1. Nalco Water - startside
  2. Marriotts mål for bæredygtighed mod 2025 og videre

Marriott: Mål for bæredygtighed mod 2025 og efter

Marriott Logo

Indsigt

Hvad har den største globale hotelkæde tilfælles med den globale leder inden for teknologi til vand, hygiejne og energi? Fælles værdier, der prioriterer mennesker, engagement i bæredygtighed og en global rækkevidde. Disse fælles principper ligger til grund for Marriotts og Ecolabs lange og succesfulde partnerskab.

"Vi ønsker at være kendt som verdens foretrukne rejseselskab, mens vi opfylder vores globale ansvar for at udrette noget godt", sagde Denise Naguib, vice president, sustainability and supplier diversity hos Marriott International. "Med Ecolab som partner har vi en innovativ leverandør, der hjælper os med at nå vores mål inden for bæredygtighed og med at sikre, at vi giver vores gæster en eksemplarisk oplevelse."

Marriott har ambitiøse mål for 2025 angående bæredygtighed og social påvirkning for dets mere end 6.500 hoteller verden over, og Ecolabs teknologier har direkte indvirkning på disse tre vigtige mål:

  • Reducere forbruget af vand med 15 procent
  • Reducer CO2-aftrykket med 30 procent
  • Reducere affald, der sendes til affaldsdeponeringsanlæg med 45 procent

Samtidig er det nødvendigt for Marriott at sikre, at gæsternes oplevelse opfylder eller overstiger deres forventninger. Udfordringen ligger i at vedligeholde de højeste renhedsstandarder for tallerkner, linned
og vand, mens den driftsmæssige effektivitet og bæredygtighed styrkes

Marriott eROI

"Vi ønsker at være kendt som verdens foretrukne rejseselskab mens vi samtidig opfylder vores globale ansvar for at udføre gode handlinger. "Med Ecolab som partner har vi en innovativ leverandør, der hjælper os med at nå vores mål inden for bæredygtighed og med at sikre, at vi giver vores gæster en eksemplarisk oplevelse."

Denise Naguib

Vice President, Sustainability and Supplier Diversity
Marriott International

Relaterede succeshistorier