1. Hjem
  2. Ekspertise og innovation

VORES INNOVATION ER ET PRODUKT AF KEMI, DIGITAL TEKNOLOGI OG SERVICE, SÅ VI KAN LEVERE EKSPONENTIEL KUNDEVÆRDI

Vores team af 1.200 forskere, ingeniører og tekniske specialister fremstiller de allerbedste løsninger i sin klasse, og de er ansvarligt indhentet og udviklet med nøje opmærksomhed på menneskelige og miljømæssige konsekvenser. Med vores ekspertise i kerneteknologier – herunder digitale løsninger, antimikrobielle stoffer, administration og monitorering, personlig og almen hygiejne, polymer, overfladeaktivt stoffer, opvaskemiddel i fast form, vandforvaltning samt dataanalyse – hjælper vi vores kunder med at forbedre operationel effektivitet, produktkvalitet og sikkerhed.

Når vi udvikler produkter, holder vi nøje øje med bæredygtighed, og vi fokuserer på ansvarlig anvendelse af indholdsstoffer, menneskers sundhed og miljømæssige konsekvenser igennem hele produktets levetid. Det er vores forpligtelse at tage nutidens udfordringer op og at udvikle nye løsninger, som sikrer, at vores kunder er på forkant.

Ecolabs ekspertise

FORSKNING, UDVIKLING OG INGENIØRVIDENSKAB

For at være i stand til at opfylde vores forpligtelse i forhold til innovation har vi et globalt team af eksperter og tekniske specialister inden for en række områder – herunder kemi, metallurgi, mikrobiologi, entomologi, kemiteknik, emballage, maskinteknik, digital-/softwareudvikling og elektroteknik.

Vores innovative løsninger leverer resultater

Our search returned no results.

INNOVATION, EKSPERTISE, INGENIØRVIDENSKAB OG FORSKNING

Ecolab løfter vores innovative videnskab og digitale teknologi, vores evne til at forudsige samt dybe viden, så den dækker afgørende aktiviteter. Vi hjælper virksomheder med at forudsige, hvad der sker, drive processer og giver dem frihed til at vokse.

titel

1200

Forskere, ingeniører og tekniske specialister

94

Produktionsanlæg

16

Globale teknologicentre

9700+

Patenter