Healthcare professional looking after a young boy resting on a bed with fresh hospital laundry on a table.

Vaskeri i sundhedsvæsenet

Ecolabs Textile Care eksperter skaber og leverer værdi gennem den virksomme kombination af personlig service, kemi, udstyr, oplysninger og procesekspertise til opnåelse af de lavest muligt samlede omkostninger. Vi trækker på Ecolabs brede viden og erfaring inden for sundhedssektoren i vores vaskeløsninger, der hjælper sundhedsleverandører med at sikre patienternes sikkerhed.

Den rette partner til vaskesløsninger i sundhedsvæsenet

Jeres kunder i sundhedsvæsenet ønsker at gøre alt, hvad de kan for at beskytte deres patienter. Forhindring af hospitalserhvervede infektioner har afgørende betydning for succes for alle organisationer i sundhedsvæsnet. Med så mange patogenkilder inden for sundhedsvæsenets rammer kan man kun beskytte patienterne, når man tager hånd om enhver form for overførsel.

Personlig service og specialiseret kundeservice til vaskerier i sundhedssektoren

  • Dedikeret service på stedet, leveret af branchens største medarbejderskare af sundhedseksperter.
  • Vi har styrken - i form af videnskabsfolk, ingeniører og brancheeksperter med dyb teknisk viden, erfaring og laboratorieanalyser - til at løse selv jeres sværeste udfordringer.
  • Fra optimering af løsninger til vand og energi samt overholdelse af spildevandsreglementer, vi kan hjælpe med at gentænke måden, I administrerer ressourcerne på, så I kan gøre mere med mindre.

Revolutionerende rengørings- og desinfektionsløsninger

Bæredygtige vaskeriprodukter til sundhedssektoren med høj ydeevne, der vasker helt rent første gang. Vi leverer markedets bedste kvalitetsresultater hvad angår vaske- og sengetøj i sundhedssektoren.

Indgående ekspertise i tunnelvaskemaskiner

Ved at trække på Ecolabs brede viden og erfaring i sundhedssektoren, med hensyn til udvikling af mere intelligente vaskeløsninger, hjælper vi vores kunder med at håndtere flere vasketunneller end nogen andre i branchen. Vores unikke diagnostik-værktøjskasse gør det muligt for vores grundigt uddannede ‘tunneldoktorer’ at udføre detaljeret diagnostik, så der kan findes hurtige og nøjagtige løsninger. Vi servicerer flere tunneller end nogen andre og hjælper jer med at få det bedste ud af jeres.

Nøjagtig og pålidelig dosering

Vores innovative dispensere sparer tid og penge ved at levere selv små doser med stor nøjagtighed. Bedre pålidelighed i doseringen ved hjælp af overvåget gennemstrømning sikrer, at kemien ledes hen til vaskemaskinen. Det betyder, at I kan regne med os, når det drejer sig om løsninger, der nemt kan indpasses i jeres eksisterende systemer og give enestående resultater.

Med Ecolab som jeres partner er I sikret et rent anlæg.

Vasketøj på hospitaler eller i sundhedssektoren forbliver rent når alt det, der kommer i kontakt med jeres nyvaskede sengetøj, er blevet grundigt rengjort og desinficeret. Ecolab har en lang række produkter, der kan rengøre og desinficere jeres anlæg og forhindre krydsinfektion af rent linned. Vi tilbyder rengøringsmidler til vask af vogne og gulve, kimdræbende vådservietter, overfladebehandling, håndhygiejne til medarbejdere og meget mere.

Når I danner partnerskab med Ecolab, kan I fortælle jeres kunder i sundhedsvæsenet, at I desinficerer hele jeres anlæg for at hjælpe dem med at reducere risikoen for hospitalserhvervede infektioner og for at give dem sikkerhed for, at de gør alt i deres magt for at beskytte deres patienter.

Vi ved, at det er jeres højeste prioritet at tage jer af jeres kunder, og derfor er det også vores højeste prioritet. Bed jeres Ecolab-repræsentant om flere oplysninger om, hvordan vi kan hjælpe jer med at skabe vækst i jeres salg til kunder i sundhedsvæsenet.

Vores løsninger
Til vaskerier i sundhedsvæsenet

No Events found