2018 Corporate Sustainability Report Indian steel company

Lukning af vandsløjfen for at give
miljømæssige fordele til ArcelorMittal

Viden

Stålproduktion er en energikrævende proces, der i øjeblikket er stærkt afhængig af fossilbaserede ressourcer. ArcelorMittal, verdens førende stål- og mineselskab, forsøger at ændre dette ved at integrere bæredygtige udviklingsstrategier i sin forretning og arbejder på omstilling til en cirkulær økonomi med lavt kulstofforbrug. Dette omfatter genanvendelse af stål, reduktion af vandforbrug og reduktion af udledning af drivhusgasser (GHG).

Virksomhedens fabrik i Etxebarri, Spanien, producerer blikplader, tinfrit stål og andre materialer, der bruges til dåser til mad og drikkevarer. ArcelorMittal ønskede at forbedre kvaliteten af det vand, der blev udledt til det kommunale spildevandsrensningsanlæg ved hjælp af driftsforbedringer.

Ecolab Nalco Water Power Plant

Handlinger

ArcelorMittal ønskede at forbedre kvaliteten af udledningsvandet, reducere vandforbruget og vandrelaterede udledninger af drivhusgasser. Nalco Water, Ecolabs virksomhed til industriel vandbehandling, samarbejdede med ArcelorMittal om at udvikle et avanceret program til on-site vandforvaltning, designet til at opfylde deres tre hovedmål: at undgå miljøforurening, at nedbringe forbruget af ferskvand til nul og begrænse anlæggets indtag af flodvand. Nalco Water implementerede et program til Total Vandforvaltning, der omfattede styring, drift og optimering af hele vandkredsløbet 24/7 med ressourcer på stedet og automatisering og design, bygning og drift af topmoderne løsninger, såsom et fuldautomatiseret genbrugsanlæg og 3D TRASAR™ teknologi.

Resultater

Ved at optimere vandprocesser og implementere en løsning til genanvendelse af vand, hjalp Nalco Water ArcelorMittal med at reducere ferskvands- og energiforbruget. Dette gjorde det muligt for virksomheden at forbedre sit miljømæssige fodaftryk i Etxebarri, Spanien, og samtidig opnå drifts- og omkostningsbesparelser ved at reducere udledningsafgifter og eliminere behovet for at købe industrielt drikkevand. Ved at fjerne ferskvand fra deres proces, reducerede ArcelorMittal også presset på den lokale drikkevandsforsyning, hvilket gavner boligområdet, hvor anlægget er placeret.

Løsningerne fra Nalco Water var med til at sikre, at rensningsanlægget til spildevand fortsat overholdt de lokale regler. Derudover førte Nalco Waters indgreb til en betydelig reduktion i energiforbruget, hvilket var med til at reducere drivhusgasemissionerne. Den forbedrede vandkvalitet forbedrede også pålideligheden i stålproduktionsprocessen, hvilket førte til mindre efterbearbejdning af slutproduktet.

Nalco Water hjalp ArcelorMittal med at reducere forbruget af ferskvand og energi, hvilket gjorde det muligt for virksomheden at forbedre sit miljømæssige fodaftryk i Etxebarri, Spanien, og samtidig opnå drifts- og omkostningsbesparelser.


Relaterede succeshistorier

Vi indgår partnerskaber med kunder for at løse deres største udfordringer

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen relaterede historier fundet