Ecolab Water for Climate logo

Ecolab Water for Climate™

Bæredygtighed eller vækst? Hvorfor ikke begge dele?

Mange virksomheder har sat ambitiøse klimamål. Vi hører ofte, at prioritering af bæredygtighed er på bekostning af lønsomheden. Men hvad nu hvis du kunne gå efter begge dele på samme tid?

Vores virkningsfulde program, Ecolab Water for Climate, er designet til at omdanne dine klimaforpligtelser til lokale handlinger på tværs af din virksomhed og fremme bæredygtig virksomhedsvækst. Gennem vores partnerskab giver vi dig niveaudelte, resultatbaserede vandløsninger, der er skræddersyet til din branche.

Sammen hjælper vi med at sikre, at virksomheder og deres lokalsamfund har adgang til det vand, de behøver for at trives.

Opdag, hvordan du kan bruge vandets kraft til at skabe vækst i din virksomhed – på en bæredygtig måde.


Vandets kraft

Flytning, afkøling, opvarmning og behandling af vand på tværs af dit anlæg kræver energi. Ecolab har ekspertisen, ressourcerne og teknologierne til at reducere dit vandforbrug og hjælpe med at mindske dit energiforbrug og drivhusgasemissioner.


Ecolab Water for Climate™ hjælper med at nå dine mål for bæredygtighed og forretningsvækst med en fire-trins-metode:

Icon: Earth in the center of a small plant

Forstå målene

 • Offentligt erklærede vand- og klimamål
 • Metode til at nå mål inden for operationelle begrænsninger
 • Mål på anlægsniveau kontra virksomhedsmål 

 

Icon: Lightbulb

Få indsigt

 • Undersøgelser på aktivitetsniveau og vurderinger af operationelle anlæg
 • End-to-end tekniske audits
 • Blueprints til at nå mål på tværs af virksomheden

 

Icon: Arrows around a drop of water

Implementere handlinger

Holistiske, branchespecifikke vandløsninger med ressourcer til at styre implementeringen:

 • Revision
 • Rådgivning
 • Ingeniør
 • Avanceret kemi
 • Digitale teknologier
Icon: Chart with an up arrow

Levere resultater

Partnerskaber, der dækker hele virksomheden, med resultatbaseret prissætning, der sørger for:

 • Reduktion af vand-, energi- og drivhusgasemissioner
 • Beskyttelse af brandets værdi
 • Operationel/omkostningsmæssig effektivitet


Igangsæt, hvad der er muligt med vand

Få mere at vide om, hvordan vi skræddersyer Ecolab Water for Climate-programmet til din virksomhed.

Dairy Manufacturing Plant with bottles of milk on a conveyor. Reaching water reduction potential.

Ecolab Water for Climate i fremstilling af Food & Beverage

Hæv målene for vandreduktion i din virksomhed

Presset for at løse problemet med vandknaphed og opretholde forretningskontinuiteter i fødevare- og drikkevareindustrien er højt. Det er ikke nok blot at fokusere på dagens lokale vandproblem. I stedet er det afgørende for din virksomheds succes altid at stræbe efter, hvad der er muligt med vand, ligesom du konstant presser på for bedre ingredienser eller emballage.

Med Ecolab kan du:

 • Designe dit vandprogram med hele anlægget i tankerne
 • Overføre det, der fungerer i et anlæg, til alle andre anlæg
Ecolab partners with data centers to help reduce industrial water usage and realize water reduction potential.

Ecolab Water for Climate i datacentre

Kan datacentre holde trit uden vand i et forbundet univers?

Et forbundet univers betyder mere data og flere datacentre, der skal holdes afkølede. Og vand er et effektivt kølemiddel. Men mange steder er man allerede ved at løbe tør for vand, og derfor er alle bekymrede over dit vandforbrug.

Når du bruger vand som din bedste mulighed, men du samtidig ikke kan bruge for meget, skal du prioritere balance. Det starter med at efterstræbe, hvad der er muligt med vand, så du kan bruge mindre og trygt udforske andre kilder.

