Sikker mad er livsnødvendigt

Hvorfor er fødevaresikkerhed vigtigt?

I dag strækker fødevareforsyningskæden sig over grænser og oceaner. Som den vokser sig længere og mere kompleks stiger behovet for korrekt fødevarehygiejne samt forebyggelse af fødevarebårne sygdomme. For at sørge for sikker mad, sigter virksomheder over hele verden efter at implementere proaktive og effektive fødevaresikre løsninger fra jord til bord – Ecolab kan hjælpe dem med at finde de rigtige løsninger.

Sikker madproduktion

Ecolab støtter vores kunders dedikerede indsats for fødevaresikkerhed ved at levere løsninger, services og ekspertise, så de kan eliminere fødevarebårne patogener, forbedre fødevarerenlighed og -hygiejne samt sikre, at der er sikker mad i forarbejdningsfabrikker, restauranter- og cateringvirksomheder samt i detailhandlen.

Innovative teknologier til fødevaresikkerhed

Vores innovative løsninger til fødevaresikkerhed giver vores kunder mulighed for at være mere strategiske og proaktive. Ved at anvende datamonitorering og tidstro handlingsrettet viden kan de beskytte sig mod udfordringer med fødevarehygiejne og samtidig forbedre produktkvalitet og forøge driftshastigheden.

 

fruit in boxes_image.psd

Succeshistorier om fødevaresikkerhed

Find ud af, hvordan Ecolab danner partnerskaber med kunder i fødevareindustrien for at forebygge fødevarebårne sygdomme med vores teknologier til fødevaresikkerhed og -hygiejne.

No Events found

Innovationer inden for fødevaresikkerhed

Udforsk vores teknologier og innovationer inden for fødevaresikkerhed, som kan hjælpe jeres organisation med at få kontrol over risici for fødevaresikkerheden og indfri behov for fødevarehygiejne.

No Events found

Ressourcer for fødevaresikkerhed

Ecolab leverer kontrolværktøjer, ressourcer, eksperter og teknologi til fødevaresikkerhed for at forebygge fødevarebårne patogener og sikre fødevaresikkerhed.

Avian Influenza
Kontrol af patogener, der gør mennesker syge

Lær om forskellige bakterier og vira, der er relateret til mad, eller som kan forårsage fødevarebårne sygdomme. Disse detaljerede faktaark indeholder baggrundsoplysninger om hver mikrobiel risiko, de medfølgende symptomer samt overførsel og kontrol.

Ruth Petran, Ecolab Food Safety Expert
Fødevaresikkerhed og eksperter indenfor den offentlige sundhed

Med hundredvis af videnskabsmænd, der studerer fødevaresikkerhedsproblemer og løsninger, er det let at forstå den rolle, som fødevaresikkerhed spiller i forsyningskæden.

Restaurant kitchen staff plating safe food for dinners.
Webinarer om fødevaresikkerhed

Vores gratis webinarer har eksperter indenfor fødevarebranchen, loven og madkultur såvel som akademikere, der præsenterer forskellige emner inden for fødevaresikkerheden.

Kay Protect Logo. Food safety. Savings. Simplified.
Kay Protect™

KAY PROTECT kombinerer digitale tjeklister, fjernstyring af temperaturer og push-kommunikation for at give hurtig og nem adgang til information og på den måde levere et bredt overblik over fødevaresikkerheden i jeres fast food restaurant.

logo for techstars ecolab farm to fork accelerator program
Techstars Farm to Fork Accelerator

Programmet, der er medstiftet af Ecolab og Cargill i partnerskab med Techstars, identificerer selvstændige og opstartsvirksomheder over hele verden, der har innovative ideer fokuseret på fødevaresikkerhed, fødevareforsyningskæden, madvareteknologi, landbrugsproduktivitet og affaldshåndtering.

Vegetables treated with safe food produce, Antimicrobial Fruit and Vegetable Treatment.
Antimikrobiel behandling af frugter og grøntsager

Når du vasker dine frugter og grøntsager i AFVT ser de renere og bedre ud, og det sikrer, at du undgår risici indenfor fødevarebårne sygdomme.

restaurant guests eating safe food
Advance Your Food Safety Program

Discover our best practices, checklists, compliance updates, quick tips, and whitepapers from our industry experts to help enhance your food safety culture.

