Inside Plant Image

Brugsklar overfladedesinfektion
uden efterskylning

Fødevareproducenter, der implementerer mellemliggende hygiejneprocedurer i tørre eller halvtørre forarbejdningsmiljøer, møder meget specifikke, kritiske behov. Disse omfatter: 

  • Reduktion af vores eget vand-fodaftryk
  • Produktivitetsforbedring ved at reducere rengøringstiden
  • Brugervenlige løsninger, der giver ensartede rengøringsresultater og er lette at anvende
  • Fødevarekontaktflader uden biocidrester 

For at imødekomme disse specifikke udfordringer tilbyder Ecolab en række brugsklare, ethanol- eller hydrogenperoxidbaserede spraydesinfektionsmidler, som er designet til hyppig brug på overflader, der er i kontakt med fødevarer og ikke-fødevarer i Food & Beverage-industrien. 

  • I produktionen som for-, mellem- og slutdesinfektion af rene fødevarekontaktflader, f.eks. udskæring og pakkemaskiner.
  • Udenfor produktionen: f.eks. dørhåndtag, gelændere og andre hyppigt berørte overflader overalt på fabrikken, såsom fælleslokaler, kontorer og receptionsområder.

Udvalgte produkter

DrySan Oxy

Brugsklart hydrogenperoxidbaseret overfladerens og desinfektionsmiddel designet til daglig brug i områder, hvor vand er uønsket og kan påvirke følsomt udstyr. Den er således perfekt egnet til tørproces og midtvejs manuel overfladerengøring i fødevare-, mejeri- og drikkevareindustrien.

OxyDes Rapid

Brugsklart hydrogenperoxidbaseret overfladedesinfektionsmiddel designet til brug i produktionsområder, hvor vand er uønsket. Det bruges i tørre områder og som et midtvejs desinfektionsmiddel på forrengjorte eller ikke-tilsmudsede fødevarekontaktflader i fødevare-, mejeri- og drikkevareindustrien.

Alcodes GF

Ethanolbaseret, hurtigtørrende og brugsklart desinfektionsmiddel til hårde overflader til brug på fødevare- og ikke-fødevare-kontaktflader uden efterskylning for at forhindre krydskontaminering i og uden for produktionen. Den er fremstillet uden glutaraldehyd, kvaternærer, MEK eller bitrex for at give den højeste