Ecolab udviser lederskab indenfor vandforvaltning med New WAVE-certificering fra The Water Council

25. juli, 2024
Water Stewardship Verified (WAVE) Logo at the top and water background at the bottom

ST. PAUL, Minn. - 25. juli 2024 - Ecolab Inc., som er verdensførende indenfor bæredygtighed, og tilbyder løsninger og services til vand, hygiejne og infektionsforebyggelse, annoncerede, at de har modtaget en ny Water Stewardship Verified (WAVE)-certificering for deres førende rolle i indsatsen for vandforvaltning på deres anlæg. WAVE-certificeringen, som er et program, der hjælper virksomheder med at accelerere deres vandforvaltning og rapportering, viser, at Ecolab strategisk har prioriteret vandrelateret handling, hvor det betyder mest, hvilket fører til meningsfulde resultater for deres drift, kunder, partnere og lokalsamfund.

WAVE er et uafhængigt verificeret program etableret af The Water Council, der hjælper organisationer med at vurdere vandforbrug i hele virksomheden, samt påvirkninger og risici. Det giver en ramme for deltagere til at fremme vandforvaltningsinitiativer, der kombinerer organisatoriske mål med virkningsfulde handlinger på lokalt niveau.

Ecolab anerkender vigtigheden af ​​vand for at beskytte miljøet, menneskers sundhed og den økonomiske udvikling i lokalsamfund. Med en robust vandforvaltningsstrategi på plads for deres anlæg på tværs af deres globale aktiviteter gør virksomheden støt fremskridt hen imod sin ambition om at opnå Netto Positiv Vandpåvirkning.

"Effektiv vandforvaltning i vores drift er fortsat centralt for, at Ecolab opnår en netto positiv vandpåvirkning inden 2030," sagde Emilio Tenuta, Senior Vice President og Chief Sustainability Officer hos Ecolab. "Denne WAVE-certificering er et yderligere bevis på Ecolab-teamets utrolige arbejde med at implementere en strategi for vandforvaltning, der dækker hele virksomheden, og som komplementerer vores lokale handlinger."

Som en del af deres vision om at skabe 2030 Positiv Påvirkning sigter Ecolab efter at reducere deres vandpåvirkning med 40 % pr. produktionsenhed på tværs af virksomheden1. Senest, i 2023, leverede virksomheden vandforvaltningsprojekter, der resulterede i mere end 153 millioner gallons (~580,000 kubikmeter) i vandbesparelse. Med udgangspunkt i succeserne og erfaringerne fra deres egne vandforvaltningsprojekter anvender Ecolab deres ekspertise og teknologi til at hjælpe kunder med at nå deres egne vandforvaltningsmål. I 2023 hjalp Ecolab kunder med at spare 226 milliarder gallons vand. Virksomheden er i gang med at hjælpe kunder med at spare 300 milliarder gallons vand inden 2030.

Efter en robust vandrisikovurdering, og som en del af deres vandhandlingsplan, arbejder Ecolab på at implementere vandreduktions-, genbrugs-, samt genopfyldningsstrategier på deres anlæg og i bassiner med højt niveau af vandstress for at hjælpe med at beskytte vandressourcerne i de omkringliggende samfund. Uanset om det handler om at bruge andet end drikkevand i produktionsprocesser, implementere avancerede vandgenvindingssystemer eller arbejde på at beskytte og genoprette lokale vandskel gennem naturbaserede løsninger, er Ecolab forpligtet til løbende at forbedre bevaring, genbrug, samt reetablering af vand, uanset, hvor de har deres drift.

Efter at have gennemført den strenge proces for at opnå WAVE-certificeringen, styrker Ecolab den kritiske vigtighed af at indkøbe højintegritetsdata, udnytte realtidsindsigt og tage en omfattende virksomhedsdækkende tilgang til smart vandstyring. Virksomhedens forpligtelse til at indføre ansvarlig vandforvaltningspraksis er mere udbredt end nogensinde, efterhånden som forbrugernes forventninger til vandforvaltning stiger, og den globale vandkrise intensiveres. At opnå WAVE-certificeringen for Ecolabs anlæg styrker yderligere Ecolabs vandforvaltningsposition og hjælper virksomheden med at fortsætte sin mission om at beskytte vores verdens mest vitale ressourcer.

For at få mere at vide om Ecolabs vandforvaltningsindsats, besøg: https://www.ecolab.com/corporate-responsibility/environment/water-stewardship 

1Fra et 2018-basisår

"Denne WAVE-certificering er et yderligere bevis på Ecolab-teamets utrolige arbejde med at implementere en strategi for vandforvaltning, der dækker hele virksomheden, og som komplementerer vores lokale handlinger."

Emilio Tenuta

Ecolab Senior Vice President og Chief Sustainability Officer

Om Ecolab

Ecolab (NYSE:ECL), en betroet partner for millioner af kunder og verdensførende indenfor bæredygtighed, tilbyder løsninger og tjenester indenfor vand, hygiejne og infektionsforebyggelse, som beskytter mennesker og livsvigtige ressourcer. Med udgangspunkt i et århundredes innovation har Ecolab en årlig omsætning på 15 milliarder USD, beskæftiger mere end 48.000 partnere og opererer i mere end 170 lande verden over. Virksomheden leverer omfattende videnskabsbaserede løsninger, datadrevet indsigt og service i verdensklasse for at fremme fødevaresikkerheden, opretholde rene og sikre miljøer og optimere brugen af vand og energi. Ecolabs innovative løsninger forbedrer driftseffektivitet og bæredygtighed for kunder på markeder indenfor fødevarer, sundhedspleje, biovidenskab, hoteller og industri. 

www.ecolab.com

Følg os på LinkedIn @Ecolab, Twitter @Ecolab, Instagram @Ecolab_Inc og Facebook @Ecolab.

Om The Water Council

Water Council (TWC) er et globalt knudepunkt dedikeret til at løse kritiske vandudfordringer ved at fremme innovation inden for ferskvandsteknologi og fremme af vandforvaltning. Bygget på mere end et århundredes innovation, har TWC skabt en af ​​de mest koncentrerede og modne vandteknologiklynger i verden fra sit hovedkvarter i Global Water Center i Milwaukee, Wisconsin, USA. I erkendelse af behovet for smartere og mere bæredygtig anvendelse af vand på verdensplan, fremmer TWC også vandforvaltning som et naturligt supplement til vandinnovation i bestræbelserne på at bevare ferskvandsressourcer i Midtvesten og rundt om i verden. I dag har The Water Council etableret sig som en global leder inden for vandindustrien og er en af ​​USA's førende økonomiske udviklingsklynger, anerkendt af offentlige myndigheder, Brookings og Harvard Business School.

 

Kontakt

Kyle Kapustka

612-708-4304

MediaRelations@Ecolab.com

Relaterede nyheder