En lang række besparelser

Watericon

Det er en stor opgave at holde fødevareforsyningen kørende. I branchen for konserves og drikkevarer på flaske betyder det, at transportbåndene skal køre som en velsmurt maskine, selv om det ikke er olie, der holder det hele i gang.

Traditionelle smøremidler til transportbånd i forarbejdning af fødevarer og drikkevarer kræver fortynding hos kunden og kontinuerlig applikation, hvilket resulterer i et højt vandforbrug og våde, glatte gulve, der øger faren for at glide og falde. Vi mente, at en sådan situation kunne forbedres.

Vi udviklede et innovativt smøremiddel og et teknisk styresystem, der reducerede vandforbruget dramatisk.

Dryexx

Vores videnskabsfolk og teknikere udviklede DryExx, et patenteret tørt smøresystem, der sikrer, at transportsystemet kører jævnt og samtidig dramatisk reducerer den mængde vand, der er nødvendig for processen.

Systemet reducerer ikke blot vandforbruget. Det innovative tekniske styresystem optimerer transportbåndets effektivitet og reducerer antallet af flasker, der vælter og knuses og derved forårsager standsning af transportbåndet. DryExx forbedrer også medarbejdernes sikkerhed ved at forhindre ulykker forårsaget af glatte gulve.

Alt i alt hjalp vi fødevare- og drikkevarebranchen med at gøre fremskridt.

Smøring af transportanlæg

Relaterede historier

Besøgende, der så denne historie, så også på

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.