Leverer CO2-neutral, ren energi med Exelon Generation

Indsigt

Fra hele industrier til individer, er strøm yderst vigtig for vores hverdag. Exelon Generation er førende inden for elproduktion og har forpligtet sig til at generere sikker og driftsikker energi. Exelon Generation er også førende driftsleder af flere kulstoffri atomkraftanlæg i USA. Miljøforvaltning er en kerneværdi, og når man lykkes med at administrere de miljømæssige påvirkninger, kan man samtidig styrke sit forhold til kunder og lokalsamfund. De indgik et partnerskab med Nalco Water for at forbedre udstyr og vandovervågning og -behandling for at hjælpe Exelon Generation med at levere sikker, ren, billig energi og beskytte miljøet.

Innovation

For at forbedre en driftssikker og effektiv udførelse, anvender Exelon Generation en række af Nalco Waters mest avancerede teknologier. Fra innovative kemikalier, som f.eks. Nalco Waters Purate™ klorindioxid-program, som desinficerer og behandler kølevand, til 3D TRASAR™-teknologi, som overvåger døgnet rundt og kontrollerer kemikaliernes effekt. De forskellige teams arbejder side om side om at skabe gode resultater. For at sikre, at alle ændringer og risici bliver hurtigt identificerede og løst, implementerede Exelon Generation OMNI™ Condenser Analytics-programmet, som kontinuerligt sammenligner den nuværende ydeevne med den designmæssige, og som proaktivt opfanger potentielle problemer.

Påvirkning

Gennem on-site ekspertise og teknologi hjalp Nalco Water Exelon Generation med at minimere vand- og kemikalieforbruget samt mængden af affald, hvilke både reducerede den overordnede påvirkning af miljøet og sikrede den fortsatte levering af driftsikker, effektiv og ren energi til forbrugere og lokalsamfund.

Exelon case studies eROI savings

Løsninger

  • 3D TRASAR™-teknologi
  • Purate™-technologi
  • OMNI™-program
  • On-site ekspertise