Ecolab deltager sammen med Microsoft på Hannover Messe 2023 for at fremvise løsninger til bæredygtighed og smart vandforvaltning.

den 07. april 2023
people, industrial, worker

  • Ecolab har annonceret et udvidet samarbejde forud for arrangementet.
  • De to virksomheder vil tilbyde teknologier, der hjælper virksomheder med at komme videre mod deres bæredygtighedsmål.
  • Nye digitale værktøjer kombineret med forbundet kemi, avancerede analyser og automatisering kan hjælpe med at forbedre vand- og energieffektiviteten, samtidig med at de øger industriel ydeevne og opretholder rentabiliteten.

 

Ecolab deltager sammen med Microsoft på Hannover Messe 2023. Forud for begivenheden annoncerede de to virksomheder et forbedret samarbejde, der vil bruge teknologier til at levere forbedret effektivitet i industrielle anvendelser. Målet er at fremme bæredygtighed gennem vandets kraft - at reducere vandforbruget reducerer også energiforbruget og hjælper dermed industrivirksomheder med at nå deres bæredygtighedsmål på en rentabel måde.

World Resources Institute forventer, at kløften mellem vandforsyning og -efterspørgsel vil nå op på 56 % i 2030. Desuden bidrager globalt vandforbrug, -lagring og -distribution til anslået 10 % af drivhusgasserne. Smart vandforvaltning kan hjælpe virksomheder med at udvikle strategier til at reducere vand- og energiforbruget, samtidig med, at de stadig prioriterer virksomhedens resultater. 

"Vores klimakrise eskalerer. Virksomheder kan reagere ved at tage fat på en særlig vital ressource - vand," sagde Michael Cerilli, Vice President, Digital Growth, Ecolab. "Digitaliseringen af vand og evnen til at analysere de data, der fremkommer, giver os et bedre billede af vandforbruget i industrien. Når man kombinerer disse oplysninger med Ecolabs institutionelle viden og derefter anvender vores digitale værktøjer og automatiserede teknologier på stedet, kan virksomheder hurtigt implementere løsninger, der gør dem mere effektive og bæredygtige og samtidig bevare rentabiliteten."

 

Ecolabs ekspertise

Ud over at give indsigt i samarbejdet med Microsoft, planlægger Ecolab at fremvise flere innovative løsninger, der for nylig er blevet lanceret eller forbedret.

Ecolab afslørede for nylig Water for Climate™-programmet, som tilbyder holistiske løsninger, herunder revision, rådgivning, teknik, forbundne kemier og digitale løsninger for at hjælpe med at understøtte strategier til reduktion og genanvendelse af vand på tværs af en virksomhed - alt sammen samtidig med at virksomhedens resultater og rentabilitet prioriteres. Programmet fokuserer på at levere forretningsmæssige løsninger som hjælp til virksomheder i forskellige industrier - herunder fremstilling, energi, føde- og drikkevarer samt emballage - til at komme videre med deres bæredygtighed og vækstmål på én gang.

Ecolab planlægger også at fremvise innovative løsninger til smart vandforvaltning som 3D TRASAR™-teknologi og digitale tjenester drevet af den digitale intelligensplatform ECOLAB3D™. Ecolab udnytter digitale teknologier, såsom forbundet IoT, præskriptive og prædiktive analyser, digital tvillingteknologi og augmented og mixed reality – blandt andet – med forbundet kemi, automatisering og realtidsovervågning for at frembringe handlingsegnet indsigt, der fører til hurtig indsats og resultater. 

Ecolabs digitale økosystem er forbundet med Ecolab Global Intelligence Center, et globalt netværk, der forbinder industrielle aktiver og anlæg seks steder over hele verden med eksperter, der leverer realtidsovervågning af vandforbrug, -kvalitet og -ydeevne. Teamet udnytter ECOLAB3D-platformen, som vurderer data fra mere end 30.000 systemer indenfor vandydelse rundt om i verden, og som giver over 90 milliarder datapunkter hvert år. Input på lokationsniveau, cloud-baseret infrastruktur og -tjenester på tværs af en hel virksomhed omdanner disse data til værdifuld indsigt.

 

Udvidet samarbejde med Microsoft

Ecolab arbejder sammen med Microsoft om at skabe løsninger, der bygger på hver enkel organisations unikke styrker. Sammen planlægger de at hjælpe med at samle data på vand og bæredygtighed for alle brugere af Microsoft Cloud for Sustainability og ECOLAB3D. Ud over at reducere omkostningerne vil samarbejdsløsningen centralisere vandforbrugsdata og integrere dem med andre miljømæssige, økonomiske og operationelle input. Dette vil med Microsoft Cloud for Sustainability og ECOLAB3 føre til forbedret rapportering, som hjælper organisationer med at styre fremskridt i forhold til deres mål. 

"Hannover Messe er en fantastisk mulighed for at vise, hvordan Ecolab og Microsoft arbejder sammen for at fremme innovation og bæredygtighed i hele den industrielle sektor," sagde Tony Stanich, SVP, Marketing for Nalco Water, en Ecolab-virksomhed. "Vi er glade for at vise verden, hvordan dette samarbejde virkelig lever op til sit løfte om at udnytte digitale teknologier og bruge dem til at skabe gennembrud inden for bæredygtig drift."

 

Besøgende på Hannover Messe

Hannover Messe er en af Europas største industrimesser, hvor henimod 500 virksomheder præsenterer nye industrielle løsninger. Det foregår fra 17. - 21. april på Hannover Fairground. Den forventes at tiltrække over 75.000 besøgende og 2.500 udstillere på tværs af forskellige industrier, herunder transport, fremstilling, elektronik, føde- og drikkevarer samt kemiske produkter. 

Ecolab vil sætte fokus på sine løsninger på Microsofts stand, stand G06 i Hal 17 på Digital Factory Fair. Ecolab-eksperter vil være til stede for at mødes med besøgende og give interviews til fagmedier. For mere information om Ecolabs tilstedeværelse på messen, besøg ecolab.com/hannover-messe-2023.

 

"Vi er glade for at vise verden, hvordan dette samarbejde virkelig lever op til sit løfte om at udnytte digitale teknologier og bruge dem til at skabe gennembrud inden for bæredygtig drift."

Tony Stanich

Senior Vice President, Marketing

Relaterede nyheder