Ecolab Life Sciences provide manufacturer’s a partnership and confidence through achievable cleaning and disinfection programs.

Life Sciences-eksperter

Vores eksperter brænder for patientsikkerhed, kundetilfredshed og overholdelse af lovgivningen og retningslinjer. Vi tilbyder producenter partnerskab og selvtillid gennem opnåelige rengørings- og desinfektionsprogrammer, der indeholder:

  • Anlægsvurderinger og indsigter i bedste praksis
  • Valideringsekspertise
  • Rådgivning om mikrobiologi og sterilitet
  • Support til overholdelse af globale retningslinjer
  • Harmoniseringsværktøjer
  • Træning på stedet
  • Erfaring med casestudier
Asheesh Kumar Agrawal
Asheesh Kumar Agrawal
Asheesh er ekspert i CIP- og COP-processer, anlægsvurdering, GMP-indsigter, rengøringsvalidering, optimering af CIP-processer og træning og oplæring på stedet.
Thomas Altmann
Thomas Altmann

Thomas er ekspert i rengøringskemikalier, rengøringsprocesser og -validering og overholdelse af lovgivningen.

Laura Brennan
Laura Brennan

Laura har tidligere arbejdet som farmaceutisk mikrobiolog, primært med produktion af steriliseringsprodukter.

David Collins
David Collins
David Collins er biolog og har mere end 8 års erfaring med farmaceutisk og kosmetisk mikrobiologi. David er uddannet biolog med udmærkelse fra University of Portsmouth og gennemførte siden studier på laboratorierne for stamcelleforskning på universitetet i Palermo, Sicilien.
Matt Cokely
Matt Cokely

Matt har mere end 10 års erfaring i medicinalindustrien som farmaceutisk mikrobiolog.

Leslie Curry
Leslie Curry

Leslie er Vice President i Global Validation Services and Regulatory Affairs hos Ecolab Life Sciences.

Jane Forbes
Jane Forbes

Jane har mere end 18 års erfaring som farmaceutisk mikrobiolog i medicinal- og biotechindustrien.

Helen Gates
Helen Gates
Helen Gates, BSc (Hons), er uddannet mikrobiolog med mere end 15 års erfaring som farmaceutisk mikrobiolog i medicinalindustrien.
Madison Hoal
Madison Hoal

Madison er farmaceutisk mikrobiolog med erfaring inden for produktion af en række farmakologiske formater inklusive ikke-sterile væsker, topikaler, og sterile injektionsvæsker.

Thomas Kamps
Thomas Kamps

Thomas er ekspert i emner som rengøringsprocesser, rengøringsgodkendelse og produktionsteknologi. Som Global Team Lead Technical Consulting CIP/COP LS, er Thomas chef for et team af tekniske rådgivere, der hjælper globale producenter i medicinalindustrien, inden for API, bioteknologi og personlig pleje med optimering af rengøringsprocesser.

DAVID KEEN
David Keen

David er farmaceutisk mikrobiolog med alsidig erfaring fra medicinalindustrien, inklusive den primære og sekundære produktion, sterile og ikke-sterile doseringsformer, for FMCG, CMO og klinisk prøveproduktion.

Rachel Blount
Rachel Kirkham

Rachel har mere end 30 års erfaring med smittekontrol hos blandt andre The Body Shop International, Tristel, Diversey og Ecolab Life Sciences.

Ecolab Life Sciences Expert
Christina Kohlstedde

Christina er Technical Service Specialist i Ecolab Life Sciences-afdelingen. Hun har arbejdet for Ecolab siden 2001 og startede i RD&E Food & Beverage som laboratorieteknikker for udvikling af smøremidler.

Marcel Korevaar
Marcel Korevaar

Marcel er ekspert i Cleaning In Place (CIP) og Cleaning Out of Place (COP) med speciale i anlægsvurdering, GMP-indsigter rengøringsgodkendelse, CIP-procesoptimering og træning på stedet.

Rajnish Maharaj
Rajnish Maharaj

Rajnish er chef for global lovgivning i Ecolab Life Sciences. Rajnish sikrer bæredygtighed i Life Sciences-porteføljen og udvikler strategier for global lovgivning.

Sunil Patel
Sunil Patel

Sunil har mere end 14 års erfaring med fremstilling og validering i cGMP-, FDA-, EU- og ISO-regulerede brancher.

Donald Singer
Donald Singer

Don Singer er Senior Microbiology Consultant hos Ecolab og medlem af American Society for Quality. Don har været medlem af the USP Microbiology Committee of Experts siden 2000.

Eleanor Slevin
Eleanor Slevin

Eleanor har mere end 20 års erfaring indenfor mikrobiologi, hvoraf hun har arbejdet 15 år i forskellige roller med producenter af medicinsk udstyr og lægemidler.

Susan Youngquist
Susan Youngquist

Susan er ekspert i CIP- og COP-processer, anlægsvurdering, GMP-indsigter, rengøringsvalidering og optimering af CIP-processer.

Spørg vores Life Sciences-eksperter

Formular til Life Sciences-ekspert

Spørg vores Life Sciences-eksperter.

* felt, der skal udfyldes

Når du klikker "Ja tak", giver du tilladelse til at Ecolab må kontakte dig via e-mail og sende dig tilbud, opdateringer og andre informationer. Hvis du ønsker at fortsætte som kunde uden at modtage salgsfremmende materiale, kan du indsende dine oplysninger uden at klikke på dette felt.

Bekymringer vedrørende datasikkerhed? Se vores Privatlivspolitik​​​​​​​.

Besøg vores abonnementscenter for at afmelde dig eller at udforske andre muligheder for at få information om produkter og tjenester.