Optimering af sikkert vand på SAP-datacentre

waterdropicon

INDSIGT

Hvert sekund folk benytter internettet, er de afhængige af datacentre til at lagre, håndtere og distribuere deres information. I takt med at den digitale trafik øges, oplever datacentre vokseværk på globalt plan.

Datacentre er bygninger med servere, der producere varme, så de kræver nedkøling, hvilket bruger store mængder vand og energi. At forhindre mikrobiologisk vækst er altid en vigtig del af processen. Hvis det ikke behandles og vedligeholdes ordentligt, kan vandet, der bruges i datacentre, risikere at indeholde Legionella-bakterier, der kan forårsage legionærsyge, en alvorlig og nogle gange dødbringende type lungebetændelse. Et udbrud kan forårsage betydelig skade for både økonomi og omdømme.

SAP, en multinational softwarevirksomhed baseret i Tyskland, driver mange datacentre rundt omkring i verden. Virksomheden er dedikeret til at forbedre menneskers liv ved hjælp af teknologi og forpligter sig til bæredygtighed. Som brancheførende inden for vandsikkerhed for medarbejdere og samfundene, hvor de driver virksomhed, har det høj prioritet for SAP at forhindre bakterielle trusler.
ecolabservicetruckicon

INNOVATION

I 2018 byggede SAP to datacentre i Colorado Springs, Colorado. Da disse steder blev designet, arbejdede virksomhedens ingeniører sammen med Ecolab for at sikre, at passende vandsikkerhedspraksisser var på plads. Dette omfattede implementering af Ecolabs 3D TRASAR™ teknologi og en omfattende vandforvaltningsplan. Med disse løsninger har Ecolab hjulpet SAP med at tage en holistisk tilgang til vandsikkerhed ved at behandle vandet på en passende måde og tager kontinuerligt prøver for at minimere risikoen for Legionella-bakterier og hjælpe med at sikre vandets sikkerhed.

Ved at indgå et partnerskab med Ecolab håndterer SAP proaktivt de risici, der er forbundet med vandet, der anvendes på dets datacentre verden over. SAP holder sig i førersædet og demonstrerer, at den er førende i branchen, når det kommer til vandsikkerhedshåndtering og at tage ansvar for vandsikkerhed. Ecolab hjælper SAP med at minimere risiciene og undgå uforudsete omkostninger, der udfordrer datacenterbranchen.

SAP er ikke blot en leder inden for softwareindustrien, de er også en leder inden for vandsikkerhedshåndtering. I sit arbejde med Ecolab har SAP taget en holistisk tilgang til behandling af vand for at minimere risikoen for Legionella-bakterier.

Vis alle historier