Få det bedste ud af dampsystemer for at spare energi

Damp er et af ​​de mest udbredte produkter til at viderebringe varmeenergi på tværs af flere industrier, såsom mad og drikkevarer, bilproduktion, farmaceutiske produkter og mange flere. Dampsystemer er afgørende for industriel drift og er blandt de mest markante aftagere af energi i et industrianlæg. De nuværende energipriser, volatilitet og uforudsigelighed har gjort, at energioptimering prioriteres. Deltag i dette webinar, hvor du lærer praktiske metoder til at forbedre energieffektiviteten i industrielle dampsystemer og potentielt opnå besparelser på op til 40 %. 

 

For tilmelding, skal du klikke her. Når du har udfyldt dine oplysninger, vil du modtage en bekræftelse via e-mail, inklusive instruktioner om, hvordan du deltager i begivenheden.

Vi ser frem til din deltagelse og til at besvare dine spørgsmål.

An image of boilers for the relevant webinar
An image of Gerhard Bingel

Taler: Gerhard Bingel

Gerhard Bingel er rådgivende senior kemi- og teknologiingeniør fra det Tekniske Institut for Kemi og Teknologi i Wien. Med mere end 38 års erhvervserfaring ligger hans ekspertise og professionelle aktiviteter indenfor køle- og dampgenerering i funktioner på tværs af flere industrier såsom kemikalier, mad og drikkevarer, fremstilling og fjernkøling. Som sådan lægger Gerhards arbejde vægt på holistisk minimering af vandforbrug, genbrug og vandgenbrug, energieffektivitet, systempålidelighed og proceseffektivitet.  Gerhard er medlem af IDEA - International District Energy Association, ASHRAE og PCE-Professional Chartered Engineers UAE. Hans internationale erfaring har bragt ham jobs i Central-, Øst- og Vesteuropa, Mellemøsten og Afrika.


Læs op om relevante emner 

Behandling af kedelvand 

Med over 85 års forskelligartet brancheerfaring fortsætter vores forpligtelse til at udvikle innovative behandlingsteknologier til kedler i dag. Kemisk behandling af kedler kombineret med 3D TRASAR-teknologi giver en omfattende behandlingsløsning til kedler, så kalk og korrosion af kedelsystemet undgås ...

3dtrasarboilers

3D TRASAR™ teknologi til kedler

Da skiftende forhold påvirker forskellige dele af kedelsystemet ... ofte meget hurtigt, ... er 3D TRASAR Boiler Technology dit mest effektive forsvar. Nalco vil foretage en komplet revision af dine kedelsystemer for at finde hullerne og komme med anbefalinger, der er specifikke for dine operationelle mål.

shutterstock_123580039-1_cooling_tower.jpg

Vandkvalitetskontrol og fjernovervågning

Vandbehandlingsovervågning er en væsentlig del af din drift. Med Ecolabs vandkvalitetskontrol drevet af ECOLAB3D kan du se vigtige oplysninger på anlægs-, aktivitets- eller virksomhedsniveau. Vores avancerede industrielle vandbehandlingsteknologi hjælper med at identificere og målrette mod vandkvalitetsproblemer og underpræsterende aktiver, så du hurtigt kan skride ind for at spare på vandet, spare energi og reducere omkostningerne.

Flere kommende arrangementer

Der blev ikke fundet yderligere kommende begivenheder.