Westin K ‘anapali Ocean Resort MVW

Fremme af operationel og bæredygtig succes på Marriott Vacations Worldwide (MVW)

Leveret samlet værdi for $627.000

Marriott Vacations Worldwide logo

Viden

Marriott Vacations Worldwide (MVW) er en førende global ferievirksomhed, der tilbyder ferieejerskab, bytte, udlejning, samt resort- og ejendomsadministration sammen med relaterede virksomheder, produkter og tjenester.  

MVW stræber efter at opretholde de højeste standarder for ekspertise i alle aspekter af driften. Dette omfatter at arbejde for at skabe en positiv indvirkning på de lokalsamfund og feriesteder, hvor virksomheden opererer, såvel som sikkerheden og produktiviteten for deres teammedlemmer.

Handlinger

For at reducere sin miljøpåvirkning arbejder MVW sammen med aktørerne om at integrere konsekvent miljømæssig effektivitetspraksis på tværs af deres resorts. Primære fokusområder er sporing og reduktion af vand- og energiforbrug og affald.

I samarbejde med sin mangeårige partner Ecolab implementerede MVW adskillige teknologier designet til at hjælpe med at spare vand og energi, øge produktiviteten og forbedre bundlinjen. Disse omfatter:

  • 3D TRASAR™-teknologi til kølevand - beskytter køleudstyr og maksimerer kølevandseffektiviteten for at opnå vand-, energi- og emissionsbesparelser.
  • Aquanomic™ lavtemperaturs-vaskeprogram - leverer konsekvent hvidt sengetøj og betydelige vand- og energibesparelser i forhold til traditionelle vaskeprogrammer.
  • SMARTPOWER™-programmet - giver enestående renhed til service og hjælper med at fremme bæredygtig cateringdrift gennem reduktion af genvask og reduktion af plastemballage i forhold til traditionelle faste opvaskemidler.
  • Wash 'N Walk™ No Rinse Gulvvask - denne et-trins gulvrengørings- og desinfektionsproces sparer vand og energi, samtidig med at den øger produktivitet.
Marriott Vacations Worldwide Housekeeping

Resultater

Dette partnerskab med Ecolab har ført til bedre resultater uden kompromisser. MVW har opnået betydelige besparelser på driftsomkostninger og reduktioner i vandforbrug, energiforbrug og fast emballageaffald, samtidig med at det giver kunderne den bedst mulige oplevelse.

Løsninger


Resultaterne i dette casestudie er specifikke for denne individuelle kunde og kan variere for andre kunder baseret på faktorer og omstændigheder i deres drift.


Relaterede succeshistorier

Vi indgår partnerskaber med kunder for at løse deres største udfordringer

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen relaterede historier fundet