Healthcare professional looking after a young boy resting on a bed with fresh hospital laundry on a table.

Vaskeri i sundhedsvæsenet

Ecolabs Textile Care eksperter skaber og leverer værdi gennem den virksomme kombination af personlig service, kemi, udstyr, oplysninger og procesekspertise til opnåelse af de lavest muligt samlede omkostninger. Vi trækker på Ecolabs brede viden og erfaring inden for sundhedssektoren i vores vaskeløsninger, der hjælper sundhedsleverandører med at sikre patienternes sikkerhed.

Vaskeprogrammer og produkter

P40 EU

Performance40

Fremragende vaskeresultater og desinficering ved 40 °C? Ja, med Performance40 er det muligt. Processer ved lave temperaturer er blide ved fibre og farver og garanterer en længere levetid for tekstilerne, et minimeret vand- og energiforbrug, fjernelse af ubehagelige lugtgener og en høj grad af hvidhed. Det er en fuldt ud fosfatfri løsning, som også er Svanemærket. 

Nurse with towels

Performance60

Ecolab definerer standarden for bæredygtighed når det gælder kvalitet, energieffektivitet, vand, energi og besparelser på driftsomkostninger og certificeret desinfektion. Enestående vaskeresultater og forbedret produktivitet med en kombination af Ecolabs emulsion-teknologi og afblegnings- og desinficeringsproduktet Ozonit Performance. Fremragende renseegenskaber og fjerning af snavs ved 60 °C!

Turbocleansafe

Turbo ren & sikker

Mild desinfektion af tekstiler ved kun 30 °C! Den fjerner ubehagelige lugtgener effektivt på grund af kombinationen af et mildt flydende vaskemiddel, som indeholder frisk duft af parfume og et mildt desinfektions- og blegemiddel. Sikrer det højeste niveau af hygiejne og renhed for plejehjem og institutioner for langtidspleje. 

PROTEX360°

Programmet til beskyttelse af vasketøj, der leverer integrerede løsninger, som sikrer en effektiv vaskeridrift og genåbning efter COVID-19-pandemien og efter.

Vand- og energibesparende løsninger
Til vaskerier i sundhedsvæsenet

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Der blev ikke fundet nogen sider med relateret udstyr.