1. Hjem
  2. Ekspertise og innovation
Vores innovation består i at kombinere kemi, digital teknologi og service, som leverer eksponentiel kundeværdi

Vores team af 1.200 forskere, ingeniører og tekniske specialister fremstiller de allerbedste løsninger i sin klasse, og de er ansvarligt indhentet og udviklet med nøje opmærksomhed på menneskelige og miljømæssige konsekvenser. Med vores ekspertise i kerneteknologier – herunder digitale løsninger, antimikrobielle stoffer, administration og monitorering, personlig og almen hygiejne, polymer, overfladeaktivt stoffer, opvaskemiddel i fast form, vandforvaltning samt dataanalyse – hjælper vi vores kunder med at forbedre operationel effektivitet, produktkvalitet og sikkerhed.

Når vi udvikler produkter, holder vi nøje øje med bæredygtighed, og vi fokuserer på ansvarlig anvendelse af indholdsstoffer, menneskers sundhed og miljømæssige konsekvenser igennem hele produktets levetid. Det er vores forpligtelse at tage nutidens udfordringer op og at udvikle nye løsninger, som sikrer, at vores kunder er på forkant.

Ecolabs ekspertise

Forskning, udvikling og ingeniørarbejde

For at være i stand til at opfylde vores forpligtelse i forhold til innovation har vi et globalt team af eksperter og tekniske specialister inden for en række områder – herunder kemi, metallurgi, mikrobiologi, entomologi, kemiteknik, emballage, maskinteknik, digital-/softwareudvikling og elektroteknik.

Scientists gathered around an experiment
Industry Expertise

Ecolabs eksperter hjælper med at udvikle løsninger, som bidrager til sikkerhed og succes, på tværs af alle vores forretningsområder til kunder verden over. De holder foredrag på globale konferencer, hvor de deler best practice med og lærer best practice af andre ledere inden for deres område, og de sætter skub i innovation og samarbejde, som er med til at gøre verden mere ren, sikker og sund.

Vores innovation skaber resultater

Fra emballage og kemikaliers indholdsstoffer til avancerede analyser og digital teknologi – vi stopper aldrig med at overveje, hvordan vi kan støtte vores kunder i hele verden i deres arbejde med at gøre deres egen virksomhed mere profitabel, effektiv og bæredygtig.

SMARTPOWER™

SMARTPOWER er et nyt opvaskeprogram, som kombinerer innovativ kemi og avanceret cloud-databehandling. Det hjælper restauranter med at reducere omvask med 60 procent, hvilket sparer vand, energi og medarbejderomkostninger.

Scrub Free Bathroom Cleaner and Disinfecting System

Rengøringsystemet til badeværelser, hvor du ikke skal skrubbe, som har avanceret kemi og en ergonomisk designet skumsprøjte, gør rengøringen nemmere, hurtigere og mere sikker.  

OMNI™ Heat Exchanger Performance Program

Kraftværkers genereringskapacitet (megawatt) og effektivitet (varmeeffekt) afgøres stort set af overfladekondensatorens præstationsevne – den er en meget vigtig komponent i kølevandssystemet.

Vores innovationer giver succes hos kunderne

No Events found

1200

Forskere, ingeniører og tekniske specialister

90+

Produktionsanlæg

16

Globale teknologicentre

9400+

Patenter