100 års innovation

I mere end 100 år har Ecolab været drevet af en uophørlig stræben efter videnskabsbaseret innovation, uovertruffen service og en vedholdende forpligtelse til at beskytte mennesker og livsvigtige ressourcer. Når vi ser tilbage på et århundredes præstationer fra vores team i verdensklasse, er vores fokus fortsat på fremtiden og på at levere 100 % positive resultater for vores kunder, samfundene og planeten.

100 % positiv påvirkning

Ingen virksomhed når 100 år uden en klar vision og mission. Og vores - Protecting What's Vital™ - er vores inspiration. Hvert år har været en mulighed for at få ny erfaring, komme ind på nye markeder, løse nye problemer og invitere nye perspektiver til bords. Kunder og partnere over hele verden stoler på, at vores videnskabeligt understøttede løsninger kan klare deres største udfordringer. Vores historie har gjort os til dem, vi er, og etableret en arv af det bedste for verden. Det fundament giver næring til vores stræben efter at fortsætte dette vigtige arbejde i de næste 100 år.Innovation, der giver resultat

Kunder forventer, at Ecolab udvikler innovationer, der forbedrer deres drift, reducerer forretningsrisici og går forrest i branchen. Gennem årene har virksomhedens produkter, programmer og tjenester hjulpet kunder:
• Sikre fødevaresikkerhed
• Opnå operationel effektivitet
• Håndtere folkesundhedsproblemer
• Øge arbejdsstyrkens effektivitet
• Reducere den miljømæssige påvirkning
• Spare vand og energi
• Forlænge levetiden for aktiver
• Reducere emballageaffald
• Forbedre sikkerheden for ansatte og kunder


En historie bygget på service, videnskab og bæredygtighed

Ecolab Technician pouring Ecolab product into equipment

1920'erne

En dispenser til maskinopvaskemiddel, der reducerer spild, er vores første skridt i en lang og succesfuld rejse for bæredygtighed. Noget, der fortsat er centralt i alt, hvad vi gør i dag.

Ida Koran on the phone

1960'erne

Ecolabs første medarbejder Ida Koran skaber Ida C. Koran Fonden for at hjælpe medarbejdere i tider med økonomiske vanskeligheder og for at give stipendier til deres børn. Idas hårde arbejde, fremsynethed, generøsitet og urokkelige tro på Ecolab skabte en arv, der fortsat har betydning for Ecolab-ansatte og -pensionerede rundt om i verden i dag.

Ecolab technician from the 1970s reviewing equipment documentation

1970'erne

Vores indsats for bæredygtighed udvides med udviklingen af nye produkter med fokus på genanvendelse af naturressourcer, genbrug af syntetiske materialer og reduktion af madspild. Højkoncentrerede rengøringsmidler giver kunderne en bedre rengøring, samtidig med at de hjælper dem med at spare energi.

Nalco Water Responsible Care Program

1980'erne

Nalco Water er medstifter af Responsible Care®-programmet, et initiativ drevet af American Chemistry Council, der arbejder for at sikre, at kemikalieproducenter arbejder med sundhed, sikkerhed og miljøbeskyttelse som en topprioritet. Nalco udvikler Porta-Feed, et returnerbart og genopfyldeligt kemikalieleveringssystem, der eliminerer behovet for, at kemikalier skal håndteres direkte og reducerer antallet af kemikalietromler, der sendes til lossepladser.

Ecolab technician in a power plant

2000'erne

Ecolab begynder at udføre uafhængige bæredygtighedsrapporter for at være gennemsigtige og ansvarlige i forhold til miljøpåvirkning. Innovative projekter som Ecolabs 3DTRASAR™-teknologi og Vandrisiko Monetizer hjælper kunder med at minimere deres vandforbrug og optimere driftsomkostningerne.

Nalco Water udvikler en vandforvaltningsplan for at hjælpe kunder med at afbøde og reducere risikoen for legionellaudbrud i køle- og drikkevandssystemer. Denne proaktive tilgang fokuserer på patogenanalytisk analyse, langsigtede kontrolstrategier og kortsigtet afhjælpning.

Floodplain with sky and water

2020'erne

Efter at have overgået vores miljømål gennem 2010'erne, skabte vi vores 2030 effektmål, der fokuserede på den positive forandring, vi ønsker at skabe for vores virksomhed, lokalsamfund, kunder og miljøet.

Afspejlende vores forpligtelse til mangfoldighed, ligestilling og inklusion, opnår vi en 50 % stigning i kvindelige og BIPOC-ledere, og 35 % af alle nyansatte er farvede.

Ecolab tilslutter sig FN's Global Compacts forretningsambition for 1,5⁰C og er medstifter af Water Resilience Coalition, et industridrevet initiativ fra FN's Global Compacts CEO Vand-mandat. Disse forpligtelser har til formål at løfte presset på den globale vandforsyning til toppen af virksomhedens dagsorden, reducere de globale kulstofemissioner og fremme mere bæredygtige måder at drive forretning på.

Ecolabs fokus på at beskytte vitale ressourcer gjorde det muligt for os at imødekomme kritiske rengørings- og desinficeringsbehov under en global pandemi. Ecolab Science Certified™-programmet skaber en ny global standard for renlighed og giver forbrugerne trygheden til at vende tilbage til de steder, de spiser, opholder sig, arbejder og leger.

Et århundrede med vækst

Vækst, innovation og en stærk dedikation til kundeservice har været centralt i Ecolabs historie.

47000

Kombinerede salgs- og servicepartnere, videnskabsfolk, ingeniører og tekniske specialister

9080

Aktive patenter, som Ecolab har haft siden 2000

170

Lande betjent gennem strategiske opkøb, joint ventures og aggressive byggeprogrammer


Hvor der er udfordringer, ser vi muligheder:

Energy Technology Experts

Vi er global leder indenfor bæredygtighed.

Ecolab set out to develop a better antimicrobial solution using peroxyacid chemistry

Vi arbejder konstant med innovation;
Og ser altid fremad.

Man and woman inspect facility to ensure sustainable operations - Ecolab

Vi producerer positive resultater for mennesker, virksomheder og planeten.

100 års innovation har lagt grunden til at opbygge det næste århundrede med 100 % positiv vækst.

At være en 100 % positiv virksomhed kræver en kollektiv indsats - det er en tankegang, der driver vores partnere, kunder og lokalsamfund fremad. Vores 2030 effektmål er en afspejling af vores vedvarende dedikation til en 100 % positiv fremtid.

Se vores 2030 effektmål