Ecolab Lerma Mexico Plant Employees

Ecolabs anlæg i Lerma, Mexico er certificeret som leder indenfor vandforvaltning

Alliance for Water Stewardship (AWS) standard casestudie
Udgivet november 2021 | Opdateret 16. januar, 2024

Baggrund

Ecolabs produktionsanlæg i Lerma i nærheden af Mexico City i Mexico er et blandingsanlæg, der primært producerer vandbehandlingsløsninger og -produkter. Anlægget i Lerma får vand fra Valle de Toluca-akviferen. Spildevand bliver behandlet af et tredjeparts spildevandsanlæg og ledt ud i Lerma-floden.

I overensstemmelse med Ecolabs forpligtelse til en holistisk tilgang til vandstyring på tværs af dets produktionsfaciliteter opnåede virksomheden i 2022 Core Certification for Alliance for Water Stewardship (AWS) International Water Standard på sit Lerma-anlæg. 

Situation

Teamet på Ecolabs Lerma-fabrik gennemgik faciliteterne for muligheder for at reducere vandforbruget på tværs af driften for at opfylde Ecolabs 2030 effektmål om at reducere vandpåvirkningen med 40 % pr. enhedsproduktion på tværs af virksomheden og yderligere genoprette mere end 50 % af det absolutte vandudtagsvolumen på højrisikosteder. I overensstemmelse med disse virksomhedsmål var det lokale teams mål at reducere det årlige vandforbrug pr. ton produkt med 3 % i gennemsnit hvert år fra 2018 til 2030.

Muligheder for vandreduktion blev identificeret på følgende områder: opsamling af regnvand, opgradering af toiletter, genindvinding af kondensat, og omvendt osmose-projekt for at forbedre vandcirkulæriteten. Prioritering af disse muligheder involverede samarbejde på tværs af teams i Corporate Sustainability og Lermas teknik og sikkerhed, sundhed og miljø.

En omfattende risikovurdering blev udført med indsigter fra Ecolabs Smart Water Navigator for at identificere fælles vandudfordringer på anlægget. Implementering af reduktionsprojekter for vandtilbagetrækning blev prioriteret baseret på risikosandsynlighed og indvirkning på lokalitetsniveau og samfundsinteressenter. Af de fem vandresultater i AWS Standard, fokuserede Lerma på bæredygtig vandbalance og god vandkvalitet holdt op i mod relevans og risiko på anlægget.

Årlige besparelser

 • Water eROI icon

  Vand
  858.000

  gallon vand reduceret
  (3,250m3)

 • Leveret samlet værdi:

  12.800 USD
  USD risikojusterede omkostningsbesparelser 

Med det formål at forbedre den generelle sundhed i lokale vandskel, og som en del af Ecolab's 2030 Impact Goals, har vi prioriteret AWS-certificering i højrisikovandskel, hvor vi opererer.

AWS Certification Plant Imagery

Salet årlig vandreduktion på 858,000 gallons (3,250 kubikmeter) svarende til $12,800 dollars i risikojusterede omkostningsbesparelser

Løsninger

De følgende projekter hjælper med at forbedre anlæggets vandbalance og er gennemført for at reducere det generelle vandforbrug:

 • Implementering af et system til opsamling af regnvand til et sprinklersystem til nødstilfælde
 • Installation af højeffektivt badeværelsesinventar
 • Installering af et system til genindvinding af kondensat
 • Optimization of process equipment washout processes
 • Forbedret effektivitet i system til deioniseret vand
 • Forbedret automatisering af kedelsystemet

Følgende projekter overvejes til fremtidige forbedringer:

 • Fortsat optimering af kedeldrift
 • Udvidelse af systemet til opsamling af regnvand
 • Projekt for spildevandscirkularitet
 • Udvidelse af optimeringen af kondensatgenindvinding
 • Udvidelse af genindvindingsprocessen til kondensat til flere områder på anlægget
 • Køletårnsovervågning og -optimering 

Disse kombinerede indsatser bidrager til anlægget i Lermas udvikling af deres mål om 3 % reduktion af vandintensitet år for år.

