TEKNOLOGI HJÆLPER GLOBAL TANDPASTAPRODUCENT MED AT SPARE VAND OG FREMME PRODUKTIVITETEN

waterdropicon

INDSIGT

Colgate-Palmolive har et stærkt og langvarigt engagement i bæredygtighed. Inden 2020 har den globale virksomhed, der er producent af varer inden for mundpleje, hjemmepleje, personlig pleje og kæledyrsernæring, som mål at reducere vandintensiteten i deres fremstillingsdrift med halvdelen, energiintensiteten med en tredjedel og det samlede drivhusgasudslip med 25 procent, altsammen henover en 2002 baseline. Deres Mission Hills-fabrik i Guanajuato Estate, Mexico er en af verdens største tandpastafabrikker. Den producerer også deodorant, opvaskemiddel og fast håndsæbe. Med en stærk kultur for bæredygtighed gør Mission Hills-fabrikken alt i sin magt for at spare vand. Det er en fabrik, der udleder nul væske, og som genvinder sit behandlede spildevand til brug i fabrikkens funktioner og landskabspleje. Inden de arbejdede sammen med Ecolab var rengøring og desinfektion af fabrikken en manuel proces, der udelukkende foregik med varmt vand, og som havde betydelige omkostninger i form af tid, vand og energi.
ecolabservicetruckicon

INNOVATION

Fabrikken hyrede Ecolab til at hjælpe dem med at forbedre effektiviteten og bæredygtigheden af deres rengørings- og desinfektionsproces. Ecolab bragte nye løsninger til Mission Hills otte produktionslinjer. En af disse, et Ecolab-vaskemiddel, fjerner en bred vifte af genstridige forarbejdningsrester fra produktionsudstyr. Den anden, et Ecolab-desinfektionsmiddel, leverer desinfektion i et trin, med potentiale til at undgå en sidste skylning med vand.

Sammen førte de til:

  • Betydelige reduktioner af rengøringstider
  • Eliminering af manuel vask
  • Forbedret rengøringspålidelighed og produktkvalitetssikring
  • Betydelige besparelser i forbruget af tid, vand og energi
  • Reduktioner i O2-udslip
Med en stærk kultur for bæredygtighed er Colgate-Palmolive engageret i at spare vand og energi og forbedre effektiviteten af deres globale drift. Dens Mission Hills-fabrik i det vandfattige Mexico er et perfekt eksempel på, at virksomheden handler i overensstemmelse med sine principper.

Relaterede historier

Besøgende, der så denne historie, så også på

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.