Front and Back of House.jpg

Cateringprogram

I Catering sætter vores omfattende løsninger sikkerhed, hygiejne og bæredygtighed forrest, og gennem vores førsteklasses servicemodel sikrer vi overholdelse af regler og hjælper med at opbygge din kundes tillid. Med vores tilgang til samlede ejeromkostninger, leverer vi innovative løsninger med dokumenteret effektivitet, der fokuserer på at forbedre hele din drift.

En garanti for en positiv middagsoplevelse

At spise er en sanseoplevelse på flere måder end blot den mad, du serverer. Længe før smag er din kundes indtryk blevet dannet af andre sanser. Uanset hvor rent og hygiejnisk dit køkken er, så udgør udseendet og stemningen i spiseområderne grundlaget for din kundes oplevelse. Så det er ingen overraskelse, at cateringkunder prioriterer hygiejnen højere end valg af mad, værdi for pengene og servicekvalitet. Med årtiers erfaring med catering forstår Ecolab, hvor vigtig fødevaresikkerhed, hygiejne og renlighed er for din restaurantdrift. Vi leverer de effektive produkter, brugervenlige systemer, ekspertservice og træning, der er nødvendige for effektivt og økonomisk at imødekomme dine hygiejneudfordringer. Ecolabs brancheførende, innovative, effektive rengøringsløsninger og systemer gør det lettere at levere den oplevelse, dine kunder forventer og fortjener.


Løsninger, der understøtter din cateringdrift

Ecolab Apex Blocks
Apex til maskinopvask

Ved enhver middagsoplevelse er der én ingrediens, der ikke kan ignoreres, nemlig rene tallerkener.

KitchenPro
KitchenPro-rengøringsserie til køkkener

Hold jeres kogegrej og køkkenoverflader rene og vedligeholdte, samt sørg for at den mad I serverer er sikker.

A person washing their hands showing us personal hand hygiene
Nexa program for håndhygiejne

At vaske hænder er et af de vigtigste trin mod at forebygge spredning af infektioner og fødevarebårne patogener.


Ressourcer til at understøtte din drift

Ecolab Checklists
Rengøringstjeklister

Et stærkt program for fødevaresikkerhed er afgørende for din virksomhed. Download Ecolabs rengøringstjekliste som hjælp til at oprette et program til din forretning.

Food Safety Tips Image
Tips til fødevaresikkerhed

Fødevaresikkerhed er mere end håndhygiejne. Download Ecolabs top 10 tips til at skabe et stærkt program for fødevaresikkerhed.

Food Safety Matters Warewashing Article Image
En bedre middagsoplevelse

Ved enhver middagsoplevelse er der én ingrediens, der ikke kan ignoreres: rene tallerkener. Læs mere om den vigtige rolle, opvasketeamet spiller i dit fødevaresikkerhedsprogram.

Vær forberedt. Beskyttelse starter med forebyggelse

Med sin næsten tre millioner kundelokationer er Ecolab (ECL) verdensførende inden for vand-, hygiejne og smitteforebyggende løsninger og servicer, der beskytter mennesker og vitale ressourcer. Vi tilbyder en række løsninger, som hjælper med at fastholde en ren, sikker og sund drift, som indeholder programmer for håndhygiejne, rengøring og desinfektion, oplæring med mere.

FRS Covid page image
Coronavirus (COVID-19)

Som svar på COVID-19-pandemien har Ecolabs globale team af eksperter samlet et bibliotek med ressourcer og relevant information for at hjælpe med råd og vejledning om, hvordan man fastholder en ren, sikker og sund drift.  Det hjælper med at beskytte og opbygge tiltro hos jeres medarbejdere, gæster, beboere og besøgende.

Woman blowing her nose
Sæsonbestemt influenza

Selvom de offentlige sundhedsmyndigheder ikke kan foreudsige følgerne af den forestående influenzasæson, ved vi imidlertid, at beskyttelse starter med forebyggelse. Se og download vores nyeste materiale om influenza, som hjælper jer med at foreberede jer på den forestående influenzasæson ved at minimere smitterisikoen og holde jeres medarbejdere, gæster, beboere og besøgende sikre.

Image of family enjoying a meal
Fødevaresikkerhed

Et stærkt program for fødevaresikkerhed kan forbedre fødevarekvaliteten, mindske madspild og øge kundetilfredsheden. Læs videre for at se, hvordan Ecolab ikke kun hjælper med at forebygge fødevarebårne sygdomme, men også beskytter dine medarbejdere og kunder samt ændrer din forretning for bestandig.

Programmer understøttet af service i verdensklasse

Ecolabs Servicerepræsentanter bakkes op af et team af forskere og branchespecialister og leverer regelmæssig service, salg og support samt træning af medarbejde på jeres faciliteter og inspektion. Vi hjælper kunderne med at reducere forbruget, optimere arbejdskraften og forbedre levetiden og effektiviteten i hele deres virksomhed.

sustainabilityreport
Vores tilgang til bæredygtighed

Hos Ecolab er bæredygtighed en integreret del af alt, hvad vi gør. Gennem teknologi, information, on-site service og træning, hjælper vi virksomheder over hele verden med at opnå enestående resultater, og samtidig fremme en positiv belastning på miljø og det sociale område. Det arbejde, vi laver, betyder noget, og måden, vi gør det på, betyder noget for vores medarbejdere, kunder og samfund.


Relaterede nyheder

No related blog articles were found.

Ecolab Healthcare mailing list registration
Nyhedsbrev

Skriv jer op på vores mailingliste i dag og hold jer opdaterede på vores nyeste innovationer, forskning, tips, events og services, som hjælper med at holde jeres miljø rent og sikkert, effektivisere driften og opnå jeres mål for bæredygtighed.