For at ære Ecolabs århundrede og 100 år med forretning fokuseret på bæredygtighed, fejrer vi udgivelsen af "Ren: Erfaringer fra Ecolabs århundrede med positiv påvirkning".

Bogen fortæller om Ecolabs prægtige historie, især virksomhedens mangeårige forpligtelse til at gøre verden til et bedre sted. Den fortæller historien om en virksomhed, der begyndte med kun et enkelt produkt, der blev solgt til en enkelt kunde i 1923 og voksede til en brancheleder, der hjælper med at levere bæredygtige resultater til kunder på tværs af flere industrier rundt om i verden.

"Clean" book cover

"Ren" illustrerer, hvordan prioritering af bæredygtighed ikke behøver at være på bekostning af vækst og bruger Ecolabs arv som et eksempel på, hvordan bæredygtighed i virkeligheden kan give en konkurrencefordel til at understøtte forretningsvækst og samtidig have en positiv påvirkning på miljøet. Den ser også frem mod de næste 100 år og undersøger, hvordan Ecolab kan opfylde sine egne ambitiøse bæredygtighedsmål og hjælpe andre virksomheder med at opnå det samme.

"Ren" er skrevet i fællesskab af Emilio Tenuta, Ecolab Senior Vice President & Chief Sustainability Officer, og Paul C. Godfrey, Ph.D., professor i forretningsstrategi ved Marriott School of Management ved Brigham Young University.

Bogen giver to forskellige, men komplementære perspektiver - et syn på Ecolab indefra af Tenuta og en analyse fra Godfrey, professor i forretningsstrategi. Sammen leverer forfatterne et indsigtsfuldt og praktisk værktøjssæt, som organisationer kan implementere i takt med, at de øger deres egne bæredygtighedsmål.

"Ren" udgives af Wiley, et multinationalt forlag, og er tilgængelig på Amazon, og øvrige steder med bogsalg.*


* Ecolab vil indsamle og donere alle virksomhedens royalties fra salget af "Ren" til en non-profit samfundsaktør med fokus på vand.

 

En køreplan for den moderne leder

Emilio Tenuta, Ecolab SVP og Chief Sustainability Officer, forklarer, hvorfor "Ren" handler om noget større end Ecolab.

Om forfatterne

Emilio R Tenuta, Chief Sustainability Officer at Ecolab

Emilio R. Tenuta

Emilio er Chief Sustainability Officer hos Ecolab, en global leder inden for vand-, hygiejne- og infektionsforebyggende løsninger og -tjenester, der hjælper med at beskytte mennesker og de livsvigtige ressourcer. I løbet af det sidste årti har Tenuta ledet Ecolabs bæredygtighedsrejse og har været aktivt involveret i at hjælpe kunder med at fremme deres globale bæredygtighed og ESG-praksis med fokus på vandforvaltning og klimaindsats.

Paul C. Godfrey, PhD, William and Roceil Low Professor of Business Strategy in the Marriott School of Management at Brigham Young University

Paul C. Godfrey, Ph.D.

Paul er William og Roceil Low-professor i forretningsstrategi ved Marriott School of Management ved Brigham Young University. Han har skrevetMore Than Money og Strategic Risk Management. Han er også medforfatter til Ethics in Business and Strategic Management.