Vores vision for rent vand

Hvorfor er rent vand vigtigt?

Efterspørgslen på rent drikkevand forventes af overgå forsyningen med 40 % inden for det næste årti — hvilket lægger et øget pres på virksomhederne for at gentænke måden, hvorpå resourcernes forvaltes, både af hensyn til deres egen forretning og for deres kunder og lokalsamfunds bedste. Virksomheder over hele verden sætter ambitiøse mål for vandbeskyttelse for at håndtere disse udfordringer. Ecolab hjælper dem med at nå disse mål.

Forbedring af vandeffektivitet

Ecolab hjælper kunder med at gøre mere med mindre vand - ved at forbedre opvarmning og afkøling, industrielle behandlingsprocesser, behandling af spildevand samt rengørings- og desinfektionsprocesser.

Innovative vandteknologier

Ecolab anvender innovative vandteknologier, rapportering og overvågning, software-værktøjer til vandforvaltning, vandbehandlingsservices samt kemi for at hjælpe kunder med at implementere industrielle vandbeskyttelsesindsatser. Herved kan de reducere forbruget af ferskvand og genanvende vand for at forøge driftsmæssig effektivitet og reducere driftsomkostninger, forvarme vand for at leve op til miljømæssige udslipstandarder, behandle vand for at sikre offentlig sundhed og sikkerhed samt beskytte og forlænge deres aktivers levetid.

Water Resilience Coalition image
Sammen om at beskytte verdens vandressourcer

I anledningen af Vandets dag annoncerede Ecolab sit medlemskab af den nye Water Resilience Coalition, et industridrevet tiltag foranlediget af FN's CEO Water Mandate under Global Compact-initiativet. Koalitionen arbejder for at få den globale vand-stress øverst på virksomhedernes dagsorden og bevare verdens drikkevandsressourcer gennem samlede tiltag med hensyn til bassiner til vand-stress og andre ambitiøse, målbare forpligtelser.

Deltagende virksomheder forpligter sig til at samarbejde om at nå mål, der handler om: 

  • En ren positiv vandpåvirkning
  • Produktionsprocesser der sparer på vand
  • At hæve ambitionen om at styrke vands modstandsdygtighed gennem offentlige og private tiltag

Succeshistorier om vandbehandling

Find ud af, hvordan Ecolab danner partnerskaber med kunder inden for forvaltning af rent vand for at beskytte ferskvand, forøge effektivitet og reducere omkostninger.

No customer success stories were found.

Innovation med vand

Se vores teknologier og innovationer inden for vand, som kan hjælp jer med at nå jeres mål for rent vand.

No featured programs were found.

Ressourcer inden for vand

Ecolab er førende inden for forvaltning af rent vand med værktøjer, ressourcer og eksperter, der kan hjælpe jer med spare vand og optimere vandkvalitet.

WRMdotcomfeature
Vandrisiko monetizer

Vandrisiko monetizer giver praktiske oplysninger for at hjælpe virksomheder med at forstå vandrelaterede risici og kvantificere risici i et økonomisk perspektiv.

Emilio Tentuta, VP corporate sustainability, water resource expert
Vandeksperter

Vores vandeksperter udvikler løsninger for sikkerhed og succes på tværs af alle vores virksomheder, og når kunder over hele verden.

eROIpng01
Eksponentiel værdi

Vores løsninger hjælper kunder med at opnå ambitiøse forretnings- og miljømæssige mål. Vedvarende forandringer accelereres, når de økonomiske og miljømæssige fordele går hånd i hånd.

Legionella Risk
Risikostyring af legionella

Vand er ikke sterilt. Det kan indeholde bakterier som f.eks. Legionella, der kan forårsage alvorlig sygdom og endda død. Nylige udbrud har lært os, at Legionella ikke hører til i et specifikt geografisk områder, og at ingen branche er immun over for udbrud.

Water University by Nalco Water, logo
Water University

Nalco Water har skabt et omfattende program med en række uddannelsesmæssige ressourcer, herunder e-læring og praktisk operatørtræning i et nyt, teknologisk uddannelsesmiljø på vores Naperville universitet.

Smart Water Navigator logo water conservation goals
Smart vandnavigator

Der er mange virksomheder, der har mål omkring reduktion af vandforbruget, men det er de færreste der ved, hvordan de realiserer dem. Ecolab's Smart vandnavigator er et praktisk, online værktøj, der løser dette problem - facilitet efter facilitet.

Videoer om vand

Se videoer, som demonstrerer Ecolabs dedikerede indsats for adgang til rent vand.

Rent vand for fremtidige generationer

Se med, når John Holden fra den nationalt syndikerede serie “Earth” på Discovery Channel besøger Naperville, Illinois for at undersøge, hvordan Nalco Water hjælper virksomheder med at spare vand til vores planet.

Ecolabs værdier i fuld sving

For de fleste elever inkluderer skoletasken et par blyanter og bøger. Men på en skole i Cebu, Filippinerne skal hver elev medbringe en gallon vand - hver dag. Jimmy Espos, en ingeniør fra Nalco Water, mente ikke, at adgang til vand skulle være noget, elever skal bekymre sig om - så han fandt en løsning.

Mål for vandbeskyttelse

Ecolabs dedikerede indsats for beskyttelse af rent vand inkluderer at sætte ambitiøse mål.

Water Footprint
Reducere vores eget vand-fodaftryk

Vi har forpligtet os til at reducere vandforbruget i vores egen drift. Vi har sparet millionvis af gallon vand på tværs af vores faciliteter ved at implementere et innovativt program, der er udviklet til at spare vand, energi og spildevand og samtidig forlænge vores udstyrs levetid.

Løsninger til vand

Find ud af, hvordan Ecolab tilbyder innovative vandforvaltningsløsninger, så vi kan hjælpe kunder med at spare vand, og de kan forøge deres operationelle effektivitet, reducere driftsomkostninger, minimere belastning af miljøet samt beskytte offentlighedens sundhed og sikkerhed og forlænge deres udstyrs levetid.

No featured solutions were found.