Plant worker at a cookie factory

Industribagerier

Fokus på hele fabrikken. Rengøring af hele fabrikken.

Bagerier har specifikke rengøringsbehov, og Ecolab leverer. Luftfugtighed, støv og fødevareforurening er alle udfordringer, og vores omfattende rengøringsprogrammer giver overblik, indsigt og målbare resultater. 

Når du samarbejder med Ecolab, vil du drage fordel af vores ekspertise i at reducere allergener og nedetid i forarbejdning af fødevarer og få hjælp til at sikre fødevaresikkerhed ved bagerifremstilling.

Programmer, produkter, udstyr og tjenester

Se vores tilbud til industribagerier

Image of an Ecolab Expert on-site consultation

Effektivitet i industribagerier

Ecolab ved noget om forarbejdning af fødevarer. Vi blev grundlagt i 1923 og har været innovative lige siden, så når du samarbejder med os om rengøring i industribagerier, drager du fordel af vores erfaring og vores ekspertise. 

Effektivitet i industribagerier er afhængig af en altomfattende tilgang. Vi evaluerer hele dit anlæg og anbefaler et program, der tager højde for ethvert behov - inklusive lovkrav - så du får øget produktionstid og en reduktion i arbejdsomkostninger.

Udvalgt løsning: Ecolab Food Safety and Quality Supervisor-platformen hjælper med at sikre performance gennem benchmarking, trends og dataanalyser.

Two Ecolab Experts in a Food Processing facility

Tag kontakt til os

Ecolab forstår industribagerier, og vi er klar til at hjælpe.

Overblik, indsigt og målbare resultateter
Dokumenterede resultater med at reducere allergener
Tørkemikalier til rengøring, der sikrer fugt- og støvreduktion
Software til benchmarking, trends og dataanalyse

Kontact Ecolab Food & Beverage

Tak for din henvendelse angående Ecolabs løsninger til industribagerier. Udfyld venligst formularen, så bliver du kontaktet af en Ecolab-repræsentant.

* felt, der skal udfyldes

Når du klikker "Ja tak", giver du tilladelse til at Ecolab må kontakte dig via e-mail og sende dig tilbud, opdateringer og andre informationer. Hvis du ønsker at fortsætte som kunde uden at modtage salgsfremmende materiale, kan du indsende dine oplysninger uden at klikke på dette felt.

Bekymringer vedrørende datasikkerhed? Se vores Privatlivspolitik​​​​​​​.