Med Ecolab kan du:

 • Undersøge alle dine kølemuligheder
 • Benchmarke vand- og køleindsatser
 • Tilpasse lokal vandafvigelse til dine virksomhedsmål
Tata Steel - steel mill

Ecolab Water for Climate i den primære metalindustri

Galvanisér din drift for at nå dine vandreduktionsmål

Vand er afgørende for hele din produktionsproces, men vandmangel skaber bekymringer om forretningskontinuitet, og tendenserne bliver ikke bedre. Du skal differentiere dig fra dine konkurrenter, nå dine ambitiøse vækstmål og samtidig stræbe efter at reducere dit aftryk for vandforbrug.

For at opnå dette skal dine driftsledere være i stand til både at nå deres produktionsmål og levere på deres vandmål. Derfor er det afgørende for din virksomheds succes at skubbe til, hvad der er muligt med vand, ligesom du konstant presser på for at vedligeholde dine kritiske aktiver.

Med Ecolab, kan du:

 • Vurdere vandets påvirkning i din drift
 • Øge hastigheden og omfanget af dine vandbesparelsesinitiativer
 • Vise din virksomheds resultater til dine interessenter
Chemical facility

Ecolab Water for Climate i den kemiske industri

Katalysér en vej til at nå dine vandreduktionsmål

Bestyrelser og aktionærer lægger et stadigt stigende pres for at imødegå virkningerne af klimaændringer og vandmangel. Regeringer indfører løbende vandlovgivning. Dine kunder og deres værdikæde ønsker at arbejde med brancheledere, der viser fremskridt hen imod deres mål for bæredygtighed og lavt CO2.

For at nå dine ambitiøse vækstmål og samtidig reducere dit aftryk for vandforbrug, skal dine driftsledere både nå deres produktionsmål og være i stand til at foretage smarte investeringer for at nå deres vandmål. Derfor er det afgørende for din virksomheds succes at presse på, hvad der er muligt med vand, ligesom du konstant presser på for at opretholde din operationelle ydeevne.

Med Ecolab kan du:

 • Vurdere vandets påvirkning i din drift
 • Øge hastigheden og omfanget af dine vandbesparelsesinitiativer
 • Vise din virksomheds resultater til dine interessenter

1 Produktivitetsbesparelser er baseret på 59 vurderinger i Food & Beverage-industrien, og modellering af vandsystemer. Faktiske resultater vil variere baseret på indretning og drift af de enkelte anlæg.

2 Forbedringer af oppetid er baseret på modellering af vandsystem, forbedret synlighed, der øger responstiden og forbedrede vandrelaterede operationelle procedurer. Faktiske resultater vil variere baseret på indretning og drift af de enkelte anlæg.

3 Forbedringer er baseret på modellering af vandsystemer, vurderinger af anlægget, samt forbedrede vandrelaterede operationelle procedurer i industrier for primære metaller og kemikalier. Faktiske resultater vil variere baseret på indretning og drift af de enkelte anlæg.

Igangsæt, hvad der er muligt med vand

Hvis du ønsker at omsætte dine klimaforpligtelser til handling på tværs af din virksomhed, kan du udfylde denne formular, så vi kan få mere at vide om din virksomhed og se på, hvordan vi kan arbejde sammen om at fremme, hvad der er muligt med vand.

Du vil få mere at vide om vores integrerede program, herunder digitale og kemiske løsninger, rådgivnings- og ingeniørløsninger, samt dedikerede programressourcer.

Kontakt os og få mere at vide!

Tak for din interesse for vores Ecolab Water for Climate-program. Udfyld venligst denne formular for at få mere at vide om, hvordan dette program kan hjælpe dig med at nå dine vand- og forretningsmål.

* felt, der skal udfyldes

Når du klikker "Ja tak", giver du tilladelse til at Ecolab må kontakte dig via e-mail og sende dig tilbud, opdateringer og andre informationer. Hvis du ønsker at fortsætte som kunde uden at modtage salgsfremmende materiale, kan du indsende dine oplysninger uden at klikke på dette felt.

Bekymringer vedrørende datasikkerhed? Se vores Privatlivspolitik​​​​​​​.