Ecolab Food Safety

Køkkenhelte på arbejde

Vores Kitchen Hero-løsninger og -teknologier giver kvantificerbar værdi til specifikke kundeudfordringer, herunder mangel på arbejdskraft, stigende omkostninger og et øget fokus på folkesundhed, sikkerhed og bæredygtighed ved hjælp af de kombinerede fordele ved vores løsninger og tjenester.

Ecolab hjælper med at levere værdi overalt, hvor det betyder noget. eROI, som står for eksponentielt afkast af investering, er vores proces med at måle fordelene og den samlede værdi leveret gennem Ecolab-løsninger og -tjenester - fra at øge produktiviteten og ydeevnen til at reducere driftsomkostningerne og øge effektiviteten, samtidig med at vi når målene for virksomhedens ansvar og har en positiv indflydelse i verdenen.

Vi introducerer vores køkkenhelte 

Dine partnere inden for fødevaresikkerhed og bæredygtig drift. Vores video viser, hvordan vi kan hjælpe dig med at spare penge, minimere spild og beskytte dit brand med vores innovative løsninger. Se nu og find ud af, hvordan vi kan styrke dit køkken til at opnå dets fulde potentiale.


Mød vores køkkenhelte

Samlet værdi leveret til dit køkken. Få mere at vide nedenfor om den indvirkning, som vores superhelte kan levere i din drift.

Kitchen Surface Disinfection

Desinfektion af overflader

Vores løsninger giver enestående rengøringsevne og hurtigtvirkende desinfektion med et bredt spektrum af effektivitet i 1 trin, hvilket maksimerer medarbejdernes effektivitet.

Vidste du, at...
Mange patogener kan overleve på "døde" overflader som metaller i flere måneder, hvis der ikke udføres forebyggende desinfektion.

Manual Pot and Pan Cleaning

Manuel opvask

Vores løsninger har et bredt spektrum af effektivitet, der reducerer risici forbundet med krydskontaminering i områder med manuel opvask og tilberedning af mad.

Vidste du, at...
34 % rapporterer, at de har haft en dårlig oplevelse, når de har spist ude..1

Kitchen Degreasing

Affedtning

Vores løsninger reducerer de risici, der normalt er forbundet med aggressive ovnrensemidler og affedtningsmidler, idet de hurtigt trænger ind og fjerner fedt.

Vidste du, at...
Erstatningsniveauet for en skade fra et kemisk rensemiddel kan være over 280k EUR.2

Kitchen Floor Cleaning

Gulvvask

Vores løsninger angriber opbygget fedt på køkkengulve og reducerer beviseligt risikoen for at glide eller falde, og øger dermed sikkerheden for dit personale.3

Vidste du, at...

75 % af personalet i restaurantkøkkener har oplevet en arbejdsrelateret ulykke på grund af et glat gulv.4

 


Forbedrer resultater for køkkenhygiejne

Improving Efficiencies

Forbedrer drifteffektivitet

Undersøgelser viser, at KitchenPro Wash 'n Walk minimerer faren for at glide og gør derfor gulve sikrere5, og dertil kommer, at den 100 % skyllefri formel reducerer vandforbruget med 50 %6
Minimize food safety and public health risks

Minimer risico i forhold til fødevaresikkerhed og folkesundhed

Vores produkter til overfladedesinfektion kan eliminere behovet for skyllevand og også reducere proceduretiden med op til 6 timer7
Sustainable Solutions

Reducerer vand-, energi- og affaldsforbrug

Kombinationen af superkoncentrater, nøjagtig dosering og unik emballage fører til generering af den maksimale mængde af brugsopløsningen, samtidig med, at mængden af emballageaffald reduceres med op til90 %.
Restaurant

Cateringprogram

Vores omfattende catering-løsninger sætter sikkerhed, hygiejne og bæredygtighed i højsædet, og gennem vores førsteklasses servicemodel sikrer vi overholdelse af retningslinjer og hjælper med at opbygge din kundes tillid. Med vores tilgang til totalomkostninger, leverer vi innovative løsninger med dokumenteret effektivitet, der fokuserer på at forbedre hele din drift og skabe en middagsoplevelse, der efterlader et varigt indtryk.

sustainabilityreport

Vores påvirkning på bæredygtighed

Hos Ecolab er bæredygtighed en integreret del af alt, hvad vi gør. Gennem teknologi, information, on-site service og træning, hjælper vi virksomheder over hele verden med at opnå enestående resultater, og samtidig fremme en positiv belastning på miljø og det sociale område. Det arbejde, vi laver, betyder noget, og måden, vi gør det på, betyder noget for vores medarbejdere, kunder og samfund.

1 https://www.foodserviceequipmentjournal.com/opinion-dirty-kitchens-are-putting-restaurants-on-the-pathway-to-trouble/

2 legalexpert.co.uk. Konverteringsrater @ 2022

3 Baseret på løsningen KitchenPro Wash 'N Walk

4 Chang HJ, Kim JW, Ju SY, Go ES. Ernæringsforskning og -praksis

5 FIGR Forschungs skridsikkerhedstest for Ecolab - 2022

6 Sammenlignet med 2-trins gulvvaskprocedure

7 Baseret på formuleringen af KitchenPro Oxy Wipes S, der ikke skal afskylles, kontra traditionel kemi, der kræver afskylning efter påføring