AES Andes

Vi hjælper med at skabe en mere bæredygtig fremtid sammen med AES Andes

Samlet værdi for $1,4M leveret

AES Andes logo

Viden

AES Andes er en producent og distributør af elektricitet baseret i Santiago, Chile. Virksomheden er en af regionens førende generatorer med en diversificeret portefølje, der omfatter vandkraft-, vind-, sol-, energilagrings-, biomasse-, gas- og kulanlæg.

Med bæredygtighedsmål, der omfatter eliminering af kul fra deres portefølje inden 2025, opnåelse af netto-nul-carbon-emissioner fra elsalg inden 2040 og netto-nul-carbon-emissioner for hele sin portefølje inden 2050, har virksomheden forpligtet sig til dekarbonisering.

AES Andes ledte efter en partner til at hjælpe med at minimere brugen af kemi og optimere produktiviteten på deres Andes Ventanas termoelektriske kraftværk i Puchuncaví, Chile.

Handlinger

Anlægget oplevede problemer med kedelsystemets kølevand, hvilket påvirkede pålidelighed, vand- og energiforbrug og resultater. Årsagen var sur fosfatkorrosion (APC), som havde ført til en tvungen nedlukning i en af anlæggets fire generatorenheder.

Korrosionen var forårsaget af cykliske belastningsforhold eller gentagne udsving eller belastninger på strukturelle komponenter. Dette gjorde det vanskeligt at kontrollere pH og andre kemiske variabler i kølevandet.

I samarbejde med Nalco Water, Ecolabs vandforvaltnings- og processtyringsvirksomhed, implementerede AES 3D TRASAR™ teknologi.

Med realtidsovervågning og automatiseret dispensering forbedrede 3D TRASAR kemistyringen af vanddamp-cyklussen for at reparere systemet og hjælpe med at forhindre fremtidige nedlukninger.

AES Andes

Resultater

Som et resultat af disse handlinger opnåede AES Andes Ventanas-anlægget betydelige besparelser i energi, omkostninger, vedligeholdelse og arbejdskraft. 3D TRASAR-teknologi førte også til betydelige reduktioner i CO2-emissioner samt mere effektiv brug af kemi. Handlingerne har vist sig at være et nyttigt skridt fremad for AES Andes' forretnings- og bæredygtighedsmål.

"Ecolab leverede de resultater, der blev lovet. Vi føler os hjulpet af Ecolab-teamet. De sælger ikke bare til os - det er et partnerskab"

Norberto Corredo, Chief Operating Officer, AES Chile

Løsninger


Resultaterne i dette casestudie er specifikke for denne individuelle kunde og kan variere for andre kunder baseret på faktorer og omstændigheder i deres drift.


Relaterede succeshistorier

Vi indgår partnerskaber med kunder for at løse deres største udfordringer

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen relaterede historier fundet