Perspektiver for fødevaresikkerhed

Lær mere fra vores eksperter og ledere om, hvordan Ecolab adresserer de aktuelle og fremtidige fødevaresikkerhedsbekymringer for jeres industri.

No Events found

 

Beskyttelse af fødevareforsyningskæden fra jord til bord

food supply chain diagram

Ecolab har ekspertise inden for mange områder i fødevareforsyningskæden - fra jord til bord - i mange forskellige brancher. Vores services inden for fødevaresikkerhed og -hygiejne sikrer, at jeres kunder er beskyttet mod fødevarebåren sygdom – fra de anlæg, som anvendes til at fremstille mad, til supermarkederne og restauranterne, hvor det købes og spises. Vore mål er at skabe et stærkt og langvarigt partnerskab - bygget på tillid og ekspertise - for at hæve dit omdømme omkring fødevaresikkerhed.

Lær mere om, hvordan vi danner partnerskab med din sektor, nedenfor:

FoodBevProcessing
Forarbejdning af føde- og drikkevarer

Intet er vigtigere end verdens fødevareforsyning. Og vores appetit for at finde bedre løsninger for fødevareproducenter har ingen ende. Vi kan hjælpe med at optimere ethvert aspekt af din forarbejdning af fødevarer og drikkevarer og levere målbare forbedringer i driftsmæssig effektivitet, anlæggets bæredygtighed og produktsikkerhed.

Appleandgrapesicon
Fødevarer i detailhandlen

Vores ekspertise i fødevaredetailhandelen er bygget på at forbedre kundeoplevelsen ved hjælp af omfattende løsninger for fødevaresikkerhed, kvalitetssikring og rene, desinficerede anlæg. Vores fødevare detailløsninger hjælper supermarkeder, lagerbygninger og store kæder, med at sikre grundig rengøring, men også i høj grad med at simplificere rengøringsprocessen og give besparelser på bundlinjen gennem reduceret arbejde, vand- og energiforbrug.

diningseticonwithwineglass
Catering

Vores restaurantkunder har brug for metoder til at sikre, at deres grøntsager, frugt, is og andre madprodukter ikke gør kunderne syge. Vores programmer sikrer gæsternes tilfredshed og forstærker jeres brand gennem løsninger, der beskytter fødevaresikkerheden, forbedrer effektiviteten og giver ekstraordinær renhed for hele jeres catering.

food pest elimination
Skadedyrsbekæmpelse

Vi går efter en højere standard. Ecolab sigter efter mere end skadedyrsbekæmpelse, idet vi hver dag bruger vores ekspertice på at løse branchens mest komplekse udfordringer med skadedyr. Ved hjælp af vores proaktive medarbejdere og innovative indstilling beskytter vi jer i dag, samtidig med at vi går forrest med nye og bedre løsninger, som kan beskytte jer i morgen.

Videoer om fødevaresikkerhed

Se videoer, som demonstrerer Ecolabs dedikerede indsats for fødevaresikkerhed. 

Forbedrer fødevaresikkerheden for en aldrende befolkning

Efterhånden som verdens befolkning bliver ældre, stiger behovet for langtids-plejefaciliteter, der kan fremme et sundt miljø for ældre. Ecolab leverer løsninger for langtids-plejefaciliteter for at hjælpe med at reducere spredningen af infektioner, sikre fødevaresikkerheden og forbedre den operationelle effektivitet og bæredygtighed.

Behandling mod mikrober i frugt og grøntsager

Undersøgelser har fornylig påvist, at når landbrugsprodukter kun vaskes i vand, fjerner det ikke tilstrækkeligt mange af de patogener, der kan forårsage fødevarebårne sygdomme. AFVT-vask af landbrugsprodukter - og uden behov for skylning - kan reducere 99,9 % af patogenerne E. coli, Listeria og Salmonella under vask.

Løsninger inden for fødevaresikkerhed

Find ud af, hvordan løsninger inden for fødevaresikkerhed hjælper vores kunder med at bekæmpe skadedyr, reducere vandforbrug, forbedre fødevarehygiejne og sikre fødevaresikkerhed på tværs af mange brancher.

No Events found