Institutional Photography hotel restaurant field associate manager

Vi leverer renhed, hvor det betyder mest

Uanset branche, så finder vi sikre og bæredygtige løsninger, der er nemme at implementere, til at skabe renere og sundere miljøer. Fra laboratoriet, hvor vi studerer nye patogener, til restauranter, hoteller og hospitaler, hvor vi spiser, opholder os, arbejder og plejer, tilbyder Ecolab omfattende, videnskabsbaserede løsninger til at fremme god hygiejne i vores kunders drift og hjælp til at forhindre spredning af infektion.


Ekspertise inden for hygiejne

Phase II HHCM Equipment January 2020

Håndhygiejne

Rene hænder er sikre hænder. Læs mere om vores håndhygiejneprogrammer og metoder.

Olson Photo Shoot

Hygiejne og smitteforebyggelse

Programmer og løsninger, der hjælper med at holde operationsstuer og patientstuer rene og forhindre spredning af HAI'er.

End-to-End Hygiejne og dekontaminering

Løsninger og ekspertise til renrum, farmaceutisk fremstilling og industrien for kosmetik og personlig pleje.

Filling Line Sterile FIll Neutral Detergent with Operatives_550x310.jpg

Nye patogener og mikrobielle risici

De bakterier, der forårsager sygdomme, udvikler sig konstant. Vores arbejde med at undersøge nye patogener hjælper vores kunder med at forberede sig og reagere, når der opstår problemer.


Inden 2030, er det vores mål at hjælpe med at rense 90 milliarder hænder og tilbyde sikker lægehjælp til 116 millioner mennesker hvert år, hvilket forhindrer mere end 1,7 millioner infektioner.


57 milliarder

hænder rengjort for at reducere
2,1 millioner infektioner


15 millioner

patientstuer
rengjort


3,5 milliarder

kirugiske instrumenter
steriliseret


1 milliarder

rene hotelværelser med 
Ecolab produkter

Sundheds- og hygiejneløsninger

Find ud af, hvordan Ecolabs miljømæssige løsninger inden for rengøring og hygiejne skaber et rent miljø, som kan føre til forøget overensstemmelse med reglerne samt sundere og sikrere miljøer for kunderne.

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Der blev ikke fundet nogen fremhævede løsningssider

Vores ekspertise i aktion

Sunde partnerskaber, hvor vi skaber rent miljø sammen med vores kunder

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Der blev ikke fundet nogen fremhævede succeshistorier.


Fremhævede ressourcer

Virus

Microbielle risici

Uanset, om du har brug for detaljerede oplysninger om bestemte organismer, der bekymrer dig, råd om rengøringsprodukter, eller tips til at øge fødevaresikkerheden og forhindre infektion i dit anlæg, så er vi din pålidelige kilde.
scientist_handheld_machine.png

COVID-19-ressourcer

Ecolab er her for at dele vores ekspertise og viden om COVID-19. Vi kan hjælpe med at beslutte, hvilke desinficeringsmidler, rengøringsvejledninger og handlingsplaner, der passer bedst til jeres virksomhed.