Hoteller

Hotelvaskerier

Som en betroet leverandør af komplette rengøringsløsninger til forskelligartede hotelkunder er det kun Ecolab, der understøtter erhvervs-/institutionsvaskerier med de allerbedste løsninger, uovertruffen service og ekspertviden om vaskerier i hoteller.

Vaskeprogrammer og produkter

OxyGuard40

Kommercielt EU-certificeret vaskeprogram til lave temperaturer, der er formuleret til at opnå enestående hvidhed på tekstiler ved kun 40 °C. Dette er den mest bæredygtige løsning på markedet, som hjælper vaskerier med at forbedre tekstilernes levetid, minimere vand- og energiomkostninger og levere tekstiler af ualmindelig høj kvalitet til hoteller, restauranter og cateringvirksomheder. 

OxyGuard60

Et program til kommercielle vaskerier til effektiv desinficering af tekstiler i hotelindustrien og eliminering af forskellige patogener. 

Elpa Dual Exxcellence

Elpa DUAL EXXcellence

Højeffektivt skyllemiddel. Den unikke silikonekombination gør tekstilerne dunede og blødere. Dobbelt parfumekoncentration frigiver duften på ibrugtagningstidspunktet. Den nye silikonekombination forbedrer strygningsegenskaber og reducerer derfor behovet for genvask. 

PROTEX360°

Programmet til beskyttelse af vasketøj, der leverer integrerede løsninger, som sikrer en effektiv vaskeridrift og genåbning efter COVID-19-pandemien og efter.

Vand- og energibesparende løsninger
Til hotelvaskerier