Initiativer indenfor transportlogistik reducerer emissioner

An Ecolab associate charges a Ford F-150 Lightning Pro

Med innovation og en kontinuerlig forpligtelse til at reducere vores miljøpåvirkning er Ecolab på vej til at opnå netto-nul-emissioner globalt inden udgangen af 2050. Et centralt bidrag til disse bestræbelser er optimering af forsyningskæde​​​​​​​ns transport, distribution og logistikaktiviteter.

I 2023 påvirkede Ecolabs forsyningskæde-teams handlinger mere end 13 millioner kørte miles - mere end det dobbelte af 5,2 millioner miles sparet i 2022 - og over 16.190 metriske tons CO2-emissioner undgået.

"Vores team fortsætter med at innovere og optimere vores netværk for at fjerne miles fra vejene og undgå drivhusgasemissioner ved at fremstille og lagre vores produkter tættere på kunden, fortsætte vores forpligtelse til brændstofeffektiv intermodal transport og indføre nye teknologier og programmer," sagde Ryan Hanson, Senior Vice President for Ecolab, North America Supply Chain.

Mens størstedelen af 2023 reduktioner var i Scope 3-emissioner, da de fleste Ecolab-leverancer håndteres af eksterne tredjeparter, er der opnået betydelige besparelser i Scope 1-emissioner gennem Nalco Waters flåde af leveringskøretøjer. Operationelle emissioner vil blive yderligere reduceret, efterhånden som Ecolab konverterer sin salgs- og serviceflåde til elbiler gennem et partnerskab med Ford Pro™.

Her er hovedpunkter fra de seneste forsyningskæde-initiativer og reduktioner af påvirkninger:

  • 9.700.000 miles sparet og 12.200 metriske tons CO2e undgået ved at konvertere fra langturskørsel i lastbiler til intermodal godstransport via jernbane, hvor det er muligt. Siden 2017 er intermodal transportkørsel steget med 230 %.
  • 853.000 miles sparet og 450 metriske tons CO2e undgået via transportør-innovationer, der optimerer motor-, batteri- og HVAC-systemets ydeevne til forbedring af brændstofeffektiviteten.
  • 714.000 miles sparet og 1.060 metriske tons CO2e undgået ved at flytte produktfremstillingen tættere på kunden. Dette inkluderer et offensivt program til at insource fremstilling af bulk-råmaterialer snarere end outsourcing til kontraktproducenter. Derudover blev et lager i Canada genåbnet for bedre at kunne servicere kunder i Newfoundland, og vi begyndte at sende til kunder i det nordøstlige USA fra vores fabrik i Canada.
  • 360.000 miles sparet og 560 metriske tons CO2e undgået gennem et omvendt logistikprogram, der reducerede afstanden for opvaskemaskiner, der blev sendt til renovering.
  • 308.000 miles sparet og 480 metriske tons CO2e undgået gennem forbedret lagerstyring og lageroptimering for at muliggøre mere direkte forsendelse til kunderne.
  • 262.000 miles sparet og 410 metriske tons CO2e undgået gennem en ny politik til at reducere anmodninger om fremskyndede ordrer. Minimering af antallet af hasteordrer har ført til større standardordrer og færre leveringer til kunder.
  • 53.000 miles sparet og 80 metriske tons CO2e undgået ved at reducere spild og tab ved produkter, der er udløbet.
  • 33.000 miles sparet og 50 metriske tons CO2e undgået ved forsendelse af flere forskellige produktlinjer med jernbanetransport, en mere bæredygtig form for transport end Nalco Waters flåde kan levere.

Flådeelektrificering vil føre til større reduktioner

Ecolab accelererer også sin indsats for at konvertere sin nordamerikanske salgs- og serviceflåde fra forbrændingsmotorer til fuldt elektriske køretøjer gennem et partnerskab med Ford Pro™. Ecolab begynder i Californien og kulminerer med en fuldt elektrisk californisk flåde til let transport inden udgangen af 2025. Efter succes i Californien vil Ecolab gå videre med at elektrificere resten af Nordamerika inden udgangen af 2030.

California EV-initiativet vil føre til en næsten 80 % brugsfasereduktion i drivhusemissioner for vores lette flåde i Californien. Derudover gør de markedsbaserede aftaler om vedvarende energikilder, som Ecolab sikrede i Nordamerika i 2018, overgangen til elbiler i Californien 100 % drevet af vedvarende energi i brugsfasen.

"Vi er stolte af den succes, vi havde i 2023 og ser frem til at bygge endnu mere ovenpå i de kommende år," sagde Ryan. "Jeg er også stolt af vores team og det arbejde, de har gjort for at levere en positiv indvirkning, samtidig med at de fortsætter med at overgå kundernes forventninger gennem exceptionelle produkter og løsninger."

Relaterede artikler