NYSE: ECL) er den globale leder inden for teknologi og tjenester angående vand, hygiejne og energi. Ecolab leverer omfattende løsninger og service hos kunder for at fremme sikker mad, vedligeholde rene miljøer, optimere brugen af vand og energi samt forbedre den driftsmæssige effektivitet for kunder i mere end 170 lande.


Populære historier

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Der blev ikke fundet nogen nyhedsartikler

Navigation

FAKTA OM ECOLAB

Som tillidsfuld partner, der samarbejder med mere end en million kunder, er Ecolab (ECL) den globale leder inden for teknologi omkring vand, hygiejne og tjenester, der beskytter mennesker og vitale ressourcer. Med salgstal i 2016 på 13 milliard USD og 48.000 medarbejdere kan Ecolab levere vidtspændende løsninger og service på stedet, beregnet til at fremme sikkerheden omkring fødevarer, rene miljøer, optimere brugen af vand og energi og forbedre den operationelle effektivitet for kunder i fødevare-, sundheds-, energi-, hotel- og industrielle markeder i mere end 170 lande over hele verden.

titel

48000

Partnere i alt

171

Service ydes i disse lande:

1600

Forskere

19

Teknologicentre over hele verden