OxyGuard™40

40°C-løsning til hotellers sengetøj

OxyGuard40 er et kommercielt vaskeprogram, det er specielt udviklet til at opnå ekstraordinær hvidhed, linnedbeskyttelse, reduceret energiforbrug og bæredygtighed. Det er patentanmeldt program, som muliggør vask ved lav temperatur (40°C) gennem forbedret kemi og forlænget kontakttid.  

Ecolab forstår markedet for kommerciel hotelvask og de krav, vaskerierne står over for for at kunne levere de bedst mulige resultater, mens de bruger bæredygtige produkter. OxyGuard40-programmet er det første program af sin art på markedet, der har en Ecolabel certificering, hvilket gør det til markedsleder indenfor miljømæssig bæredygtighed, sænkning af vand- og energiforbrug til vaskeprocessen med op til 30 %, eftersom mindre damp og vand er nødvendigt for at kunne vaske ved lav temperatur.

Vigtigste egenskaber

  • fantastisk renhedsgrad gennem hele tekstilets livstid
  • de laveste driftsomkostninger, den længste tekstillevetid
  • den højeste standard for bæredygtighed
  • Registreret EU Ecolabel

For mere information, download OxyGuard40 -brochuren

Hilton logo

Ecolab leverer besparelser til Hiltons hoteller i Prag

En historie om OxyGurd40-løsningen

I 2018 lancerede Hilton sine 'Travel with Purpose'-mål for 2030 og blev dermed den første store hotelkæde, der målrettet indførte videnskabsbaserede mål, godkendt af Science Based Targets-initiativet. Som en led i den ambitiøse og bæredygtige målsætning, forpligtede Hilton sig til at fordoble sine investeringer for at undgå social belastning og halvere sine miljømæssige aftryk gennem bæredygtig hoteldrift på tværs af værdikæden.

Ecolab samarbejdede med Hilton og iværksatte en gennemgående ændring af tilgangen til vaskeprocesserne. Anvendelsen af OxyGuard40-løsningen, som er registreret med EU miljømærkning og virker ved lave temperaturer, hjalp til at nedsætte vaskeriets vand- og energiforbrug markant, og gjorde en væsentlig forskel for at Hilton Prag kunne opnå deres mål om bæredygtighed.

Flere links og referencer 

  • Hohenstein Laboratories. Bekræftelsesbevis for levetid af tekstiler og graden af hvidhed

    Se bekræftelsesbevis
  • Lavtemperaturvask har gjort det muligt for South West Laundry (UK) at gøre betydelige besparelser

    Se hele artiklen (EN)

Lignende programmer

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Der blev ikke fundet nogen relaterede programsider.