Ecolab’s Lerma, Mexico Plant Map

Udførelse

Positiv vandpåvirkning | Samlet årlig vandreduktion på 858.000 gallons (3.250 kubikmeter) svarende til 24 % reduktion af vandforbrug pr. ton produkt realiseret fra en 2018 baseline

Økonomiske resultater | $12,800 USD i risikojusterede omkostningsbesparelser

Water intensity and water withdrawal progress from 2018-2022 at Lerma plant. 35% reduction of withdrawal and 24% reduction of water intensity from 2018 baseline, achieving better than 2022 target.

Vandforvaltning

På anlægget er den vedligeholdelsesansvarlige ansvarlig for spildevandstest, kontrol af vandforbrug og vandrelaterede projekter. Anlæggets manager for sikkerhed, sundhed og miljø er ansvarlig for håndtering af spildevand og kvalitetsafdelingen er ansvarlig for kvaliteten af vandet.

For at fastholde den gode vandkvalitet af det indkommende vand, bliver den interne test af vandet hvert år udført i tillæg til en tredjeparts test af spildevand. Spildevand bliver testet af tredjeparts behandlingsanlægget og indrapporteret månedligt. Hvis der skulle opstå et spild- eller vandrelateret problem, har stedet en robust responsplan for hændelsen, der inkluderer en grundlæggende årsagsanalyse af den oprindelige hændelse, en gennemgang af ledelsesteamet, dokumentation i en intern rapporteringsplatform og kommunikation af afhjælpningsstrategier under månedlige møder på stedet. Anlægget havde ikke nogle vandrelaterede brud sidste år.

Sustainability Teamet bliver vejledt og rådgivet af Sustainability Executive Advisory Teamet, som udgøres af personer i virksomhedens øverste ledelse. Derudover er Ecolab's Water Stewardship-position og Safety, Health and Environment-position (SHE) offentligt tilgængelige og tjener som forpligtelser til og vejledning om vandrelaterede problemer og overholdelse af regler. Ecolabs Water Stewardship-position formaliserer Ecolabs globale forpligtelse til ansvarlig vandforvaltning ved at identificere muligheder for virksomheden og dens kunder til at bruge vandressourcer på en måde, der kommer virksomheder, lokalsamfund og naturen til gode. Ecolab's SHE-position beskriver virksomhedens forpligtelse til at udøve ekspertise inden for sikkerhed, sundhed og miljøpraksis og ydeevne på tværs af globale operationer.

Vandforvaltningsrejsen

Udover interne driftsforbedringer pågår de eksterne vandforvaltningsaktiviteter på Ecolabs anlæg i Lerma løbende. Fælles udfordringer mellem anlæg og relevante, lokale interessenter inkluderer vandmangel og vandkvalitet. For at håndtere disse fælles problemer samarbejder Ecolab med andre vandforbrugere i bassinet og deler sin AWS-certificeringsrejse med interessenter i det lokale vandskred. Ecolab samarbejder med H2O Lerma, et lokalt projekt, der skal forbedre vandkvaliteten i Lerma-floden. Gennem dette projekt opsamler anlægget æggeskaller, der bruges til at lave vandfiltre. Og, for at bidrage til sundheden i vigtige vandrelaterede områder, samarbejdede 100 frivillige fra Ecolabs anlæg i Lerma og Cuautitlán Izcalli, Mexico med Naturbeskyttelsen (TNC) og ProNatura om at plante 2.000 træer i San Andres Totoltepec i Mexico City i 2019.

I 2022 hjalp mere end 90 frivillige fra Cuautitlan- og Lerma-fabrikkerne med at bygge mobile cisterner til lavindkomstfamilier i landsbyen Piedra Grande, Huixquilucan, Mexico. Disse cisterner vil give dem mulighed for at opbevare og filtrere vand, der kan bruges til drikkevand, dyr eller fødevareproduktion. Med deres frivillige arbejde vil 20 familier og mere end 200 mennesker få glæde af dette arbejde.

Udover den lokale vandforvaltningsindsats, fremmer Ecolab's globale program "Solutions for Life" virksomhedens mission om at bevare og beskytte ferskvand gennem et partnerskab med to globale NGO'er, TNC og Project WET Foundation.

Dette casestudie blev oprettet for at overholde AWS-indikatorerne 5.1.1, 5.2.1, 5.3.1. 5.4.1, 5.4.2, 5.5.1, 5.5.2 og 5.5.3. For mere information, kontakt venligst sustainability@ecolab.com.​​​​​​​


Yderligere historier om vandforvaltning

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Der blev ikke fundet nogen relaterede succeshistorier.