Ecolab 100th Anniversary logo

Mediecenter

Velkommen til Ecolab Mediecenter, hvor vores seneste nyheder, ekspertblogs og virksomhedspublikationer er samlet, og hvor vi holder dig informeret om, hvordan vi samarbejder om at beskytte mennesker og de livsvigtige ressourcer. 

 

Seneste nyheder

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen begivenheder fundet

Navigation

Fakta om Ecolab

Ecolab (NYSE:ECL), en betroet partner for millioner af kunder og verdensførende indenfor bæredygtighed, tilbyder løsninger og tjenester indenfor vand, hygiejne og infektionsforebyggelse, som beskytter mennesker og livsvigtige ressourcer. Med udgangspunkt i et århundredes innovation har Ecolab en årlig omsætning på 15 milliarder USD, beskæftiger mere end 48.000 partnere og opererer i mere end 170 lande verden over. Virksomheden leverer omfattende videnskabsbaserede løsninger, datadrevet indsigt og service i verdensklasse for at fremme fødevaresikkerheden, opretholde rene og sikre miljøer og optimere brugen af vand og energi. Ecolabs innovative løsninger forbedrer driftseffektivitet og bæredygtighed for kunder på markeder indenfor fødevarer, sundhedspleje, biovidenskab, hoteller og industri.


48000

Partnere i alt

170

Service ydes i disse lande:

1200

Forskere

16

Teknologicentre over hele verden

Ønsker du at tale med vores medieteam?

Hvis du er fra pressen og interesseret i at tale med en Ecolab-chef eller -ekspert om vores engagement i at opbygge en positiv fremtid, bedes du udfylde formularen, så vil en medarbejder fra vores mediekontaktteam kontakte dig.

Formular til medieforespørgsler til Ecolab

Hvis du har brug for hjælp i forbindelse med Ecolab-produkter eller -tjenester, bedes du kontakte kundeservice.

* felt, der skal udfyldes

Bekymringer vedrørende datasikkerhed? Se vores Privatlivspolitik​​​​​​​.