Din forretning i sikre hænder

Vi hjælper med at rense 40 milliarder hænder hvert år med vores produkter og løsninger for at forhindre spredning af infektion og fødevarebårne sygdomme.

Vores formål med at gøre verden renere, sikrere og sundere gennem personlig service og innovative løsninger har aldrig været mere relevant. De globale proportioner af denne pandemi er uden fortilfælde og udfordrer økonomier og folkesundhed. 

Efterhånden som aktiviteterne starter igen i hele Europa, forventes et nyt hygiejneniveau, og medarbejdere og forbrugere forventer i stigende grad, at virksomheder, som de interagerer med, beskytter dem, når de vender tilbage til det normale. En McKinsey-undersøgelse blandt forbrugere i 42 lande viste, at den næstvigtigste faktor for forbrugerne i forhold til at vende tilbage til præ-pandemisk adfærd - efter at lægelige myndigheder har vurderet det sikkert - er, at restauranter, butikker og andre indendørs steder begynder at foretage sikkerhedsforanstaltninger.  

Siden begyndelsen af coronavirus-pandemien har vi øget vores produktionskapacitet betydeligt for at hjælpe med at få de rigtige produkter ud til de steder, der har mest brug for dem.

Med Ecolab som partner er din virksomhed i trygge hænder. Vi tilbyder en holistisk tilgang med bæredygtige løsninger og produkter i sundhedskvalitet.

Holistisk tilgang

Vi tilbyder en komplet hygiejneløsning for at hjælpe vores kunder på tværs af brancher med at køre forretningen sikkert, mens vi øger driftseffektiviteten.

For medarbejdere er strengere sikkerhedsprotokoller, såsom håndhygiejneforanstaltninger, hurtigt blevet normen og forventes nu. Vores produkter til personlig hygiejne komplementerer vores nuværende holistiske hygiejnetilgang, der kombinerer service og ekspertise med effektive løsninger lige fra hånddesinfektionsmidler, overfladedesinfektionsmidler til dekontaminering af lokaler.  

Standarder, der lever op til sundhedskrav

Vi sikrer hygiejnestandarder, der lever op til sundhedskrav, som kan give større tillid, øge forbrugernes tillid og holde personalet sikkert.

På hundredvis af hospitaler i hele Europa har tusindvis fra sundhedssektorens frontpersonale tillid til, at vores produkter hjælper med at passe på sårbare patienter. Med høj effekt mod bakterier og vira desinficerer vores håndsprit i sundhedskvalitet hurtigere og er mere skånsom for hænderne end andre produkter. Denne ekspertise og erfaring fra sundhedssektoren betyder, at vi stræber efter de samme standarder i andre brancher.

Hånddesinfektionsmidler
effektive mod COVID-19

16 kg canister Manodes GP hand sanitizer

WHO-anbefalet formulering af håndsprit 

 Manodes GP er et flydende hånddesinfektionsmiddel formuleret i overensstemmelse med Verdenssundhedsorganisationens (WHO) anbefalede formulering af håndsprit. Manodes GP kan bruges til alle områder, undtagen patientbehandling og -pleje i sundhedsvæsenet.

Canister Skinman Soft Protect FF Hand Sanitizer

Fuldt virucidt, flydende hånddesinfektionsmiddel

Skinman™ Soft Protect FF er et fuldt virusdræbende, flydende hånddesinfektionsmiddel med E-vitamin, glycerin og panthenol. Skinman™ Soft Protect FF er den komplette løsning til hånddesinfektion i alle dele af et hospital.

Brug biocider på sikker vis. Læs altid mærkat og produktoplysninger inden anvendelse.

 

Dermados Station Touchfree for safe application of hand disinfectants in highly frequented areas

Berøringsfri håndhygiejnestation

Den selvstændige enhed Dermados Station Touchfree garanterer maksimal håndhygiejne med sikker påføring af hånddesinfektionsmidler i hyppigt frekventerede områder. Placer den på det sted, hvor det er nødvendigt - ingen vægmontering eller kabelføring nødvendig.

Rengøring og desinfektion af overflader

Nurse cleaning operating room with Ecolab Wipe

Rengørings- og desinfektionsservietter designet til din Healthcare-virksomhed

Det rigtige desinfektionsmiddel, der opfylder de nyeste normer, er effektivt mod en lang række patogener, er let at bruge og vil hjælpe dig med at holde og øge niveauet for compliance.

I vores portfolio finder du brugervenlige engangs-desinfektionsservietter til rengøring og desinfektion af generelle overflader i Healthcare-miljøer, samt  medicinsk udstyr (hvor det er mærket med CE). 

Chef with our KitchenPro Oxy Wipes

Brugsklare desinfektionsservietter med innovativ H202-formulering 

KitchenPro Oxy Wipes S er nemme og praktiske brugsklare desinfektionsservietter med forbedret rengøringsevne. Den parfumefrie formel er specielt designet til en lang række overflader, og certificeret til sikker brug i indirekte madlavnings- og forarbejdningsområder.

DrySan Oxy 19kg canister

Desinfektions- og rengøringsmiddel designet til tørre forarbejdningsmiljøer

DrySan™ Oxy er designet specielt til fødevare- og drikkevareindustrien. Det er et klar-til-brug produkt, der rengør og desinficerer uden skylning.

Alcohol-based surface disinfectant for the food industry

Alkoholbaseret overfladedesinfektionsmiddel til fødevareindustrien

P3-alcodes er et hurtigtvirkende desinfektionsmiddel mod bakterier, gær og svampe (ifølge EN 1276, EN 1650, EN 13697) til brug i Food & Beverage-industrien på forarbejdnings- og ikke-forarbejdningsoverflader.

Brug biocider på sikker vis. Læs altid mærkat og produktoplysninger inden anvendelse.

Relaterede nyheder og informationer

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Der blev ikke fundet nogen relaterede nyhedssider.

Ecolab COVID-19 Procedures, Guidelines and Educational Resources

Ecolabs vejledning om ny coronavirus (COVID-19)

Branchespecifikke ressourcer og information

Arbejd sammen med dit Ecolab-team om at afgøre, hvilke desinfektionsprodukter, samt trænings- og uddannelsesmuligheder indenfor compliance, der findes for din virksomhed. Få branchespecifik ekspertise, ressourcer og information, og tilmeld jer for at holde jer opdaterede om seneste nyt vedrørende COVID-19.