Vores vision for klimaet

Håndtering af en presserende global udfordring
Klimaforandringerne sker lige nu. Ansvarsbevidste virksomheder er fast besluttede på at gøre deres for at klare dem. Ecolab hjælper dem med at nedbringe deres udledning af drivhusgas ved at finde nye og effektive måder at sænke deres vand- og energiforbrug på. Det er en win-win situation: virksomhederne bruger mindre vand, energi og ressourcer og får dermed også færre omkostninger.  

At finde en ansvarlig vej frem
I dag mærker virksomheder allerede effekten af klimaforandringerne. Sammen med Ecolab kan de håndtere den voksende risiko, opbygge en fleksibel drift og sikre bæredygtig vækst i en foranderlig verden.  Sådan kan de hjælpe med at beskytte lokalsamfund og miljøet, og det er også hvad forbrugere, investorer og andre interessenter forventer og fortjener.

Hvad vi gør i vores egen drift
Ecolab har forpligtet sig til at reducere sin egen udledning af drivhusgas med 50 % i 2030 og blive helt CO2-neutral i 2050. Siden årtusindskiftet har vi sat stadig mere ambitiøse klimamål for os selv og vi har altid nået eller overgået dem. Selvom vi gør størst forskel gennem vores kunder, er vi fast besluttet på at gå forrest i klimakampen i vores egen drift.

 

ADM photo shoot used in CSR
Søjle for klimamål

Vi gør størst forskel gennem vores kunder.

I 2019 hjalp vi dem med at spare 28 billioner BTU'er af energi og undgå udledning af drivhusgas på 1,5 millioner tons.

I 2030 er vores mål at hjælpe kunder med at blive CO2-neutrale ved at reducere udledningen af drivhusgas med 4,5 millioner tons.


Relaterede succeshistorier

Sådan hjælper vi virksomheder med at nå deres klimamål

No Events found

På vej mod et CO2-neutralt Ecolab

Ecolab er medunderskriver på Ambitionen om 1,5 ⁰C for Virksomheder, en gruppe større virksomheder, som forpligter sig til at gøre deres for at holde klimaforandringerne på eller under 1,5 ⁰C over før-industrielle niveauer.

For at kunne imødekomme denne forpligtelse, iværksætter vi følgende tiltag:

  • At skifte vores servicevogne ud med eldrevne køretøjer
  • At gå til 100 procent vedvarende energi i vores globale drift
  • At udvide med flere energieffektive projekter på vores anlæg, kontorfaciliteter og i driften på globalt plan
  • At samarbejde med leverandørere i vores forsyningskæde om lignende ambitiøse klimamål


Relaterede perspektiver

No related blog articles were found.


Klimaet efter kulstof: Sådan opbygger vi modstandsdygtighed

Når det gælder klimabeskyttelse, er reducering af CO2-udledningen blot det første punkt på listen. Men en vis mængde forandringer er allerede fastlåst i fremtidige årtier. Derfor hjælper vi virksomheder med services, der gør det lettere at drive forretning i en varmere og tørre verden.

waterapplication
Vand

Vandstress er én af følgerne ved klimaforandringerne. Ecolab hjælper virksomheder over hele verden med at gøre mere med mindre vand.

foodmarket
Fødevarer

Stigende temperaturer og ekstremt vejr gør det sværere at gro, transportere, opbevare og tilberede fødevarer. Vores services hjælper med at sikre pålidelige forsyningskæder af fødevarer.

Healthcarereceptionarea550x310
Sundhed

Fra luftforurening til vandbårne sygdomme, klimaforandringerne gør det mere udfordrende at værne om den offentlige sundhed. Ecolabs løsninger beskytter folks fysiske helbred.


Vores klima-positive løsninger

No related solution pages were found.