Effektive løsninger til alle brancher

Vi arbejder i kulissen hos næsten 3 million kundelokaliteter rundt omrking i verden for at løse driftsudfordringer, reducere miljøaftrykket og beskytte brands. Vores 47.000 partnere leverer omfattende forskningsbaserede løsninger, datadrevne indsigter og service i verdensklasse for at fremme fødevaresikkerhed, skabe rene og sikre miljøer, optimere vand- og energiforbrug og forbedre operationel effektivitet og bæredygtighed for kunder i mere end 170 lande.

Vores mål er at være jeres mest værdsatte samarbejdspartner

Ecolabs 25.000 partnere i salg og service repræsenterer branchens største og bedst-trænede salgsstyrke inden for direkte salg og service. Hver day sender vi vores kundeeksperter til steder rundt omkring i verden i virksomheder, der strækker sig over mere end 40 industrier.

Når de er på stedet overvåger vores feltserviceteams systemer og teknologier for at indsamle data og sikre, at de fungerer ordentligt, deler bedste praksisser, tilbyder uddannelse, fremmer sikkerheden, løser udfordringer og hjælper kunderne til at opnå alle fordelene ved vores teknologier og programmer. Hvert besøg giver en mere dybdegående indsigt i kundernes drift - grundlaget for ansvarspådragende anbefalinger, der forbedrer tilfredsheden hos gæster og medarbejdere, holder mad sikker, øger driftseffektiviteten, opnår mål for bæredygtighed, forbedrer sikkerheden og beskytter brandets ry.