aboutourbusinesses

Vores forretninger

I mere end 90 år har vi arbejdet bag kulisserne for at holde fødevarer sikre, forhindre spredning af infektion og beskytte livsvigtige ressourcer. og i dag gør vi det mere end nogensinde før.

Hvem er vi

Ecolab er verdens førende inden for vand-, hygiejne- og energiteknologier og -tjenester. Over hele verden vælger virksomheder indenfor catering​​​​​​​, forarbejdning af fødevarer, hoteller, sundhedspleje, industri og olie og gasmarkeder Ecolabs produkter og tjenester for at holde deres miljø rent og sikkert, samt fungere effektivt og nå deres mål indenfor bæredygtighed.

fbbusiness
Forarbejdning af føde- og drikkevarer
Ecolab leverer en uovertruffen ekspertise og et omfattende sæt af løsninger, som bidrager til at gøre fødevaresikkerheden og produktkvaliteten bedre, øge bæredygtigheden og øge den operationelle effektivitet for globale forarbejdnings- og producentvirksomheder inden for føde- og drikkevarer, mælkeproducenter og producenter af lægemidler og kosmetik.
healthcarebusiness
Healthcare
Indenfor sundhedssektoren tilbyder Ecolab specialiserede løsninger til alle vores kunder lige fra akut pleje til akut lægehjælp. Vi er engagerede i at give dig innovative løsninger, som kan løse dine forretningsudfordringer - der hvor det gør en forskel.
institutionalbusiness
Institutional
Ecolabs Institutional division tilbyder omfattende produkter og programmer, der opfylder vores kunders behov - fra restauranter, hoteller og langtidspleje til skoler, kommercielle bygninger og militære faciliteter.
nalcochampabout
Nalco Champion
Ecolabs afdeling for energitjenester tilbyder et særligt fokus på en levering af specialkemiprogrammer og relaterede tjenester til opstrøms, midtstrøms- og nedstrømsolie- og gas operationer. Gennem onsite problemløsning og ved brug af innovative teknologier leverer vi bæredygtige løsninger til at løse komplekse udfordringer i verdens mest udfordrende energiområder.
districtenergy
Nalco Water

Vores afdeling for vand- og procestjenester hjælper vores kunder med at reducere energi, vand og andet forbrug af naturressourcer, forbedring af luftkvaliteten, minimere miljømæssige udslip og forbedre produktiviteten og deres slutprodukt, samtidigt med at deres bundlinje øges.

RoyalPerformance
Textile Care
Hos Ecolab forstår vi de udfordringer, som kommercielle vaskerier har med at gøre, når det gælder sundhedsydelser, hoteller, mad og drikkevarer og industrielle markeder. Ved at arbejde sammen som din partner for succes, giver vi personlig service, ekspertrådgivning og topkvalificerede produkter, der vil hjælpe dig med at opnå de bedste operationelle resultater.