Abstract. Navigational Compass, Business, Direction, Strategy

Maksimer maskinens ydeevne med Navigator™ og Yankee Operation Intelligence​​​​​​​

Få mere at vide om, hvordan Nalco Waters Navigator-teknologi og Yankee Operation Intelligence hjælper en kunde i papirbranchen med at forbedre maskinhastighed, oprullerhastighed og oppetid.

Indsigt

En kunde i papirserviet- og håndklædebranchen i Nordamerika kom til Nalco Water for at forbedre produktiviteten på en konventionel maskine, der producerer 100 TPD. Nalco Water-eksperterne valgte en løsning fra vores solide portefølje af klæbemiddels-, modificerings- og sliplet-produkter for at give papirserviet- og håndklædefabrikanter et optimalt program til at nå deres præstationsmål. 

Innovation

Nalco Waters markeds- og tekniske ekspertise giver os mulighed for at optimere vores solide portefølje, så det passer til hver enkelt kundes individuelle behov. Til vores kunde i Nordamerika, som havde til formål at forbedre deres maskines produktivitet, valgte vi Navigator 64807 klæbemiddel og kombinerede det med 64601 PLUS-modifikatoren. Denne portefølje, kombineret med ekspertise og digitale løsninger som Yankee Operation Intelligence, forbedrer produktivitet, produktkvalitet og Yankee-beskyttelse. 

Resultater

Implementering af Navigator 64807-klæbemiddel og 64601 PLUS-modifikator, kombineret med Yankee Operation Intelligence, øgedes maskinhastigheden med 6 % og oprullerens hastighed med 2,6 %, hvilket giver $1,4M i produktivitetsgevinst. Ikke alene blev maskinens køreevne forbedret gennem bedre overførsel og stabilitet, knivenes ydeevne blev også opretholdt, og utilstrækkelig belastning af rakel blev identificeret, hvilket forbedrede arkprofilen ved de højere hastigheder. Den reducerede støv- og brandfare var også med til at beskytte møllens personale. 

eROI by Ecolab logo

Årlige besparelser

  • Productivity eROI icon

    Produktivitet
    6 %*

    Øget maskinhastighed

    2,6 %*

    Forbedret oprulningshastighed

  • eROI Health Icon

    Folks sundhed og sikkerhed
    Reduceret støv- og brandfare*

  • >$1.400.000 USD
    Samlet leveret værdi

*Data leveret fra kunde

iStock_000006162818_XXXLarge.jpg

Udvalgt teknologi:

Yankee Operation Intelligence

Yankee Operation Intelligence giver større synlighed på de maskinaktiver, der betyder mest. Dette tilbud inkluderer software og hardware, der overvåger crepe- og renseblade, hvilket giver praktisk indsigt, så operatører kan træffe mere velbegrundede beslutninger. Med Yankee Operation Intelligence kan kunder overvåge crepe- og renseblade, registrere vibrationer og benchmarke ydeevne for at forbedre belægningseffektiviteten. 


Relaterede succeshistorier fra papirmasse- og papirindustrien

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen relaterede historier fundet