Colorado Summit County mountain range

Indfrielse af Vail Resorts' EpicPromise

Leveret samlet værdi for $265.000

Vail Resorts: Experience of a Lifetime™

Viden

Vail Resorts er en førende global operatør på bjerg-resorts med 41 feriesteder i 15 stater og fire lande samt rejsecentrerede detail- og hotelvirksomheder. Som virksomhed er de drevet af deres platform for virksomhedsansvar, EpicPromise, som inkluderer en forpligtelse til at opnå et netto-nul fodaftryk i driften inden 2030.

Deres klimamål er fokuseret på at opnå netto-nuludledning og nul affald til deponering samt forbedring af skove og habitaters tilstand og modstandsdygtighed. Vail Resorts' EpicPromise materialiserer virkelig deres dedikation til at tænde en passion for det fri, bevare det naturlige miljø og støtte lokalsamfund frem mod en lys, bæredygtig fremtid.

Ecolab expert talking with a client

Handlinger

De vil bruge bæredygtige driftsløsninger så meget som muligt på tværs af deres aktiviteter, fra værelser til køkken til linnedvask, og Vail Resorts arbejder sammen med Ecolab for at levere en positiv miljøpåvirkning, samtidig med at gæsterne kan glædes med rene og sikre rum.

Ecolabs løsninger som vores Aquanomic™ vasketøj og SMARTPOWER™ opvaskeprogrammer hjælper med at reducere vasketid, vandforbrug og vandtemperatur og implementeres på tværs af Vail Resorts' ejendomme for at forbedre energieffektiviteten og reducere emissioner. Disse programmer understøtter ikke kun Vail Resorts' ambition om at opnå nul-nettoudledning inden 2030, men opretholder også virksomhedens høje gæstestandarder.

Derudover bruges Ecolabs Oasis Pro™ rengøringsprogram som hjælp til at understøtte Vail Resorts' mål om at opnå nul affald til deponering inden 2030. Som flydende koncentrater reducerer Oasis Pro-produkter plastemballageaffald med op til 80 % sammenlignet med traditionelle beholdere, mens de forbedrer medarbejdernes sikkerhed med brugervenlige designs.

Ecolab expert talking with a client

Resultater

I sidste ende samarbejder Ecolab og Vail Resorts om at reducere miljøpåvirkningen fra driften og understøtte fremskridt hen imod Vail Resorts' EpicPromise om at gøre gæster, lokalsamfund og planeten godt.

Resultaterne i dette casestudie er specifikke for denne individuelle kunde og kan variere for andre kunder baseret på faktorer og omstændigheder i deres drift.


Relaterede succeshistorier

Vi indgår partnerskaber med kunder for at løse deres største udfordringer

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Der blev ikke fundet nogen relaterede succeshistorier.

Vis alle historier