Sunde miljøer gøres mere bæredygtige

 

cleansafeandhealthy

Hvorfor er miljømæssig sundhed og sikkerhed vigtig?

Forbrugere kræver rene, sunde miljøer. Vi hjælper vores kunder med at sikre sundhed og sikkerhed i alle brancher – fra tilfredshed af hotelgæster til sikkerhed for patienter på hospitaler og i langtidspleje. Med udgangspunkt i almen hygiejne og rengøring tager vi vores løsninger op på et højere niveau end normale præstationsresultater for at gøre sunde miljøer mere bæredygtige. Uanset om det handler om at levere desinfektionsløsninger til produktion og tilberedning af fødevarer, desinfektionsmidler, der kan være med til at reducere risikoen for infektioner relateret til sundhedspleje (HAI'er) i sundhedsvæsenet, eller rensningsløsninger til vandgenanvendelse, så hjælper vi vores kunder med at levere enestående ekspertise og samtidig reducere omkostninger, forøge medarbejdersikkerhed og forbedre bæredygtighed i deres serviceprocesser for pleje og fødevarer.

Forbedret almen hygiejne for at beskytte patienter, gæster og medarbejdere

Ecolab tilbyder en række forskellige miljømæssige rengøringsløsninger og datadrevet viden for at hjælpe kunder med at drive rene, sikre, effektive og bæredygtige virksomheder i hospitaler, hoteller, restauranter, skoler og andre institutioner.

Sunde opfindelser for miljøet

Ecolab anvender innovative teknologier til at hjælpe kunder med at nå deres mål for almen hygiejne.  I 2017 bidrog ecolabs produkter til vask af mere end 40 milliarder hænder, 150 milliarder tallerkener og 110 millioner læs vasketøj og hjalp med at gøre rent i mere end 800 millioner hotelværelser og 6 millioner stuer på hospitaler og i langtidsplejen.

Succeshistorier om sundhed

Find ud af, hvordan Ecolab har dannet partnerskaber med kunder for at tilbyde rengørings- og hygiejneprogrammer, der kan hjælpe med at sikre sunde miljøer og på den måde beskytte gæster, patienter og medarbejdere.

No featured success stories were found.

Innovationer inden for sundhed

Find ud af mere om Ecolabs innovative programmer og produkter, som hjælper kunder med at håndtere miljømæssige problemer med rengøring og hygiejne.

Der blev ikke fundet nogle sider om programmet.

Ressourcer inden for sundhed

Undersøg vores ressourcer og litteratur om miljømæssige emner inden for rengøring og hygiejne.

Avian Influenza
Kontrollere miljømæssige patogener, der gør folk syge

Lær om bakterier og vira, der kan forårsage sygdomme. Disse detaljerede faktaark indeholder baggrundsoplysninger om hver mikrobiel risiko, de medfølgende symptomer samt overførsel og kontrol.

Eksperter i sunde miljøer
Sundhedseksperter

Vores forskningsteam består af mikrobiologer, kemikere, entomologister m.m.

Nexa Hand Sanitizing Station Prevents HAIs
Forebyggelse af HAI'er

Undersøgelser har påvist, at miljøet spiller en direkte rolle i overførslen af infektioner i institutioner indenfor sundhedsvæsnet. Vore omfattende metoder til miljømæssig rengøring inkluderer undervisning, værktøjer, objektiv overvågning og rapportering af den faktiske, som et led i at ændre medarbejdernes adfærd i positiv retning.

Videoer om sundhed

Se videoer, der demonstrerer Ecolabs innovative programmer, som hjælper kunder med at håndtere deres problemer med almen hygiejne.

Ecolab Healthcare-programmer

Ecolab Healthcare-programmer er en løsning til de kritiske problemer, der påvirker patientresultaterne og dit hospitals standarder. Vores programmer kan hjælpe med at optimere patientpleje, give hospitaler høj effektivitet og forbedret patient- og medarbejdertilfredshed samt hjælpe med at give jeres hospital et godt omdømme for høj kvalitet i de markeder, I betjener.

Overvågning af efterfølgelse af Ecolabs håndhygiejneprogram

Ecolabs overvågningssystem for overholdelse af reglerne, en del af vores udførlige håndhygiejneprogram, hjælper dit hospital med nøjagtig overvågning af håndhygiejne for at opmuntre til positive ændringer. Efterhånden som efterfølgelse af håndvaskstandarden øges, falder risikoen for sundhedsrelaterede infektioner (HAI'er) og patienternes resultater forbedres.

Løsninger til sundhed

Find ud af, hvordan Ecolabs miljømæssige løsninger inden for rengøring og hygiejne skaber et rent miljø, som kan føre til forøget overensstemmelse med reglerne samt sundere og sikrere miljøer for kunderne.

No related solution pages were found.