1. Hjem
  2. Om os
  3. Vores forretninger
aboutourbusinesses

Vores forretninger

I mere end 90 år har vi arbejdet bag kulisserne for at holde fødevarer sikre, forhindre spredning af infektion og beskytte livsvigtige ressourcer. og i dag gør vi det mere end nogensinde før.

Hvem er vi

Ecolab er verdensførende inde for vand-, hygiejne- og infektionsforebyggende løsninger og services. Over hele verden vælger virksomheder inden for fødevaresektoren, catering, hoteller og sundhedsindustrierne Ecolabs produkter og services til for at holde deres miljøer rene og sikre, opretholde en effektiv drift og opnå deres mål og bæredygtighed.

fbbusiness
Forarbejdning af føde- og drikkevarer
Ecolab leverer en uovertruffen ekspertise og et omfattende sæt af løsninger, som bidrager til at gøre fødevaresikkerheden og produktkvaliteten bedre, øge bæredygtigheden og øge den operationelle effektivitet for globale forarbejdnings- og producentvirksomheder inden for føde- og drikkevarer, mælkeproducenter og producenter af lægemidler og kosmetik.
healthcarebusiness
Healthcare
Indenfor sundhedssektoren tilbyder Ecolab specialiserede løsninger til alle vores kunder lige fra akut pleje til akut lægehjælp. Vi er engagerede i at give dig innovative løsninger, som kan løse dine forretningsudfordringer - der hvor det gør en forskel.
institutionalbusiness
Institutional
Ecolabs Institutional division tilbyder omfattende produkter og programmer, der opfylder vores kunders behov - fra restauranter, hoteller og langtidspleje til skoler, kommercielle bygninger og militære faciliteter.
districtenergy
Nalco WATER

Vores afdeling for vand- og procestjenester hjælper vores kunder med at reducere energi, vand og andet forbrug af naturressourcer, forbedring af luftkvaliteten, minimere miljømæssige udslip og forbedre produktiviteten og deres slutprodukt, samtidigt med at deres bundlinje øges.

RoyalPerformance
Textile Care
Hos Ecolab forstår vi de udfordringer, som kommercielle vaskerier har med at gøre, når det gælder sundhedsydelser, hoteller, mad og drikkevarer og industrielle markeder. Ved at arbejde sammen som din partner for succes, giver vi personlig service, ekspertrådgivning og topkvalificerede produkter, der vil hjælpe dig med at opnå de bedste operationelle resultater.