Nestle hero

Løsninger til genbrug af vand hjælper Nestlé med at spare vand og energi i Brasilien

waterdropicon

Indsigt

Nestlé - verdens største fødevare- og drikkevarevirksomhed - er engageret i at spare på ressourcerne for fremtidige generationer ved at:

  • Reducere vandforbruget på tværs af alle driftsaktiviteter
  • Bruge vedvarende energi, der administreres efter en bæredygtig plan
  • Opnå målet om ikke at danne affald

Et Nestlé mælkeproduktionsanlæg i den sydøstlige del af Brasilien udfordrede dets leverandører til at udvikle forbedringsprojekter, der kunne levere energibesparelser og reducere vandforbruget og CO2-udledningen. Anlægget var især ude efter en økonomisk effektiv metode til at genbruge det økologiske kondensvand, der opstod fra produktionen af tørmælk. Nalco Water præsenterede en plan, der blev godkendt og implementeret og inden for seks måneder leverede bæredygtige besparelser.

ecolabservicetruckicon

Innovation

Nalco Water foretog undersøgelser og forberedte en kortlægning af vandet for at identificere potentielle anvendelser ved genindvinding af det økologiske kondensvand. Der blev udarbejdet en arbejdsplan, der førte til den anbefaling, at det økologiske kondensvand skulle bruges i køletårnene.

Løsningen krævede en ny metodik: Oprettelse og installation af brugertilpassede forbehandlings- og varmegenindvindingssystemer sammen med 3D TRASAR™ overvågning og styreteknologi. Dette medførte en stor indvirkning på anlægget og reducerede – til støtte for Nestlés ambitiøse bæredygtighedsmål – omkostningerne såvel som vand- og energiforbruget.

Teknologi
3D TRASAR teknologi til kølevand

Se vores video for at finde ud af, hvordan 3D TRASAR teknologien til kølevand kan hjælpe jeres virksomhed.


Nestle eROI

Vores indvirkning

Den interaktive eROI-tæller

eROI-tælleren for kundepåvirkning giver et overblik over den samlede bæredygtige indvirkning, som Ecolab leverer til vores kunder. Den interaktive eROI-tæller afspejler de forbedringer forbundet med vand, energi, affald og luft, der leveres til kunderne ved hjælp af vigtige Ecolab teknologier.Relaterede succeshistorier

Besøgende, der så denne historie, så også:

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen relaterede historier fundet