Ecolab opnår igen placering på CDP's A-liste for vand- og klimalederskab

06. februar 2024
Water and CDP 2023 logo

Ecolabs fortsatte førende placeringer afspejler virksomhedens historik med at klare sig godt ved at gøre godt

Ecolab Inc., som er verdensførende inden for bæredygtighed og tilbyder løsninger og tjenester indenfor vand, hygiejne og infektionsforebyggelse, som beskytter mennesker og livsvigtige ressourcer, meddelte i dag, at de igen er blevet anerkendt for lederskab inden for virksomhedsgennemsigtighed og resultater, når det gælder klimaændringer og vandsikkerhed af CDP, en non-profit organisation for globalt miljø, og sikrer sig en plads på den årlige 'A-Liste'.

Efter at have opnået en A-placering inden for både klimaændringer og vandsikkerhed er Ecolab blandt de allerbedste 1 % af mere end 23.000 virksomheder vurderet ved hjælp af data fra CDP's {[ #3]} Spørgeskemaer om klimaændringer og vandsikkerhed.

Dette markerer det femte år i træk, hvor de er blevet anerkendt af CDP for vandsikkerhed og tredje år i træk for klima.

"Ecolab skaber vækst både i vores forretning og indflydelse på verden ved at gøre de rigtige ting på den rigtige måde," sagde Christophe Beck, bestyrelsesformand og CEO, Ecolab. "Vores fortsatte lederskab inden for klimaændringer og vandsikkerhed, som det fremgår af vores dobbelt-"A"-placeringer fra CDP, viser, hvordan Ecolabs mere end 48.000 medarbejdere opfylder vores mission om at beskytte verdens mest vitale ressourcer sammen med vores kunder."

CDP er fuldt ud afstemt med TCFD (Task Force on Climate-related Financial Disclosures) og har den største miljødatabase i verden. CDP's resultater bruges i vid udstrækning til at fremme investerings- og indkøbsbeslutninger hen imod en kulstoffri, bæredygtig og robust økonomi. I 2023 bad mere end 740 finansielle institutioner med over 136 billioner USD i aktiver virksomheder om at dele data om miljøpåvirkninger, risici og muligheder gennem CDP's platform. Rekordmange, nemlig 23.000, virksomheder svarede.

"Tillykke til alle virksomhederne på CDP's A-Liste, og de virksomheder, der har startet eller accelereret deres rejse mod miljøgennemsigtighed i 2023," sagde Cherry Madera, CEO for CDP. "Det er kun ved at skabe grundlaget for offentliggørelse, at virksomheder kan vise, at de mener det seriøst med hensyn til den vitale rolle, de spiller i at sikre en natur-positiv fremtid med netto-nul."

CDP bruger en detaljeret og uafhængig metodologi til at vurdere disse virksomheder, idet den tildeler en score på A til D, baseret på omfanget af åbenhed, bevidsthed og håndtering af miljørisici og demonstration af bedste praksis forbundet med miljølederskab, såsom fastsættelse af ambitiøse og meningsfulde mål.

Den komplette liste over virksomheder, der opnåede placering på dette års CDP A-Liste er tilgængelig her:

https://www.cdp.net/en/companies/companies-scores


Kyle Kapustka
651-250-4724
MediaRelations@Ecolab.com

Kilde: Ecolab Inc.

Om Ecolab

Ecolab (NYSE:ECL), en betroet partner for millioner af kunder og verdensførende indenfor bæredygtighed, tilbyder løsninger og tjenester indenfor vand, hygiejne og infektionsforebyggelse, som beskytter mennesker og livsvigtige ressourcer. Med udgangspunkt i et århundredes innovation har Ecolab en årlig omsætning på 14 milliarder USD, beskæftiger mere end 48.000 partnere og opererer i mere end 170 lande verden over. Virksomheden leverer omfattende videnskabsbaserede løsninger, datadrevet indsigt og service i verdensklasse for at fremme fødevaresikkerheden, opretholde rene og sikre miljøer og optimere brugen af vand og energi. Ecolabs innovative løsninger forbedrer driftseffektivitet og bæredygtighed for kunder på markederne fødevarer, Healthcare, Life Sciences, hoteller og industrier. www.ecolab.com

Følg os på LinkedIn @Ecolab, Twitter @Ecolab, Instagram @Ecolab_Inc og Facebook @Ecolab.

Om CDP

CDP er en global non-profit organisation, der driver et verdensomspændende miljøoplysningssystem for virksomheder, byer, stater og regioner. Den er grundlagt i 2000 og samarbejder med mere end 740 finansielle institutioner med over 136 billioner i aktiver, og CDP var banebrydende ved at bruge kapitalmarkeder og virksomhedsindkøb til at motivere virksomheder til at fremlægge deres miljøpåvirkninger, og til at reducere drivhusgasemissioner, beskytte vandressourcer og beskytte skove.

Mere end 24.000 organisationer rundt om i verden afslørede data gennem CDP i 2023, sammen med mere end 23.000 virksomheder – inklusive børsnoterede virksomheder til en værdi af to tredjedele af den globale markedsværdi - og over 1.100 byer, stater og regioner. CDP er fuldt ud afstemt med TCFD (Task Force on Climate-related Financial Disclosures) og har den største miljødatabase i verden. CDP's resultater bruges i vid udstrækning til at fremme investerings- og indkøbsbeslutninger hen imod en kulstoffri, bæredygtig og robust økonomi. CDP er et stiftende medlem af Science Based Targets-initiativet, We Mean Business Coalition, The Investor Agenda og Net Zero Asset Managers-initiativet. Besøg cdp.net eller følg os på @CDP for mere information.

(ECL-C)

 

Relaterede nyheder