Vi beskytter vores medarbejdere og kunder under COVID-19 pandemien

Ecolab associates assemble products for customers

At begrænse spredningen af COVID-19 er den vigtigste opgave for vores samfund, virksomheder og regeringer over hele verden. Hos Ecolab har vi fokus på at gøre vores til at afflade kurven og begrænse spredningen af sygdommen ved at levere løsninger og ekspertise, som beskytter uundværlige medarbejdere i vores og din drift.

For os betyder dette arbejde at hjælpe hospitaler med at forblive sikre og rene plejecentre. At lette driften for virksomheder, der udvikler livsvigtig medicin, og føde- og drikkevareprodukter, der er behov for til at fylde hylderne i butikkerne. Derudover betyder det at understøtte den afgørende infrastruktur, som vi alle er afhængige af — fra datacentre og kraftværker til vandbehandlende anlæg.

På trods af den sundhedskrise vi står over for, fortsætter vi arbejdet — hjemmefra eller fra et af vores laboratorier, kontorer, produktionsfaciliteter eller hos vores kunder — for at sikre, at vores kunder får de produkter og services, samt den ekspertise de have brug for.

Da mere end 1,5 mia. mennesker over hele verden nu bliver bedt om at blive hjemme, gør vi hvad der skal til for at beskytte vores partnerskaber og din forretning, og vi har iværksat forskellige initiativer for at sørge for, at vores medarbejdere og kunder kommer gennem denne pandemi i god behold.

Beskytter vores team

Vores medarbejderes sundhed og sikkerhed er vores højeste prioritet, da det er afgørende for vores evne til hjælpe vores kunder og de medarbejdere, som står i forreste række og bekæmper denne globale pandemi. For bedre at beskytte vores medarbejdere og deres familier har vi igangsat strenge retningslinjer, som skal vejlede beslutningsprocessen, når vi servicerer vores kunder, og en forstærket sikkerhedspraksis såsom grundig håndvask og at holde afstand.

Hvor Coronavirus er et aktivt problem, kræver vi, at alle medarbejdere der kan arbejde hjemmefra, gør det. De medarbejdere, som identificerer sig selv i højrisikogruppen, som defineret af Centers for Disease Control, forventes også at arbejde hjemmefra. Vi har klare og strenge retningslinjer, når det gælder smitterisiko for COVID-19. Hvis en medarbejder har haft kontakt med en smittet person, skal han/hun — selvom man ikke har symptomer — gå i karantæne i 14 dage og kan ikke vende tilbage til arbejdet før man er helt symptomfri. 

Sikker arbejdsplads

Enkelte medarbejdere kan kun løse deres opgaver på arbejdspladsen for at kunne yde service lokalt hos kunden eller på et af vores egne anlæg. For at beskytte disse medarbejdere har vi øget frekvensen og grundigheden i vores rengørings- og hygiejneprotokoller på vores anlæg og iværksat andre tiltag, så som at lukke visse fællesområder. Vi arbejder på at skabe størst mulig separation for at minimere risici for den enkelte og fællesskabet. Og vi har arbejdet på at levere værnemidler (ansigtsmasker) til alle vores medarbejdere i vores produktionsled for at minimere smitterisikoen. For at være sikker på at vores medarbejdere ikke kommer på arbejde, når de ikke er raske, har vi udvidet vores sundhedsfordele og løn under sygdom og har iværksat et lønprogram for de kolleger, hvis løn vil blive mærkbart påvirket af pandemien grundet faldende forespørgsel på produkter og tjenester.

For salgs- og servicepersonale, som arbejder på farten med at servicere virksomheder lokalt, har vi udviklet mere specifikke sikkerhedsvejledninger og arbejdsplaner for at hjælpe dem med at beskytte sig selv og vores kunders forretninger. Dette indebærer at kontakte deres ledere og vores team for Sikkerhed, Sundhed & Miljø før man iværksætter arbejde på karantæneramte steder og lokationer og følger de lokale retningslinjer og kundens protokoller om brugen af sikkerhedsdragter, forbyder rejser mellem markeder og begrænser rejser mellem markeder. Medarbejdere kan benytte sig af deres ret til at stoppe med at arbejde, hvis de føler sig usikre på arbejdsforholdene.

At imødekomme et akut behov, sikkert

Når vi tager vare på vores medarbejdere, beskytter vi vores evne til at servicere vores kunder. Og uanset hvilken sektor vores kunder opererer i, ved vi, at de er afhængige af vores produkter og ekspertise, så deres medarbejdere kan udføre deres arbejde.

Vi ved, at vi allesammen lige nu har et afgørende ansvar for at levere de produkter, som vores kunder har brug for for at holde deres virksomhed kørende. Men vi ved også, at vi må arbejde på måder, som først og fremmest sikrer vores medarbejdere og kunders sikkerhed bedst muligt.

Vi er overbeviste om, at de tiltag vi indtil nu har iværksat har været effektive, og vi vil fortsat overvåge og justere dem efter behov. Vi vil også fortsætte med at arbejde side om side med vores kunder og vil som enhver anden trofast samarbejdspartner støtte dem. Én ting er sikkert og vist, det er en usikker tid. Og som vi har gjort det før, vil vi igen komme igennem denne nye krise sammen.  

For at få mere at vide om, hvordan du kan beskytte dine medarbejdere og kunder, kan du besøge vores websted, der tilbyder Ecolabs vejledning og ekspertise til at bekæmpe virussen.

Om forfatteren

Doug Baker headshot

Douglas Baker

Formand

Relaterede artikler

Se alle artikler