Lotte Chemical

Hjælp til Lotte Chemical med at rense luften for at nå sine mål for miljøpåvirkning

Samlet værdi for $15,8M leveret

Lotte Chemical logo

Viden

Lotte Chemical med base i Seoul, Sydkorea, er en af verdens største kemikalievirksomheder. De fremstiller syntetiske harpikser og andre kemiske produkter, der bruges i materialer som polystyren, en alsidig plast, der almindeligvis anvendes i fødevareemballage, apparater, legetøj og andre varer.

Som hjælp til at sikre procesintegritet, sikker transport og opbevaring af de produkter, de fremstiller på deres Daesan-fabrik, brugte Lotte Chemical en polymerisationsinhibitor (kemiske forbindelser, der hjælper med at stabilisere fremstillingsprocessen) parret med DNBP, en kemi, der bremser kemiske reaktioner.

DNBP er et meget giftigt og farligt kemikalie, der producerer nitrogenoxider (NOx) ved forbrænding, hvilket bidrager til luftforurening. Brugen af DNBP er blevet begrænset af mange regulerende myndigheder, herunder Miljøministeriet i Korea. Som led i bestræbelserne på at skabe en bedre og mere bæredygtig fremtid, ønskede Lotte Chemical at erstatte DNBP med en sikrere og mindre giftig løsning.

Handlinger

Virksomheden valgte en mere bæredygtig løsning - det to-komponente begroningshindrende PRISM™-program, udviklet af Nalco Water, Ecolabs vandforvaltnings- og processtyringsvirksomhed.

Test og en streng teknisk evaluering viste, at Nalco Water-løsningen fungerede lige så godt som DNBP med en betydelig reduktion i NOx. Som et resultat heraf implementerede Lotte Chemical det begroningshindrende program som hjælp til beskyttelse af kritiske aktiver og for at øge effektivitet i deres fremstillingsproces.

Lotte Chemical

Resultater

Ud over de miljømæssige fordele, der fulgte med skiftet til Nalco Water-programmet, undgik Lotte Chemical en stor kapitaludgift, der ville have været påkrævet for at opfylde de strengere emissionsstandarder, der er fastsat for DNBP-brug af det koreanske miljøministerium. Derudover forbedrede de den operationelle effektivitet ved væsentligt at reducere behovet for urea, et råmateriale, der bruges i kemiske fremstillingsprocesser.

Ikke mindst hjalp den nye metode Lotte Chemical med at reducere omkostningerne, forfølge en mere bæredygtig løsning og forbedre anlægs- og operatørsikkerheden.

Løsninger


Resultaterne i dette casestudie er specifikke for denne individuelle kunde og kan variere for andre kunder baseret på faktorer og omstændigheder i deres drift.


Relaterede succeshistorier

Vi indgår partnerskaber med kunder for at løse deres største udfordringer

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen relaterede historier fundet