Reduktion af kilometer og udledning med initiativer i forsyningskæden

Flatbed trucks at a plant in Fresno, Texas

Som virksomhed har Ecolab igangsat en række tiltag for at gøre det muligt for os at nå vores ambitiøse mål for udledningsreduktion.   

Dette inkluderer også vores forsyningskæde. Adskillige initiativer introduceret i Nordamerika i 2022 har ført til en reduktion på mere end 5,2 millioner kørte kilometer og over 10,700 metriske tons mindre CO2-udledning. Disse projekter omfatter flytning af produktproduktion til tættere på kunden og skift fra lastbilkørsel til andre former for transport. 

"Vores team har arbejdet flittigt ved at producere lokalt, optimere udnyttelsen af vores trailere og konvertere til intermodal transport. Dette har altsammen ført til, at vi har reduceret kilometer på vejen, og som et resultat hjælper det med at undgå udledning af drivhusgas," sagde Ryan Hanson, Ecolab Senior Vice President, North America Supply Chain. 

Størstedelen af 2022 reduktioner var i Scope 3-udledninger, da de fleste Ecolab-leverancer håndteres af eksterne tredjeparter, dog er der opnået nogle besparelser i Scope 1-udledninger gennem Nalco Waters flåde af leveringskøretøjer.

Her er højdepunkterne fra 2022-initiativerne og tilhørende reduktioner af påvirkningen:

  • 3.744.972 kilometer sparet og 8.482 metriske tons CO2-udledning undgået ved at konvertere til intermodal godstransport via jernbane. 
  • 846.796 miles sparet og 1.323 tons CO2 udledning undgået gennem en 14 % stigning i ordrestørrelser fra Q42021 til Q42022, hvilket resulterer i besparelser på 31 miles pr. levering.  
  • 361.451 kilometer sparet og 566 metriske tons CO2-udledning undgået ved at flytte produktfremstillingen tættere på kunden. 
  • 155.030 kilometer sparet og 242 metriske tons CO CO2-udledning undgået ved at være tættere på kunden gennem forbedringer i forsendelses- og lagerpraksis, såsom hurtigere ekspedition ved modtagelse af produktoverførsler mellem virksomheder og mere effektiv lagerstyringspraksis. 
  • 98.764 kilometer sparet og 39 metriske tons CO{ CO2-udledning undgået ved at bruge passagerkøretøjer i stedet for lastbiler til små leverancer, hvilket øger brændstofeffektiviteten. 
  • 38.405 kilometer fjernet og 60 metriske tons CO2--udledning undgået ved at reducere returneringer gennem teknologidrevne løsninger og et program for omvendt logistikengagement, der blev indledt i august 2022.
  • 1.540 kilometer sparet og 2 metriske tons COCO2-udledning undgået gennem et program, der startede i december 2022 med at insource og ikke outsource råmaterialer til to af vores fabrikker, hvilket sparede to dobbeltture på en enkelt måned.  

"Selvom vi har opnået meget i 2022, er der stadig mere at gøre. Fremadrettet vil vi fortsætte med at se på yderligere måder at overgå kundernes forventninger og samtidig reducere vores udledning af drivhusgas. Derudover arbejder vores produktionsanlæg og Ecolabs kundeservicecentre på at levere en positiv påvirkning for at hjælpe med at beskytte vores planet gennem energi- og vandreduktion og brug af solenergi. Jeg er meget stolt af vores team.

Ryan Hanson

Ecolab Senior Vice President, North America Supply Chain. 

Relaterede artikler