At omfavne autenticitet: Vores stræben efter at skabe en tilhørskultur

Dexter Davis, vice president, Global Diversity, Equity and Inclusion, deler her de kerneprincipper, der styrer Ecolabs indsats for diversitet, lighed og inklusion.

Dexter Davis, vice president, Global Diversity, Equity and Inclusion and Ecolab logo.

Jeg er overbevist om, at folk har det bedst, når de kan være autentiske – når de fuldt ud kan udtrykke alt, hvad der gør dem til dem de er uden frygt for fordomme, diskrimination eller fordømmelse.  

Det er denne kultur, vi stræber efter hos Ecolab. En, der erkender, at vi hver især ikke er defineret af én, men af flere identiteter. Køn, race, etnicitet, seksualitet, socioøkonomisk status, livserfaringer, og meget andet interagerer og ender op med at gøre os til dem, vi er.  

Det er vigtigt for os alle at se mennesker som deres hele selv, at forstå deres historier og de fordomme og barrierer, der udfordrer dem, når de skal vise deres bedste jeg på arbejde hver dag. Det er ikke en let opgave. Det betyder nogle gange ubehag og kræver modige samtaler. Men det er ved disse samtaler, vi afslører fællestræk, som vi ellers ikke ville finde.  

Fra mit perspektiv, som leder af indsatsen for diversitet, lighed og inklusion (DE&I) hos Ecolab, tror jeg på, at der findes flere grundlæggende principper til at skabe disse forbindelser og omfavne autenticitet:  

  • Skabe trygge rum for mangfoldighed af udtryk og tanke; ikke kun at høre hinanden, men også værdsætte hinanden.
  • Fremme en tilhørskultur, som vi alle kan trives i.
  • Udøve inklusivitet med intention og stringens - og gøre det hver dag. 
  • Udvikle et team og perspektiver, der er lige så forskellige som vores kunder og leverandører.
  • Promovere den bedste indsats forankret i DE&I, når det gælder virksomhedens sociale ansvar og sociale forpligtelser.
  • Hylde menneskedrevne ledere. 

Det betyder også at opmuntre og udvikle en ny generation af ledere. Det indebærer fortsat at støtte vores partnere med en bred vifte af DE&I-indsatser, herunder væksten af vores medarbejderressourcegrupper (ERG'er).  

Ecolab har 11 ERG'er, der repræsenterer kulturer og baggrunde fra hele verden, med tusindvis af medarbejdere, der er aktivt engageret i gruppernes initiativer. Samarbejde med disse grupper er blevet stadig vigtigere, da vi sigter mod at tage fat på emner som intersektionalitet - en ramme til at forstå sammensat diskrimination, som mange grupper står over for baseret på fordomme over for mere end én af deres identiteter.   

Vi ønsker at have en åben, ærlig dialog med vores partnere; ikke kun dem, der identificerer sig med en eller flere historisk marginaliserede grupper, men også de fællesskaber, der eksisterer mellem disse grupper og deres overlappende historier. Der er så mange intersektionaliteter mellem vores ERG'er og på tværs af vores organisation. Jo mere vi anerkender dette og opmuntrer til dialog for at opbygge forståelse, jo bedre position vil vi være i til at tackle de udfordringer, vi står over for og fortsætte med at udvikle vores tilhørskultur. 

For mig er dette arbejde et kald. I en tid, hvor verden kan føles mere og mere splittet, er jeg drevet af vores formål som en virksomhed, der taler til et fælles behov: at beskytte det, der er afgørende. At omfavne autenticitet hjælper med at styrke vores formål hver dag. Personligt brænder jeg for dette emne, men alle kan spille en rolle i at skabe en kultur, hvor autenticitet omfavnes. Vi har alle magten til at påvirke og have indflydelse på, hvor vi er på vej hen, og hvordan vi når dertil.  

 

"Jeg er overbevist om, at folk har det bedst, når de kan være autentiske – når de fuldt ud kan udtrykke alt, hvad der gør dem til dem, de er uden frygt for fordomme, diskrimination eller fordømmelse."

Dexter Davis

Vice President, Global Diversity, Equity and Inclusion

Relaterede artikler