Hver vask, hver gang,
hvor som helst

Kemps logo.

Kemps mejerianlæg i det centrale USA har forpligtet sig til at opretholde den gode smag og kvalitet af deres produkter, og de har også igangværende projekter og mål omkring sikkerhed og effektivitet på deres anlæg. Dvs. at deres CIP (Clean-In-Place)-proces er yderst vigtig. Men i et mejeri kan det være lidt af en udfordring at garantere grundig og konsekvent rengøring og desinfektion af udstyr.

Konsekvent CIP (Clean in Place)-ydelse

Lær om 3D TRASAR™ til CIP (Clean-in-Place)-teknologi, og hvordan Ecolab hjælper Kemps med at opnå konsekvent CIP-ydelse, der resulterede i øget kvalitet af produkterne.

3D TRASAR™ teknologi til CIP (Clean in Place) optimerer rengøring og desinfektion af mejeriudstyr og hjælper med at beskytte fødevaresikkerheden og -kvaliteten.

Milk jug icon.

Hos Ecolab vidste vi, at vi havde en løsning, der kunne hjælpe Kemps med at øge målbarheden og kontrollen af deres CIP-proces.

3D TRASAR CIP øger effektiviteten og konsekvensen af CIP-processen, og giver besparelser på kemikalier, vand, energi og tid. Systemet overvåges hele døgnet af CIP-eksperter, der analyserer dataene for at opdage eventuelle muligheder for yderligere optimering.

Denne teknologi, kombineret med Ecolabs service og ekspertise, giver Kemps mere indsigt i rengørings- og desinfektionsprocessen, og hjælper med at finde de vigtige sikkerheds- og kvalitetsmæssige områder, hvor der kan være behov for forbedringer, inden der opstår problemer, og hjælper dermed til at sikre fødevaresikkerheden og -kvaliteten.

Vores tilbud udnytter CIP-ekspertisen fra vores fødevare- og drikkevareforretning med avanceret, automatiseret teknologi fra vores Nalco Water behandlingsforretning.

Få mere at vide
3DTRASARCIPRemoteMonitoring

De tre gøremål:

  • DETEKTERE systemforskelle med overvågning 24/7
  • FINDE korrigerende handlinger
  • LEVERE højere kvalitet, samt øget fortjeneste og output
Kempsplantworkertestingproduct

Forretningsfokuserede resultater:

  • Hjælpe med at sikre fødevaresikkerheden, kvaliteten og konsistensen på tværs af dine virksomheder
  • Levere konsistente resultater med øget effektivitet og lavere samlet omkostning
  • Reducere den samlede tid og arbejdskraft for rengøringen

Relaterede historier

Besøgende, der så denne historie, så også på

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.